Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az oldaldoboz tartóhoz kell a topcase tartó is.
Csak oldaldobozzal egyébként szerintem kifejezetten jól fest
Sose értettem a dobozmániát.
Főleg a 3-at.Mert a topcas még rendben csúnya de hasznos.
Viszont átlagban hágy alkalommal használjátok fullra pakolva a 3-at együtt?
Hatulrol fenykepezd ugy meg csunyabb :D megertem a dobozokat, de akkor is csunya
Levi, ezt csak neked!
Szia már nincsmeg .
Szia brembo1100!
Tudom, kicsit későn ébredtem... Lábtartó konzolok, farok idom meg van még?
Ja és ha lemégy Hollókő felé onnan meg Csécse, Egyesg felé fordulsz arra is kiváló új, kanyargós út van, én Szarvesgedénél szoktam felmenni vissza a 21-re.
Egerből meg érdemes elmenni Cered felé, majd Salgótarjánból haza, bár a 21-est most építik, sok a korlátozás, de motorral lehet kerülgetni a bójákat és az útminőség is jó már. Egy napos gurulásba belefér.

Ha arra járok, nem szoktam sietni :)
Hi !

Van egy bekötőcső párom , sport kipufogóhoz . Vadonat új, régi megmaradt raktárkészletről .

típus: CB900F
évjárat: sajnos azt nem tudom, de valami régebbi 2000-2005 kb.

Egy 5-ösért megvélnék tőle. Hatvan-Budapest vonalon, megoldható a személyes átvétel, vagy posta előreutalás után. Ha valakit érdekel, dobjon egy üzit !
Köszönöm, lehet megnézem a környéket valamikor.
Mostanában jöttem Gyöngyös felé Egerből Verpeléten keresztül. Kevés kivételtől eltekintve jó az út és helyenként kifejezetten élvezetes kanyarok vannak. Azt tudom ajánlani
Sziasztok. Kakucsring re milyen feltételekkel lehet felmenni ( Ruha terén ) ? Van már teljes ruházatom de mivel most vettem nadrágot nem tudom összecipzározni mert kell a cipzárra még kocsi :D így hogy nem tudom összerakni a kabátot és a nadrágot felengedhetnek? :D
Hy!
Komplett hornet blokk karbisorral/`99-es/,50.000ft,hátsó tartók le vannak törve de megvannak/törött motorból lettt kivéve/esetleg bontva is,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Koszonom, akkor iden nem megyek arra.
Én nem tudom, mit feszkóznak a teherautósok. Ma előttem is ment egy kisteher. A merci meg bömös lelassít és lehúzódik, hogy elmenjek mellette, ez a f*sz meg nyomja a felezővonalra tapadva meg a szembejövőbe át-átlógva 70-nel, le akar gyorsulni.

Amúgy ezt leszámítva - meg egy süket 80 éves nénit új Honda Accordban(!) - ma kurvajófejek voltak az autósok. Pedig kurva nagy dugó volt Pestről Budára, biztos tépték a hajukat.
Szóval az ikszkón is inkább csak a bajsza alatt mormogott ma, egy egy vakkantással araszolgatás közben. De olyan igazi jólesőt nem üvölthetett. Remélem, majd a hétvégén kieresztheti a hangját!
Gyöngyös és Mátraháza között egész jó, Házától az elágazóig közepes. Az elágazótól Pásztóig kifejezetten nem jó...

Sásátó környékén kavicsos padkát csináltak, a kocsik jól felhordják a kanyar közepére az aprószemű kavicsot, vigyázni kell... Nem volt felhőtlen, pedig a forgalom gyér volt.
tompiba! Köszönöm szépen, de én anno így vettem a mocit, szóval csak azt tudtam volna javasolni , hogy Nandiweb-et keresd meg, mert Ő tudja hogy hol lehet ilyen plexit rendelni, de megelőzött!

Arsenio! Nem kivételesen nem dolgoztam, mert pihenő napom volt, majd szombat estétől megyek egy hetet...
Riógatni ééén, háát az autósok nem fértek el a tangájukba, ha én nem fékezek vagy ilyesmi tuti hogy letarolnak, nem beszélve a hülye teherautósról aki 1 méterre a seggembe mászik. Udvariasan elengedtem, erre beáll 40re , na akkor már elgurult a gyogyszerem
Stabil 70-80 között mentem, mert ráértem, nem siettem sehová.
Na meg persze nincs nekem X-cone dobom hogy valóban riógassak bárkit

Mellesleg 3 hete nem ültem a mocin, így már ideje volt egy kis koránkelésnek
Hátte nemdolgozol, hogy reggel csak úgy gondolsz egyet és útra kelsz?! Léha, tróger motoros! Csak arra van esze, hogy kora reggel riogassa a munkába tartó szegény autósokat!
Köszi a segítséget, megpróbálok a márka alapján keresni.
Itthon nem fogsz kapni, sajnos. Én is sokat vadásztam, végül az olasz ebay-en találtam. Biondi a neve.
Nagyon szép a motorod! Nekem is hasonló gépem van és már régóta keresek hasonló plexit, de eddig nem jártam sikerrel. Te merre lőtted? köszi.
Javítottak már valamit ott a úton vagy még mindig szar?
Én tegnap meló után döntöttem úgy, hogy irány a Mátra, kicist jó volt élvezni a jó időt meg a kanyarokat!

De csatlakozom, néha muszáj lenne receptre felírni a világból kimenést....
Irigykedem, néha én is kimennék a világból:.-D
Ez jó lehetett! :)

A korán kelő álmos autósokkal meg tényleg vigyázni kell...