Na sziasztok!
Úgy alakult a dolog hogy a feketét el is hoztam :)
Esetleg ha van itt olyan aki Győri vagy Győr környéki akkor majd valamikor meg is tudom mutatni!
Hi!
A kék sokkal inkább, hogy ha választani kell. A 16-os kerék viszont tényleg szívás, nagyon sokan alakítják át.
A lényeg hogy ha nem értesz hozzá, vigyél magaddal egy hozzáértőt. Az eladót is meg kell nézni, sokat elárulhat arról, hogy hogyan volt tartva a gép. Állapotot kell venni nem évjáratot. A Km sajnos tájékoztató jellegű vagy az sem...
Ha ha a lámpa burkolatnak és a müszerfalnak meg vannak a darabjai esetleg van itt egy jó müanyagos meg tudnám szerintem heggesztettni neked . Engem is megmentett egy müszerfal burkolat vételtől! Ha gondolod írj rám antalgabee@gmail.com
annyit kell tudni a 2000 előtti motorokról hogy gyárilak 16-os az első kerék amire kisebb a választék, elég macerás (lehet lecserélte a tulaj). A tank nem eredeti fényezésű, ami nem probléma csak hogy tudjad. Nekem tetszik hogy van hozzá doboz meg szerintem szebb kipuff. Ha 16-os az első rajta és a másik is jó állapotú akkor azt venném, mármint a 2000-est. De meg kell nézni tényleg mindkettőt
Előszöris köszi mindenkinek, korrekt fórumosok vagytok!
ezt a két motort találtam ma ami tetszik és árban is megfelelő lenne!
esetleg ha valaki ismeri vagy tud az előéletéről valamit az megoszthatná velem, akár itt akár csak privátba! ( email: pfening3@gmail.com)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-9233464
nem tudom milyen évjáratot keresel, de a 10-14 éves motorokban szinte kivétel nélkül megvan ez a 4x.000km. Nem kell aggódni e miatt ha rendesen karbantartották és nem pályán tépték bele a felét.
Ha 100.000 van rá kiírva sem számít soknak ( főleg úgy hogy az öregebb hornetek többségében annyi is van ) Tök mindegy mit ír az óra a lényeg hogy szép hangja legyen :) A blokk bombabiztos ha megkap mindent amit kér. 2 gyenge pontja van. Az egyik a vezérműlánc feszítő, a másik a fesz szabályzó ( Azt meg tudod nézni hogy a gyári van e fent, mert a vázra van csavarozva a tank alatt és a váz nyaktól be lehet látni. ) Lehetőleg hűtőbordás legyen rajta :)
Nagyon nudli, ha valos. Az enyemben is 48e van mar es semmi baja. Mellesleg valaki feltoltott meg egy kepet par eve a hornet klub facebook csoportjaba amin egy 2005-2005os pc36 lathato 120e km-rel. Meg akkor bontatlan volt a blokk, ha jol emlekszem.
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és Honda CBF 600 és Honda Hornet 600 asokat nézegetem.
érdekelne minden ezekkel a motorokkal kapcsolatban, ha bárki valami hasznosat tudna irni azt nagyon megköszönném!
45 ezer megtett kilométer soknak számit?
előre is köszönöm!
a nagyobb bontokban biztos lesznek csak arany aron, sajnos mindenkinek ezek kellenek ha csuszik. A muanyagok es a tank nem javithato? Eleg sok erre specializalodott muhely van.
meg probald meg esetleg ezt a szamot, nem nagyon hirdeti magat de sok cucca van hornethez: 06-70-317-9083
Sziasztok! Pár napja elcsúsztam a 2003- as Hornetemmel. Sajna cserére szorul a hûtő, a műszerfal, az első lámpa, a benzintank, a farok idom, az első sárvédő. Mevételre keresem ezeket. Ha nem találok, eladó lesz a moci. A blokk ép, 39500- at futott, váz, villa, kerekek épek, gumik 90% osak Michelin Power One 2cw, Mivv dob, stb. Köszi a segítséget előre is. 06302053691, balamberzoltan@gmail.com
szia, attól hogy esetleg beleraksz egy fojtó kitet az még nem lesz hivatalos. Inkább gyárilag korlátozott példányt vegyél, ha jól tudom eltávolítható belőle.
Motor vásárlás előtt állok, korl. jogsival (35kW). Már régóta szemezgetek a Hornetekkel. Arról szeretnék érdeklődni, hogy kapható e hozzá 35kW-os fojtó kit(2007-es évjárathoz érdeklene főleg)? Eddig még nem igazán találtam olyan motort ami tetszik is és belefér gyárilag a 35kWba. Motort pedig nem tudok sajna 2-3 évente venni. Tervezem a korlátlanra váltást, de csak pár év múlva addig is szeretném valamivel az utakat róni... a válaszokat előre is köszönöm!
Úgy alakult a dolog hogy a feketét el is hoztam :)
Esetleg ha van itt olyan aki Győri vagy Győr környéki akkor majd valamikor meg is tudom mutatni!
Csinosított farokidommal, modernebb és jobb hatásfokú fényszórókkal, és 1 literrel nagyobb tankkal!
Ja és ha még nem olvastad volna:
[url=http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/honda/hasznaltmotor-hondacb600f-hornet.html]--cikk
A kék sokkal inkább, hogy ha választani kell. A 16-os kerék viszont tényleg szívás, nagyon sokan alakítják át.
A lényeg hogy ha nem értesz hozzá, vigyél magaddal egy hozzáértőt. Az eladót is meg kell nézni, sokat elárulhat arról, hogy hogyan volt tartva a gép. Állapotot kell venni nem évjáratot. A Km sajnos tájékoztató jellegű vagy az sem...
Találkoztatok már olyan problémával, hogy a tompított és a reflektor csak 6,5 voltod kap csak? Testzárlatos lenne valahol?
Köszi, Krisz
ezt a két motort találtam ma ami tetszik és árban is megfelelő lenne!
esetleg ha valaki ismeri vagy tud az előéletéről valamit az megoszthatná velem, akár itt akár csak privátba! ( email: pfening3@gmail.com)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-9233464
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-9251016
Motor vásárlás előtt állok és Honda CBF 600 és Honda Hornet 600 asokat nézegetem.
érdekelne minden ezekkel a motorokkal kapcsolatban, ha bárki valami hasznosat tudna irni azt nagyon megköszönném!
45 ezer megtett kilométer soknak számit?
előre is köszönöm!
http://youtu.be/iOSOjhnQ0VU
meg probald meg esetleg ezt a szamot, nem nagyon hirdeti magat de sok cucca van hornethez: 06-70-317-9083
Mint motoros társ kérdezem csak te megúsztad?
Üdv.
Motor vásárlás előtt állok, korl. jogsival (35kW). Már régóta szemezgetek a Hornetekkel. Arról szeretnék érdeklődni, hogy kapható e hozzá 35kW-os fojtó kit(2007-es évjárathoz érdeklene főleg)? Eddig még nem igazán találtam olyan motort ami tetszik is és belefér gyárilag a 35kWba. Motort pedig nem tudok sajna 2-3 évente venni. Tervezem a korlátlanra váltást, de csak pár év múlva addig is szeretném valamivel az utakat róni... a válaszokat előre is köszönöm!