Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv fórumozók!

2003-as 600-as Hornetben hogyan kell az olajszintet ellenőrizni teljesen be kell tekerni a nívót vagy csak vele tenni? Más a fordulatszám mérő Mz-s lett egyik percről a másikra nem folyamatosan emelkedik a fordulat hanem ugrál ez miért van?
ideje volt mar :-) Ejjen a boing :-)
Köszi a tanácsokat, véleményeket!

Az utolsó mondatod valóban elgondolkodtatott, mert nem csak méretben szeretnék nagyobb vasat, hanem erőben is, ill. a felsőbb sebességtartományban is dinamikusabb gépet keresek. Így a TDM valószínűleg kiesik.
Szerintem a nagy dl-t felejtsd el. Kicsit erősebb mint a 650, cserébe nem tudsz vele kis fordulaton menni, beteges a kuplungja. Rengeteget kell váltani, alul van méretezve a futómű meg a fék a teljesítményhez.
A tdm teljesen korrekt motor, könnyű kezes,jó futómű bitang fék, kényelmes keveset eszik és elég dinamikus.
VFR meg VFR kicsit sportosabb testtartás.

Tdm jó ha 110-150 fölött nem akarsz utazótempóba menni vagy innan nagyot gyorstani de túrázni kényelmesen. A vfr meg ha gyorsan akarsz túrázni...
Jönnek a dobozok nemsokára
Volt szerencsém mindet próbálni,a válaszom:VFR-t vegyél!
Vstorm 1000 jó gép, húz mint 1 vonat, jó kipufogóval mennyei a hangja de a Hornethez képest nehéz mint a beton :D Meg hát a manóverezőképessége a kettőnek összehasonlíthatatlan. TDM 900 assal még nem mentem de a 850-es nem nyerte el a tetszésem. Én VFR800-at pártolnám :D
Srácok!

Még nem teljesen érett meg bennem a gondolat, de már gondolkodom a váltáson és a következő vasak tetszenek:
- VFR 800 (V-TEC; 2006 után)
- Yamaha TDM 900
- Suzuki V-Strom 650 / 1000

Tudom, hogy stílusra is nagyon különböznek egymástól, meg árban is, meg gyakorlatilag mindenben, csak 1 kérdés: próbálta valamelyikőtök valamelyiket?

Hornethez képest milyen(ek)? Agilitás, vezethetőség, "jóindulat", fordulékonyság, ...meg ami eszetekbe jut.

Sok tesztet olvastam már mindegyikről, ami hiányzik az egy-egy tesztút. De addig is, ha egy Hornet-es kollégának már van összehasonlítási alapja, esetleg az is mondana valamit... :-)

THX!
Örülök, hogy nem esett bajod!
Ezt az otthagyásos dolgot soha nem értettem... hogy valakinek ennyi vér ne legyen a pucájában...
Sziasztok!
2007 utáni hornetbe milyen akkumulátor megy? Méret, Ah, +oldal.
Köszi Előre is.
Ádám
Ezt meghallgatnám élőben
Jajj, bocsánat... akarom mondani remélem nem esett bajod...
Minden reményed ellenére NEM esett bajom:-DDDDD
Viccet félretéve...
Igen annyira tipikus helyen, százszor láttam már hogy veszélyes hely, de csak sikerült.
A Tököly-n mentem a Keleti felé és a Tököly-Murányi utca kereszteződésben, ez a Dózsa út után van előre gurultam, most kivételesen nem a busz sávban ami itt a belső sáv, hanem a bringasávban..... és egy szuzi hirtelen befordult, nekimentem oldalról, úgy hogy beszorult a lábam a motor és az autó közé, majd valahogy félre álltam a fa.....fej meg elhajtott. Pechére a rendszámot még megjegyeztem....
Se nekem és úgy fest a motornak se lett komolyabb baja...
Hali! Kiverték alólad a motort? Remélem esett bajod. Mesélj, mi történt?
Tisztelt Uraim!

Tegnap óta egy kö...gel kevesebb.

Hétfő reggel ott hagyott egy autós az út szélén a baleset után. Jelentem körözéssel elfogták:-D Így többé már nem veszélyes:-D
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Meglesen akkor őket élőben is.
Télen veszek rá 1 új első gumit.
Nekem ki lett centírozva. Ráadásul nem is géppel (Aminél benne van hogy nincs kalibrálva a gép) hanem ugye a keretes megoldással (verseny centírozás)
Ugyanez volt nekem is, plusz lassú sebességnél elengedtem ÓVATOSAN a kormányt. A megfejtés a centírozás volt.-.....
most lebuktam, bár nem Hawai mintás volt de tény h rövid nadrág..
maradok én is akkor a motulnál, a terep motraimba is mindig azt raktam!
A sárgát elfelejteném. Szúrni fogják a szemed a sérülések. A másik kettőt meg kell nézni közelről.
Sziasztok! Van egy eladó Yoshimura replika kipufogó dobom, PC36-hoz tartozó összekotő csővel. Hibátlan állapotban, nagyon szép mély hanggal. Akit érdekel: pirobi kukac gémél pont kom-on érdeklődhet.
A futott km kicsit kevésnek tűnik egy 8 éves motornál vagy csak én gondolom?