Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
a gyári értéket is főtengelyre adják meg?
ment pü...
Chubby művek
hol volt az tisztességes karbiszinkron?.D
Mennyit is jelent egy jó kipufogó és egy tisztességes karbiszinkron Főtengelyen (lenti érték x 1,15) 100 lovacska van gyári 95 helyett.
én is kerestem égen földön, csak úgy adták hogy ha küldenek mellé ajándékba egy halom bizbaszt. Azóta sem tudom mire való, a gyerek jól eljátszik vele ami még megvan belőle.
na azé` :)
Jujj ez jó darab pont ugyanilyen ollóm van :-D
Nekem is bevált, szépen vág, nem húz se jobbra se balra:-D
Szerencsére nincs gond a villával, mint kiderült!
A gumi volt a probléma okozója! 170-nélkül majdnem ledobott, úgy beszitált..! Félelmetes volt!
A gumin kívülről nem látszott szinte semmi, belülről viszont körben ovális sötétebb foltok vannak! Feltettünk egy agyonkopottat és megszűnt a probléma! Fut rendesen, ráadásul mindenféle centír nélkül is, ami azóta meg lett csinálva!
Köszönöm mindenkinek a segített a hozzászólásával!
Szerencsére nincs gond a villával, mint kiderült!
Üdv minden Honfitársnak! Készítettem egy oldalt ahol magyarul is tudunk kommunikálni és a hirdetéseket nem egy másik kontinensről adják fel (jobb esetben:) Nem kérek megjelenést adott időpontban, illetve tagsági díjat és nem adok pólót!
Nincsenek elvárások, csak egy nyitott és barátságos közösséget szeretnék, hogy meg tudjuk osztani tapasztalatainkat, élményeinket ezekkel a csúcs járgányokkal kapcsolatban!
Osztani ér! Széles utat! https://www.facebook.com/group...
köszi megkaptam
eddig egy sem...
3 éve van meg!
Na most kapsz 30 e-mailt
valaki át tudná dobni Bubus telószámát? Megvolt de elkavarodott.
exec79@gmail.com
Köszi.
Nagyon jó kis cucc
Túl laza a kormánycsapágy! Utána kell húzni!
22-én dhl hozta
Szep teljesitmeny, gondolom nem a Magyar Posta kezbesitette:-)
Mikor vetted?
2 nap alatt megérkezett olaszból
Nekem még a régi F3 van, de nem tudok rá panaszt mondani, egy egésznapos turát ki szokott birni egy feltöltéssel.