Szia Mihu
Köszöni szépen a dicséretet :-D, de még közel sincs készen, többek között még riasztót akarok szereltetni. Nekem egy barátom ezt ajánlotta SPY LM207 itt az ő mocijában ez van, ezt szereltetem be én is vele.
A bukókeret nem tudom milyen márkájú gyárilag volt rajta, szerintem többet véd mint egy bukógomba és jól néz ki a mocin.
Üdv Jola
Nagyon szépen átalakítottad a masinád! Gratula!
A bukókeret Givi? Én is keresek valami ilyesmit, de a Givi-t kicsit túlzásnak találtam ( túl nagy + nem túl szép ). De így hogy láttam a képeken a Te motorodon lehet, hogy mégis jó választás.
Hello
Igen lehet rakni a Hornetre sebességfokozat visszajelzőt. Ha az adatlapomon megnézed a fotógalériában, tettem fel képeket a mocimról és ott láthatod bekötve is. Én Esztergomban rakattam be a proptech-nél 18ezer körül volt munkadíjjal együtt. Nagyon ügyesek igényes munkát végeznek és kb fél óra alatt megvan. Ahogy nézem Szombathelyi vagy, kicsit messze van de ha előre lebeszéled velük az időpontot egy jó túrának betudhatod Esztergomot. Ha tőlük rendeled meg és náluk szerelteted, szólj nyugodtan, én Komárom mellett lakom pont útba esik ha jössz, elmotorozom arra én is.
Fényezés után összeraktam a darazsam, de egy rövid túra után megmakacsolta magát és nem indult.. szétszedtem, gyertya és karburátor tisztítás, most megy de gyanus + nincs alapjárat..
Mi lehet a baj?
Gumit szeretnék vásárolni előre a 99-es hornetemre(130/70 R16) de nem egyszerű feladaT. Hatul Michelin Pilot road2 van ami tipust nem gyartjak 110/70/16 ban viszont ez meg szinte uj es fenn szeretnem hagyni, Szerintetek milyen tipusu illetve markaju gumit tehetnek fel elore anelkul, hogy menetbeli illetvge akarmi mas problema legyen.
Nezegetem a neten a 98-02-es horneteket es nem tiszta a kep hogy az also oldalidom eredeti vagy barkacsolt? Kulonben jelenleg 91-es FZR-em van vance and hines full systemel es azon morfondirozok hogy a leomloket lehet-e atalakitani hornethez? Szerintetek megoldhato? Nem szivesen adnam el mert brutal jo hangja van es szerintem faszan nezne ki a horneten! Remelem egy honapon belul sikerul is egyet elcsipnem . Elore is koszike!
Meglestem a honlapotokat, a képeket nem bírtam végignézni, már nagyon fájt a szívem
Jó kis csapat, gondolom kellemesen telnek a gurigák, túrák.
Talán egyszer csatlakozom, ha arra járok, és kerülünk egyet...
Sajna nem tudom hogy pontosan mennyi olaj kell a telóba.
De van egy ökörszabály:
addig kell tölteni az összeszerelt telóba az olajat, amig hallodhogy szörcsög az amikor összemyom és hagyod, hogy kirugozzón. ( természetesen még a villahídból kiszerelt állapotban ) . Ami nagyon fontos, hogy ha megtaláltad azt a mennyiséget ahol már nem szörcsög, ugyan annyit tölts a másik szárba is.
Üdv
Mihu
Köszöni szépen a dicséretet :-D, de még közel sincs készen, többek között még riasztót akarok szereltetni. Nekem egy barátom ezt ajánlotta SPY LM207 itt az ő mocijában ez van, ezt szereltetem be én is vele.
A bukókeret nem tudom milyen márkájú gyárilag volt rajta, szerintem többet véd mint egy bukógomba és jól néz ki a mocin.
Üdv Jola