Szia.60.000 ft ért vettem plusz ahol kicserélték ott volt egy igazságügyi szakértő aki lepapírozta hogy ennél a kilométeróra állásnál be lett építve egy nulla kilométer óra állású új műszercsoport!
Erre a papírra szükség van a következő műszaki vizsgán vagy ha eladod a motort, mert eljárás indulhat veled szemben, hogy tekergeted az órát!
Szia
Tedd gyújtásra. Nyomd és tartsd a HISS/nullázó gombot több mint 2 sec-ig lenyomva.A HISS kijelző villogni kezd.Vedd le gyújtásról, és vedd ki a kulcsot.
Hali,azt megszabad kérdezni hogy mennyiért lehet beszerezni egy ilyet? Mert nekem is vannak gondok, valószínű hogy a panel érintkezési problémás, néha megy néha nem van hogy túl fordul, de átlagban nem.mozdul egyik mutatóm se csak a víz hőfok. Ha valakinek van esetleg ötlete szívesen fogadom
Osszevissza jelzett, volt higy tartalekra tekeres elott volt hogy utána. Nekem olyan 170km korul kellett tartalekra tekerni de volt hogy 220km folott is ment.
Nekem gyári és szintén csak azután jelez, miután kifogyott a benya és már kéri a tartalékot. Az első ilyen alkalom óta a napi km számlálót használom üzemanyag szintjelzőnek.
Haverom egyszer kölcsönzött egy Hornetet, ő is ugyanígy járt. Jelzett neki a lámpa... de csak miután megállt alatta a motor.
Sziasztok.
Sajnos cserélnem kellett a kilométerórát.
Egy 0 kilométeres órát vásároltam, ami a képen látszik.
Nem a gyári! Két kérdésem lenne hozzátok!A hiss nem villog ezen az órán ha leveszem a gyújtást!
Amikor kibontották a kereskedőnél, pont volt egy hornet, arra rádugtuk, működött és vissza jelezte a kevés üzemanyagot is!
A hiss-t mondjuk nem figyeltem.
De amikor az enyémre felraktam, ott nem is igazán tudom mikor jelez vissza az üzemanyag visszajelző.Már leáll a motor,kéri a tartalékot, de még nem villan fel.Ez orvosolható, vagy másnál is így van?
Tudtok ebben segíteni?
Üdv:Tibi
Őt kérdezd meg nem adja-e el, mert most zsörtölődik mit tegyen a mocival, hátha megbontja:
Hornetzoli[18805] augusztus 12. 09:58
Sziasztok! Pár napja elcsúsztam a 2003- as Hornetemmel. Sajna cserére szorul a hûtő, a műszerfal, az első lámpa, a benzintank, a farok idom, az első sárvédő. Mevételre keresem ezeket. Ha nem találok, eladó lesz a moci. A blokk ép, 39500- at futott, váz, villa, kerekek épek, gumik 90% osak Michelin Power One 2cw, Mivv dob, stb. Köszi a segítséget előre is. 06302053691, balamberzoltan@gmail.com
Honda CX 500-hoz (1980) kellene, sajna beállt a fékem és a felújító készlet kicsit drága ahhoz hogy csak a karmantyút kellene jelen esetben cserélni.
9,5x15,875x6 a mérete
Tudtok ajánlani valakit aki foglalkozik főfék karmantyúval vagy esetleg legyártja, nem a Hornethez kell de ez is Honda.... 5/8"-os kellene!
Köszi előre is a segítséget....
Sziasztok segítene valaki elhagytam a motor kulcsom hogy tudom helyrehozni a dolgot?
Láttam e Bay én az összes cucc indító kulcs/tank/ülés zár 25 font
utanna meg fel kell tanítani a kulcsot vagy ha ezt kicseréltem akkor működik? Esetleg ha veszek egy bontott computer a hozzávaló cuccokkal akkor azt berakna és kész?
Szerintem nem nehéz olyan helyet találni, ahol átengedik. Esetleg egy kis plusz zseton ellenében. Olcsóbb kifizetni a kenőpénzt, mint a vizsga miatt beszerezni egy gyári dobot (amit vizsga után aztán úgyis rögtön leszedsz és még a tárolásával is bajlódhatsz).
Amúgy őszintén szólva nem tudom, mit szaroznak annyit a sportkipufogóval.
Nemhogy kiszűrnék inkább azokat az autókat (meg buszokat, teherautókat), amik csak úgy ontják magukból a fekete füstöt! Vagy ha már mindenképpen a kétkerekűekre utaznak, akkor mondjuk ki kellene terjeszteni a kötelező műszaki vizsgát a robogókra, mert azok között aztán bőven akad kétes műszaki állapotú!
Vettem ledes indexeket. kaptam hozzá egy relét is, ezt a relét kell betennem a gyári indexrelé helyett, hogy működjön a ledes index?
Lehet ez volt a gond?
Erre a papírra szükség van a következő műszaki vizsgán vagy ha eladod a motort, mert eljárás indulhat veled szemben, hogy tekergeted az órát!
Szia
Tedd gyújtásra. Nyomd és tartsd a HISS/nullázó gombot több mint 2 sec-ig lenyomva.A HISS kijelző villogni kezd.Vedd le gyújtásról, és vedd ki a kulcsot.
Csak egy gyors tipp, a hiss villogása kapcsolható a régin...
Lehet ezen is az?
Haverom egyszer kölcsönzött egy Hornetet, ő is ugyanígy járt. Jelzett neki a lámpa... de csak miután megállt alatta a motor.
Többiek?
Sajnos cserélnem kellett a kilométerórát.
Egy 0 kilométeres órát vásároltam, ami a képen látszik.
Nem a gyári! Két kérdésem lenne hozzátok!A hiss nem villog ezen az órán ha leveszem a gyújtást!
Amikor kibontották a kereskedőnél, pont volt egy hornet, arra rádugtuk, működött és vissza jelezte a kevés üzemanyagot is!
A hiss-t mondjuk nem figyeltem.
De amikor az enyémre felraktam, ott nem is igazán tudom mikor jelez vissza az üzemanyag visszajelző.Már leáll a motor,kéri a tartalékot, de még nem villan fel.Ez orvosolható, vagy másnál is így van?
Tudtok ebben segíteni?
Üdv:Tibi
Őt kérdezd meg nem adja-e el, mert most zsörtölődik mit tegyen a mocival, hátha megbontja:
Hornetzoli[18805] augusztus 12. 09:58
Sziasztok! Pár napja elcsúsztam a 2003- as Hornetemmel. Sajna cserére szorul a hûtő, a műszerfal, az első lámpa, a benzintank, a farok idom, az első sárvédő. Mevételre keresem ezeket. Ha nem találok, eladó lesz a moci. A blokk ép, 39500- at futott, váz, villa, kerekek épek, gumik 90% osak Michelin Power One 2cw, Mivv dob, stb. Köszi a segítséget előre is. 06302053691, balamberzoltan@gmail.com
9,5x15,875x6 a mérete
Esetleg ha valakinek még nem lenne Hornet-je vagy ismerős szeretne egyet, annak tudok ajánlani egy 2003-as gépet bővebb infóért: medve657@gmail.com ;)
Köszi előre is a segítséget....
Ennel biztos talalsz olcsobban:
http://www.ebay.de/itm/Honda-H...
Amugy felhivnek egy honda kereskedest, hogy a kulcsonoz tartozo kod nelkul tudnak-e kulcsot az ecuval parositani.
Láttam e Bay én az összes cucc indító kulcs/tank/ülés zár 25 font
utanna meg fel kell tanítani a kulcsot vagy ha ezt kicseréltem akkor működik? Esetleg ha veszek egy bontott computer a hozzávaló cuccokkal akkor azt berakna és kész?
Amúgy őszintén szólva nem tudom, mit szaroznak annyit a sportkipufogóval.
Nemhogy kiszűrnék inkább azokat az autókat (meg buszokat, teherautókat), amik csak úgy ontják magukból a fekete füstöt! Vagy ha már mindenképpen a kétkerekűekre utaznak, akkor mondjuk ki kellene terjeszteni a kötelező műszaki vizsgát a robogókra, mert azok között aztán bőven akad kétes műszaki állapotú!
Szóval kapják be. Na. Most jólmegmondtam.