Na már megint a doboz téma. Akinek bnője van tudja pontosan, kell a doboz....Ha nem kell akkor nézz bele a bugyijába, mert tuti nem nő....
Hogy mennyit van tele? Ha ott a nagy Ő akkor MINDIG! és tényleg MINDIG!
Addig pakol amíg hely van
Nekem olyan érzés amikor nincs fent, hogy mindjárt elélvezek, de mit tehetünk, a nőknél van a cici és a többi is:-DDDDD egyszerűen rájuk nőt....ki érti ezt.
Amúgy vannak viszonylag kulturált dobozok is pl:LEM
Egyébiránt a bőrruhában tuti nem vennék fel hátizsákot se, mert mi a töknek vettem fel a bőrruhát akkor? Ha hanyat vágódsz ugrik a gerinced.
A tanktáska meg idővel szétcseszi a tankot, legalábbis szerintem.
Na jöhetnek a leba---- kommentek.
Sose viszek nőt, akkor is csak a bokorig stb...:-D
Biztos van.De arra a nyaranta 2x4-5 napra nem veszek tipuspec tartot,dobozt.plane oldalast.Azert hogy 1-2 percel elobb erjek az emeletre a tobbieknel.A nyaralas utan meg csak a helyet foglalja.UFÓ t meg nem teszek fel elvbol hatra.
Ne mond mar hogy van kenyelmesebb, jobb megoldas annal minthogy a dobozokat lepattintod majd besetalsz vele a szallasra. A tiedere is van a givinek szep formas kis doboza ami jo neked is mert egyszemellyel motorozol es nem lesz sokkal szelesebb tole a motor. Drága, de kenyelmesebb.
Sziasztok!
Vadi Új Abus lakatok, láncok a bolti ár kb feléért
Steel o chain 110cm 7eFt
Steel o chain 85cm 5eFt
Steel o chain plus 110cm 8eFt
Steel o flex granit1000 12eFt
Granit quick maxi 12eFt
Strada 34/55 maxi 8eFt
Alapvetően a kötözés kényszerből volt.Amúgy 4-5 napra semmit nem kell kötözni csak zuhé volt és volt a szálláson 7 fok reggelente.A hágókon nappal is 10-15.
Ez egy perforált bőrruhában picit didergős.A kötözött hátizsákban egy plussz cordura kabát van amit hol felvettem hol nem.
Máshogy fogom megoldani a jövőben.
Ezt KB annyi idő alatt veszem le teszem fel mint ahogy lekattintod a dobozokat.
Kiegéeszítve tanktáskával. kiváltható a dobozpakk.És semmi sem ázott meg.
Értemén hogy ha túra akkor hanyatthomlok dobozolunk mert úgy dukál de a táskaszett ára töredéke a dobozszettnek és az év 95%-ában csak a garázsban ül.
Arra 3-5-10 napra KB 2x egy nyáron én bevállalom a nehézséget.
Na most azt értem, hogy a doboz nem tetszik. De nehogy azt mondd már, hogy ez így jobb vagy akár jobban néz ki!
Pláne ha elkap egy jó kis Alpok-beli zuhé... Pont az efajta kötözünk mindent oda -vissza túrázással lett tele a tököm.
Most három kattintás és mehetek a szobába Szóval lehet fikázni, de szerintem akkor is ez a legkulturáltabb és elegánsabb megoldás. A többi csak önámítás. Béke!
2x2000et mentem a hotnettel, volt hogy napi 900at. Kisnotor es fajt rajta a terdem, azon kivul hibatlan. Sv-vel 1500at mentem csak turan. Az kicsit nagyobb, semmi bajom nem volt, Mostarbol csak tankolbi alltunk meg 3* idoven mondjuk nem volt sok, 7ora talan de semmim sem fajt
Ó, már megint a doboz-téma! Horneten szerintem is idétlenül állnak ezek a nagy kufferek.
Mondjuk egy olyan hosszú túrát, amihez ilyen sok cucc kell, én ki sem bírnék a Hornet nyergében. Szerintem ez alapvetően városi motor, ami kisebb túrákra simán befogható, de hosszú távon (napokon keresztül napi 6-8 óra nyeregben) neeeeem kényelmes.
Szóval egy ilyen hosszú túrára biztosan nem Hornettel indulnék, hanem egy rendes túramotorral. Amelyen mellesleg jól is mutatnak a dobozok.
Az 1-2 napos kirándulásokra meg, amit én szoktam nyomni, bőven elég a 35 literes üléstáskám (Givi xs316).
Ket oldaldobozzal elmegy meg, plane ezek a dobozok nem annyira forma idegenen mint a Ferie(nekunk is olyan dobozok vannak). Utashoz meg kell a tob doboz, egyertelmu attol meg csunya azok a merev szovet taskak tetszenek, nem tudom mi a neve
Most ennyivel jártam meg a stelviot.És túl sok felhasználatlan vackot cipelek.A hátizsák jövőre az egész platnival meg lesz spórolva.
Egy nagyobb tanktáska kiváltja.
Asszony meg jöjjön motorral.
Inkább az a kérdés hogy mindig rajta van ez a sok oldalkuffer?
Nehogy így járj.
Hogy mennyit van tele? Ha ott a nagy Ő akkor MINDIG! és tényleg MINDIG!
Addig pakol amíg hely van
Nekem olyan érzés amikor nincs fent, hogy mindjárt elélvezek, de mit tehetünk, a nőknél van a cici és a többi is:-DDDDD egyszerűen rájuk nőt....ki érti ezt.
Amúgy vannak viszonylag kulturált dobozok is pl:LEM
Egyébiránt a bőrruhában tuti nem vennék fel hátizsákot se, mert mi a töknek vettem fel a bőrruhát akkor? Ha hanyat vágódsz ugrik a gerinced.
A tanktáska meg idővel szétcseszi a tankot, legalábbis szerintem.
Na jöhetnek a leba---- kommentek.
Sose viszek nőt, akkor is csak a bokorig stb...:-D
Ebben elfér laptop, napi cucc, esőruha minden.
Van valakinek eladó sérülésmentes kapaszkodó vagy eredeti tükör PC36ra?
Vadi Új Abus lakatok, láncok a bolti ár kb feléért
Steel o chain 110cm 7eFt
Steel o chain 85cm 5eFt
Steel o chain plus 110cm 8eFt
Steel o flex granit1000 12eFt
Granit quick maxi 12eFt
Strada 34/55 maxi 8eFt
Igy izgibb.
Ez egy perforált bőrruhában picit didergős.A kötözött hátizsákban egy plussz cordura kabát van amit hol felvettem hol nem.
Máshogy fogom megoldani a jövőben.
Ezt KB annyi idő alatt veszem le teszem fel mint ahogy lekattintod a dobozokat.
https://www.youtube.com/watch?...
Kiegéeszítve tanktáskával. kiváltható a dobozpakk.És semmi sem ázott meg.
Értemén hogy ha túra akkor hanyatthomlok dobozolunk mert úgy dukál de a táskaszett ára töredéke a dobozszettnek és az év 95%-ában csak a garázsban ül.
Arra 3-5-10 napra KB 2x egy nyáron én bevállalom a nehézséget.
Pláne ha elkap egy jó kis Alpok-beli zuhé... Pont az efajta kötözünk mindent oda -vissza túrázással lett tele a tököm.
Most három kattintás és mehetek a szobába Szóval lehet fikázni, de szerintem akkor is ez a legkulturáltabb és elegánsabb megoldás. A többi csak önámítás. Béke!
http://youtu.be/9MdpUNLE460
Mondjuk egy olyan hosszú túrát, amihez ilyen sok cucc kell, én ki sem bírnék a Hornet nyergében. Szerintem ez alapvetően városi motor, ami kisebb túrákra simán befogható, de hosszú távon (napokon keresztül napi 6-8 óra nyeregben) neeeeem kényelmes.
Szóval egy ilyen hosszú túrára biztosan nem Hornettel indulnék, hanem egy rendes túramotorral. Amelyen mellesleg jól is mutatnak a dobozok.
Az 1-2 napos kirándulásokra meg, amit én szoktam nyomni, bőven elég a 35 literes üléstáskám (Givi xs316).
Egy nagyobb tanktáska kiváltja.
Asszony meg jöjjön motorral.
Inkább az a kérdés hogy mindig rajta van ez a sok oldalkuffer?
Nehogy így járj.
http://youtu.be/B1Nj43tJSPQ