Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon csinos!
A legutobb Erdelybe mentem egyedul es igy is megtoltottem a 3 dobozt:-)
Lecseszős komment, ugyan, miért? A legutolsó mondatoddal pl. kifejezetten egyet értek! Mondjuk a többi... hááát...
Na már megint a doboz téma. Akinek bnője van tudja pontosan, kell a doboz....Ha nem kell akkor nézz bele a bugyijába, mert tuti nem nő....
Hogy mennyit van tele? Ha ott a nagy Ő akkor MINDIG! és tényleg MINDIG!
Addig pakol amíg hely van
Nekem olyan érzés amikor nincs fent, hogy mindjárt elélvezek, de mit tehetünk, a nőknél van a cici és a többi is:-DDDDD egyszerűen rájuk nőt....ki érti ezt.
Amúgy vannak viszonylag kulturált dobozok is pl:LEM

Egyébiránt a bőrruhában tuti nem vennék fel hátizsákot se, mert mi a töknek vettem fel a bőrruhát akkor? Ha hanyat vágódsz ugrik a gerinced.
A tanktáska meg idővel szétcseszi a tankot, legalábbis szerintem.

Na jöhetnek a leba---- kommentek.
Sose viszek nőt, akkor is csak a bokorig stb...:-D
Nekem is dobozos, én nagyon szeretem, és megbarátkoztam a bálna formával is.
Ebben elfér laptop, napi cucc, esőruha minden.
Mondta valaki, hogy vegyél
üdv?
Van valakinek eladó sérülésmentes kapaszkodó vagy eredeti tükör PC36ra?
Te mar azert se
Biztos van.De arra a nyaranta 2x4-5 napra nem veszek tipuspec tartot,dobozt.plane oldalast.Azert hogy 1-2 percel elobb erjek az emeletre a tobbieknel.A nyaralas utan meg csak a helyet foglalja.UFÓ t meg nem teszek fel elvbol hatra.
Ne mond mar hogy van kenyelmesebb, jobb megoldas annal minthogy a dobozokat lepattintod majd besetalsz vele a szallasra. A tiedere is van a givinek szep formas kis doboza ami jo neked is mert egyszemellyel motorozol es nem lesz sokkal szelesebb tole a motor. Drága, de kenyelmesebb.
Sziasztok!
Vadi Új Abus lakatok, láncok a bolti ár kb feléért
Steel o chain 110cm 7eFt
Steel o chain 85cm 5eFt
Steel o chain plus 110cm 8eFt
Steel o flex granit1000 12eFt
Granit quick maxi 12eFt
Strada 34/55 maxi 8eFt
Sziasztok :D Szerintetek szeptember közepén milyen időre lehet számítani Glokner környékén? :D
Inkább hagyjuk szerintem...
Tul kenyelmes vagy.
Igy izgibb.
Én is bevállaltam, aztán rájöttem, hogy nem kellett volna
Alapvetően a kötözés kényszerből volt.Amúgy 4-5 napra semmit nem kell kötözni csak zuhé volt és volt a szálláson 7 fok reggelente.A hágókon nappal is 10-15.
Ez egy perforált bőrruhában picit didergős.A kötözött hátizsákban egy plussz cordura kabát van amit hol felvettem hol nem.

Máshogy fogom megoldani a jövőben.
Ezt KB annyi idő alatt veszem le teszem fel mint ahogy lekattintod a dobozokat.

https://www.youtube.com/watch?...

Kiegéeszítve tanktáskával. kiváltható a dobozpakk.És semmi sem ázott meg.

Értemén hogy ha túra akkor hanyatthomlok dobozolunk mert úgy dukál de a táskaszett ára töredéke a dobozszettnek és az év 95%-ában csak a garázsban ül.
Arra 3-5-10 napra KB 2x egy nyáron én bevállalom a nehézséget.
Hogy mondják? Boeing?
Na most azt értem, hogy a doboz nem tetszik. De nehogy azt mondd már, hogy ez így jobb vagy akár jobban néz ki!
Pláne ha elkap egy jó kis Alpok-beli zuhé... Pont az efajta kötözünk mindent oda -vissza túrázással lett tele a tököm.
Most három kattintás és mehetek a szobába Szóval lehet fikázni, de szerintem akkor is ez a legkulturáltabb és elegánsabb megoldás. A többi csak önámítás. Béke!
Nagyon zsir!
2x2000et mentem a hotnettel, volt hogy napi 900at. Kisnotor es fajt rajta a terdem, azon kivul hibatlan. Sv-vel 1500at mentem csak turan. Az kicsit nagyobb, semmi bajom nem volt, Mostarbol csak tankolbi alltunk meg 3* idoven mondjuk nem volt sok, 7ora talan de semmim sem fajt
A srác a sárga horneten simán végigülte az 5000 km-es szardinia túrát és még többet is.Simán birható még nekem is pedig a hornet szemre kényelmesebb.

http://youtu.be/9MdpUNLE460
Ó, már megint a doboz-téma! Horneten szerintem is idétlenül állnak ezek a nagy kufferek.

Mondjuk egy olyan hosszú túrát, amihez ilyen sok cucc kell, én ki sem bírnék a Hornet nyergében. Szerintem ez alapvetően városi motor, ami kisebb túrákra simán befogható, de hosszú távon (napokon keresztül napi 6-8 óra nyeregben) neeeeem kényelmes.

Szóval egy ilyen hosszú túrára biztosan nem Hornettel indulnék, hanem egy rendes túramotorral. Amelyen mellesleg jól is mutatnak a dobozok.

Az 1-2 napos kirándulásokra meg, amit én szoktam nyomni, bőven elég a 35 literes üléstáskám (Givi xs316).
Ket oldaldobozzal elmegy meg, plane ezek a dobozok nem annyira forma idegenen mint a Ferie(nekunk is olyan dobozok vannak). Utashoz meg kell a tob doboz, egyertelmu attol meg csunya azok a merev szovet taskak tetszenek, nem tudom mi a neve
Most ennyivel jártam meg a stelviot.És túl sok felhasználatlan vackot cipelek.A hátizsák jövőre az egész platnival meg lesz spórolva.
Egy nagyobb tanktáska kiváltja.

Asszony meg jöjjön motorral.

Inkább az a kérdés hogy mindig rajta van ez a sok oldalkuffer?
Nehogy így járj.

http://youtu.be/B1Nj43tJSPQ
Ja, a lényeget elfelejtettem. Mi sokszor a feleségemmel túrázunk. Szerinted tele van?