Nem tudtam aludni, tv-ni nem volt kedvem, szóval hajnali 4kor útra keltem, hogy merre lehettem azt nem tudom , de csak akkor fordultam vissza mikor megláttam a napot
Hazafele már rengeteg dinka autós volt az úton
Ez még tavalyi aliexpresses vétel.
Volt alapból rajta egy winCE6 és egy régebbi ruszki nyelvű igo.
Én nem erőltetném a sigic-et.Öcsém ilyesmikkel foglalkozik (szg informatikus) aszondta a sigic egy szar.
Letörölte ami volt fenn és ment egy IGO7.
Nem friss van hogy kereszteződést írt ausztriában de körforgó volt.
Csak fémből van így agyonvágta a GPS jel vevőjét mivel fém és mögötte van a vevő antenna nélkül.
Ezért meghekkeltem.Egy gopro tartó ment rá.Fordítva.Meg egy kínai alu bivikli gopro tartó.Jól sikerült.Nem törik le.
Valaki állandóan kivette a tartóból magát a gps-t de a gond hogy azt a pöszmötnyi csavart kínlódás kitekerni simán kézzal is nem hogy kesztyűvel,és volt már akinek kinyiffant a töltő átvezetése is.
Így én komoplett veszem le mindig.
Ha lesz pár szabad perced, akkor lemérnéd a keretet tartó 4 csavar távolságát?
Nagyon érdekelne ,hogy a RAM Mount passzol-e hozzá. A garmint egy ilyen tartja:
Mar rajta van.Nem most kezdtem.
Amugy feny beesesi szogetol fugg.egy magadkormanyos turaenduron ahol fuggolegesebb ott jo lehet.
De rohadtul tukroz.
Es a tartot is megtuningoltam.ossze-vissza rezgett es nem tul bizalomgerjeszto az a ketpalcas bicikli bilincs sem.
De most atomstabil,amikor kell latom,nem merul le teszi a dolgat.Jobb mit a telo egy zsakban.
Én is láttam ezt a tesztetés ez alapján én is fontolgatom egy ilyen navi beszerzését. A videón tényleg úgy látszik, hogy tükröződik, de lehet, hogy csak a kamera "nem látja" rendesen. Ha az Onroad-Zsolti azt mondja, hogy látszik, akkor biztos látszik.
Ha valakinek már van vele saját tapasztalata, mindenképpen ossza meg!
A kijelzoje rendesen tukrozodik a video alapjan, de azt mondja srac, hogy lat mindent.
Lehet parosithato a haza a RAM tartoval, akkor barhova felrakhato
Arsenio! Köszönöm a választ, így már megnyugottam, hogy helyesen világít a lámpám. Bár furcsáltam is volna ha a lenti lenne a tompított, mert a kialakitása alapján egyértelmű lenne hogy melyik a szórt és melyik a vetítő része...
Exec! 35 pénzért szerintem jó választás a wayteq!
Nekem is szükséges lenne egy gps beszerzése és adok egy esélyt ennek a készüléknek, de én igo-t rakok majd rá, mert a sygicet nem iismerem annyira.
Sziasztok! Gondoltam egyet ma és kimentem Csesznekre, mivel 3 hete nem mentem 1 normálisat. Hát lehet hogy jobban tettem volna ha otthon maradok vagy másfelé megyek :D Annyi autó volt hogy nemigaz xD Mindig ki kellett várnom egy kb 2-3 percet hogy el tudjak indulni alul vagy felül hogy legalább az első pár kanyar élvezhető legyen :D
Megkerhetnek valakit lecci akinek van telo állító körmöskulcsa, h lerajzolja es a fontosabb méreteket bejelolve/lemerve lefenykepezze azt es feltoltse ide?
Gondoltam holnap legyártatom bent a sracokkal...
Waytek xridert most nagyon nyomatjak, de eloben meg nem lattam. 40-e ft szoftver nelkul, csapsz ra egy igo-t es kesz:-) A sportmotor.hu gps topicban mar volt rola szo, van aki mar megvette.
Tomtom rider.Louis.de -rol rendelve full eu terkeppel 90 ropi.A garmihoz hasonloan Ram mount tarja, ami a legjobb gps tarto. A szoftver nekem kifejezetten nem jott be, de masnak tetszik:-)
Garmin 340lm a louis.de-rol 90ropi, full EU, ram tarto, es orok frissitessel. A pc-s tervezo egy fos (basecamp), de amugy jol navigal. Epp ma irtam a garminnak, mert az uj fizetos utakat meg nem tartalmazza az utolso frissites. Ez engem most rohadtul bosszant.
Hazafele már rengeteg dinka autós volt az úton