Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudtam aludni, tv-ni nem volt kedvem, szóval hajnali 4kor útra keltem, hogy merre lehettem azt nem tudom , de csak akkor fordultam vissza mikor megláttam a napot
Hazafele már rengeteg dinka autós volt az úton
Szuper, koszi az infot!
Látszik. Tapasztalatból mondom.
Köszi!
Ez még tavalyi aliexpresses vétel.
Volt alapból rajta egy winCE6 és egy régebbi ruszki nyelvű igo.
Én nem erőltetném a sigic-et.Öcsém ilyesmikkel foglalkozik (szg informatikus) aszondta a sigic egy szar.
Letörölte ami volt fenn és ment egy IGO7.
Nem friss van hogy kereszteződést írt ausztriában de körforgó volt.
Kösz az infót! Milyen szoftvert tettél rá? Vagy megvetted a sygic-et?
Nem kell mérni.A szabvány AMPS lyuk kiosztása van.

Ez ráment.

Csak fémből van így agyonvágta a GPS jel vevőjét mivel fém és mögötte van a vevő antenna nélkül.

Ezért meghekkeltem.Egy gopro tartó ment rá.Fordítva.Meg egy kínai alu bivikli gopro tartó.Jól sikerült.Nem törik le.
Valaki állandóan kivette a tartóból magát a gps-t de a gond hogy azt a pöszmötnyi csavart kínlódás kitekerni simán kézzal is nem hogy kesztyűvel,és volt már akinek kinyiffant a töltő átvezetése is.
Így én komoplett veszem le mindig.
Ha lesz pár szabad perced, akkor lemérnéd a keretet tartó 4 csavar távolságát?
Nagyon érdekelne ,hogy a RAM Mount passzol-e hozzá. A garmint egy ilyen tartja:
Persze hogy nem most kezdted, hiszen kb 1 éve mondtam hogy próbáljátok ki a matt fóliát mert az nem tükröződik annyira
Mar rajta van.Nem most kezdtem.
Amugy feny beesesi szogetol fugg.egy magadkormanyos turaenduron ahol fuggolegesebb ott jo lehet.
De rohadtul tukroz.
Es a tartot is megtuningoltam.ossze-vissza rezgett es nem tul bizalomgerjeszto az a ketpalcas bicikli bilincs sem.
De most atomstabil,amikor kell latom,nem merul le teszi a dolgat.Jobb mit a telo egy zsakban.
Na es a 3-4*ennyibe kerulo garmin latszik ha telibe ra sut a nap? Matt foliat megprobalnam azert.
Van.
Ha ezerrel süt a nap és a hátad mögött van semmi nem látszik.
Pici felhős nem szikrázóban jó.
Én is láttam ezt a tesztetés ez alapján én is fontolgatom egy ilyen navi beszerzését. A videón tényleg úgy látszik, hogy tükröződik, de lehet, hogy csak a kamera "nem látja" rendesen. Ha az Onroad-Zsolti azt mondja, hogy látszik, akkor biztos látszik.

Ha valakinek már van vele saját tapasztalata, mindenképpen ossza meg!
En meg is neznem elobe :-)

http://youtu.be/0kmHAFA_bFs

A kijelzoje rendesen tukrozodik a video alapjan, de azt mondja srac, hogy lat mindent.
Lehet parosithato a haza a RAM tartoval, akkor barhova felrakhato
ha esetleg megvetted és van véleményed oszd meg kérlek. Nekem még várat magára pár hetet szerintem.
Arsenio! Köszönöm a választ, így már megnyugottam, hogy helyesen világít a lámpám. Bár furcsáltam is volna ha a lenti lenne a tompított, mert a kialakitása alapján egyértelmű lenne hogy melyik a szórt és melyik a vetítő része...

Exec! 35 pénzért szerintem jó választás a wayteq!
Nekem is szükséges lenne egy gps beszerzése és adok egy esélyt ennek a készüléknek, de én igo-t rakok majd rá, mert a sygicet nem iismerem annyira.
Nekem is a felső a tompított.
pont most írtak tesztet a wayteq-ről, ennyiért nem nagy kockázat lehet...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok! Gondoltam egyet ma és kimentem Csesznekre, mivel 3 hete nem mentem 1 normálisat. Hát lehet hogy jobban tettem volna ha otthon maradok vagy másfelé megyek :D Annyi autó volt hogy nemigaz xD Mindig ki kellett várnom egy kb 2-3 percet hogy el tudjak indulni alul vagy felül hogy legalább az első pár kanyar élvezhető legyen :D
Megkerhetnek valakit lecci akinek van telo állító körmöskulcsa, h lerajzolja es a fontosabb méreteket bejelolve/lemerve lefenykepezze azt es feltoltse ide?
Gondoltam holnap legyártatom bent a sracokkal...

Koszi előre is!
A 340azt hiszem nem bluetooth-os a wayteq-re meg valaki irta hogy melegre felpuposodik a kijelzo. Tomtom ot meglesem koszi
Waytek xridert most nagyon nyomatjak, de eloben meg nem lattam. 40-e ft szoftver nelkul, csapsz ra egy igo-t es kesz:-) A sportmotor.hu gps topicban mar volt rola szo, van aki mar megvette.

Tomtom rider.Louis.de -rol rendelve full eu terkeppel 90 ropi.A garmihoz hasonloan Ram mount tarja, ami a legjobb gps tarto. A szoftver nekem kifejezetten nem jott be, de masnak tetszik:-)

Garmin 340lm a louis.de-rol 90ropi, full EU, ram tarto, es orok frissitessel. A pc-s tervezo egy fos (basecamp), de amugy jol navigal. Epp ma irtam a garminnak, mert az uj fizetos utakat meg nem tartalmazza az utolso frissites. Ez engem most rohadtul bosszant.
tudtok ajánlani motoros GPS-t 100k vagy alatt? Látható legyen, bluetooth komp., és persze ne olvadjon el a napon:)
Terv szerint november elejeig nyitva van:
http://www.grossglockner.at/de...