Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem banod meg
Nem kell valakinek egy PC34 sport légszűrő?

Ugye eladtam a vasam még májusban és itt maradt. Használt, de nagyon patika állapotban van. Ha kell valakinek mondjon egy korrekt árat és viheti, nekem már nem kell, ne álljon itt használatlan. :)

Márkája az van, csak ha fejbe lőtök se jut eszembe mi, de jó fajta. Nem K&N az tuti. Ha haza mentem megnézem.
no megrendeltem a az F3MC-t kivancsi leszek.
Probald ki ezt, csak nehany pvc cso kell hozza:-)
Az fbeat gyengebb aksit kapott, nem kap frissitest, nem lehet taviranyitot csatlakoztatni hozza meg ilyen aprosagok. Siman jo ez is.
En nem hasznaltam semmilyen ragasztot. Egyszer lecsereltem a kormanyt es akkor kellett leszedni a markolatot. Fujtam ala egy kis wd40-et, hogy le tudjam huzni, majd ugyanugy ment vissza. Soha nem fordult el, nem volt vele gond. Markaja harris, ha ez szamit valamit.
köszi, még egy kérdés nem nagyon értek hozzá, mi a különbség az és ez között. Lényegében csak utas kommra van szükségem az olcsóbb miben rosszabb?
http://motointercom.eu/shop/it...
Errol beszelek;-)

Ez nem bike to bike, vagyis csak utassal tudod hasznalni, amgy minden mast tud. Gps utasitast es telefon kihangitas is tokeletesen megy vele. En biztos ezt vennem meg, vagy impala, vagy semmi:-)
Népi rege áldozata lettél. :)

Féktisztítóval tisztítom a láncomat, mint sokan mások is. Annak ellenére, hogy fújásnál takarom a hátsó gumit, előfordul hogy kap belőle. Ha oldaná, elég sokan lennének elég nagy bajban.

FBS szilikon ragasztó, módjával adagolva megoldás lehet.
találtam egy ilyet olasz oldalon (messze a legolcsóbb eddig) 57-ből kijön adóval szállítással együtt (nálunk darabja 50 pfff)
mit gondolsz jól fajta?
igen erre.
Köszi, most már tényleg beszerzek vmi ragasztót...

Erre gondolsz fbs alatt?
http://www.profifuga.hu/data/t...
Tudom, hogy a féktisztító nem ragasztó. Ennek ellenére több (magyar és angol nyelvű) fórumon is olvastam javaslatot az ilyen célú felhasználására. Azzal magyarázzák a "markolatragasztó hatást", hogy erős oldószerként egy kissé a gumit is oldja - éppen annyira, hogy odaragasztja azt a kormányhoz.

Kipróbáltam, nem jött be.
Tutter h nem a fék a ludas!
Mióta megvetted volt olyan, hogy nem rázott nagy sebességnél? Vagy így került hozzád a gép? Nem akarok bele vau, mert nem vagyok szaki, de olvasva a lentieket nekem folyton az jár a fejemben, hogy odaverték az elejét és a villáddal lesz gond. Ne legyen igazam!
Fogalmam sincs! Ezek mindig rejtélyes dolgok! 0,7mm-t üt függőleges irányban! Vagyis ütött. Kövezzetek meg de betettük az esztergapadba! Már nem üt, jelenség maradt!
Értelmezhetetlen.

Mitől lenne "tojás" egy tárcsa egyik pillanatról a másikra?

Egy olyan alkatrész, ami körbe körbe forog, és olddalról szorítják a betéttek.

Pláne ha tojás, akkor bele érne a nyeregbe....nem?
Igen, lüktetne a fékkar de nem oldalirányban üt a tárcsa, hanem le-fel, mintha ovális lenne!
fbs lesz a tuti. Azért szeretem mert ha le kell szedni a ragasztót szépen lejön egybe nem kell kapargatni.
A féktisztító egy zsírtalanító szer, semmi ragasztó hatása nincsen, sőt. Hamvába halt ötlet volt. :)
Kormánycsapágy?

A féktárcsa ilyet nem produkál. Ha azzal lenne probléma, akkor lüktetne a fékkarod és/vagy pedálod annak függvényében, hogy melyik tárcsád a sz@r

(M)uff
Na szóval: a féktisztító nem jött be. Felhelyezéshez kiváló, szépen felmegy vele a markolat. Viszont ragasztóként nem ér valami sokat.
Sajnos túl vagyok már a centíron is és nem az a baj! Autónál jártam így és megpróbálom...! Ja de nem új gumit teszek fel, hanem olyat amit ismerős használt, csak újat tett fel!
hát.... 50 körül szánnék rá maximum, ezzel szemezek egyenlőre, de remélem lesz 1-2 javaslat még:)
Köszi!

http://www.amazon.com/Sena-SMH...