Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül mikor zárják le Grossgloknert? Szeptember közepén még érdemes lehet elmenni oda?
...vagy nem jön valaki holnap Dobogókőre akinek van ilyen kulcsa!?;))aztán a tetőn meg kölcsön kérem :))
Sajna nekem nem adtak hozza, semmit sem volt az ülés alatt:(((
Köszönöm akkor veszek egyet!
Minél jobban elő van feszítve annál keményebb. Nem olyan bonyolult
A gyári szerszámkészletben elvileg van. És van hozzá egy toldó is amivel nagyobb erőkart tudsz csinálni. Tapaszstalat, h nem egyszerű állítani...
Na ma mi is ezen tanakodtunk az Imrével, hogy most neki max keménység van beállítva vagy a legpuhábban van....
Neki a legmagasabb ricnin vagy mi a fenén állt.
Az most melyik?
amit belinkeltél képet neked az most puhán van?
Srácok lenne egy buta kérdésem
Pc36 osztott első lámpánál, melyik a tompított?
Nekem felül van, kollégának meg alul...
Melyik a helyes
Össze vagyok zavarodva
Küldetés teljesitve
fék pipa
Milyen jó hangja van a DPM Kipunak
ilyen kulccsal, természetesen a megfelelő méretben

http://shop.rothermetal.hu/ter...
En is úgy tippelem mert negatív irányba ha tekertem akkor feszül a cucc...
Namost már csak az a kérdés h milyen specko szerszammal tudom állítani?
Valaki eszkábált már maganak valamit. Vagy valami tipp ha nincs celszerszamom!?;((
Szerintem 2es.
Srácok, ez hányadik pozíció?
Adj egy e-mail cimet es leirom, vagy ha felhivsz elmondom a pontos cimet!
Köszi, akkor élnék a lehetőséggel. Én a Pesti út 43-ban vagyok. Ha mondasz egy címet, akkor elgurulnék oda.
Jah ez kimardt husz 316-47-54
Tescotól nem messze, madárdomb...
Üdvözletem! 17. Ker.ben lakok!
Szerszám van dögivel, ha gondolod Szívesen segítek! Bár én még csak a hátsó betétet cseréltem, de az első sem lehet bonyolult. Meg a google a barátunk
Én meg holnaptól vagyok szabad...pedig közel lakok.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Van egy 2003-as 600-as Hornetem, amin teljesen elkopott az első fékbetét. Azt mondták, hogy így ne nagyon használjam, mert kinyírja a tárcsámat is. A 17. kerületben vagyok barátnőmnél, így semmi szerszámom, meg rutinom sincs a cseréjéhez. A fékbetétet már megvettem a fékfolyadékkal együtt.
Nincs valaki a környéken, aki tudna segíteni a kicserélésben? Csak a mai nap lenne jó, mert holnaptól dolgoznom kell...
Előre is köszi a válaszokat.
vezérműlánc ilyenek?
Sziasztok!

CB900 Hornet vásárlását tervezem és érdekelne, hogy az általános dolgokon kívül mit érdemes megvizsgálni ennél a tipusnál.
Nekem egy 600F4-es mocim volt ezelött.

köszi
Az általános dolgokon kívül szerintem semmit. A Hornetnek nem igazán van ismert típushibája.
Sziasztok!

CB900 Hornet vásárlását tervezem és érdekelne, hogy az általános dolgokon kívül mit érdemes megvizsgálni ennél a tipusnál.
Nekem egy 600F4-es mocim volt ezelött.

köszi
Nem kell betekerni, csak visszatolni.
A CBF 600-on nem kell betekerni!Valószínűleg a Hornetten se mivel ugyan az a blokk.