Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pici cső nem a pirosan bekeretezett csőben végződik, a vékonyabb cső valóban a szellőzőcső de az a tank tetejében lévő körben meghajtott és a tetején perforált csőben végződik ahová elvileg benzin már nem tud jutni mivel az magasabban van mint a benzin szintje a tank alján a vékony cső mellett lévő vastagabb az végződik felül a tankon kívül aminek szerepe, ha kifut a benzin vagy mellétankolod azt vezeti le a motor alá hogy ne maradjon ott másodszerepe meg esőben ami bejut oda víz mert ugye be tud mivel csak a tank száját tömíti a gumi azt vezeti le tehát passz
nem vagyok szakértő és sok tapasztalatom sincs, viszont leírom mit tapasztaltam.

ez a szellőző csövön (középső ujjam amin van a tank alján) akkor jön benya ha azt tankoláskor mellé tankolod-de ugye ez nem jön szóba most, vagy ha a tanksapka nem tömít megfelelően, és mozgás közben a benzin a tankból a "garatra" kilötyög...mivel annak a másik vége a pirosan bekeretezett rész....
Ha délután akkor nekem is jó :) De meló
Szia. Nekem hasonló jelenség volt. Csak nekem nem folyton eresztett hanem leállításnál köpte vissza a benyát.
Benzincsap feljavító készletet kellett vennem. Abba szált el a lapka ami elzárta volna a benya útját. Nem tudom mi a pontos neve
Az eddigiekhez egy gondolat, lényeg hogy egyben vagy, de nem értem azokat és ne sértődj meg, mert ilyenkor pont az ilyen okostónik nem hiányoznak az embernek, DE miért megy valaki térdvédő és kabát nélkül?
Értem én, nem veszem fel én se városba a bőr ruhát, de azért térdvédő, és kabát ha kurdura is, de van rajtam.... előbb utóbb úgy is esik mindenki....
Ha a térde valakinek tönkremegy egy ilyen miatt, azzal fog élni egész életében.
A robisokat se értem sokszor póló strandpapucs utána meg idejön az egyetemre, és reménykedik hogy valahogy összerakjuk....

Tessék felöltözni!
Azért hordom szinte egész évben a hátsó dobozt, mert a páromtól is elvárom, ha a melóba ciki átöltözik, és bevágja a cuccát,
akkor se engedem hogy felüljön egy bugyiba....
Sziasztok, nem nagy érték, de valakinek hátha pont jobb a semminél:
Egy túra alkalmával találtam egy szeget, "beleszúrós" gyors javítást követően felrakattam a már meglévő új gumit. Mondták, hogy rendes áthúzós folttal javítanák, de ahhoz is le kellett volna venni így már az újat tettem fel.
Tehát Continental ContiSportAttak gumi eladó pár milis mintával, ha valakit érdekelne Székesfehérvár - Szekszárd vonalon a szállítás se gond.
balintsebestyen316@gmail.com
Ha Babettával jössz az se lenne baj :) Mondjuk sok függ az időjárástól mert vasárnapra szarabb időt mond.
más motorral ér menni? Vasárnap amúgy jó lehet
Üdv! Tesómnak egyik napról a másikra elkezdett a tank szellőzőcsövén folyni a benzin a motor alá ha háromnegyedéig vagy a fölé tankolta gondoltuk kilyukadt a cső a tankba elvittük egy emberkéhez aki tankokkal foglakozik felöntötte megnyomatta levegővel meg minden nem folyt elhoztuk vissza lett téve motorra hétvégén motoroztunk megtankolta a kúton már elkezdett folyni alá megálltunk kávézni a kúttól kb 20 km-re ott letámasztotta ott is aláfolyt egy nagy tócsa találkozott már valaki ilyennel?!?!?!
Egy vasárnapi napon benne lennék ( Akkor a legkevesebb a kamion és busz ) dél körül találkoznánk meginnánk 1 kólát vagy valamit a szerpentin büfében :)
1Óra 57 perc mulva ott vagyok
legyen 2 óra, még beöltözök, meg iszok egy kávét
mcdönciböl vigyek valamit?
ja még egy gyors cigi azt behozom a lemaradást
Cseszneken valamikor összefuthatnánk :D Aki akar beszélget 1 kóla mellett, aki meg nem, az ki megy játszani :P
Na ja, nem lenne rossz ötlet.
csak a helyet nehéz összehozni, nem beszélve az idöpontrol..
mindenesetre várom a hozzászólásokat
nem nagyon van akinek van kedve szervezkedni szerintem.
Sziasztok. Hornet találkozó nem szokott lenni? :) (Ez csak onnan jutott eszembe hogy a banditosok most fognak összeülni, gondoltam megkérdezem)
Nem írtál még választ emailben, vagy csak nem kaptam meg?
Lehet majd érdekel de meg kell várnom mit mond a rendőr meg utána a biztosító.
Van alkatrészem ha érdekel.
Farmer kicsit szakadt de mivel nincs benne protektor így jól lekopott a bőröm alatta de nem vérzett. Max 10-12m csúsztam aszfalton.
ilyenkor a farmer szakad és kopik a bőr, vagy nem volt akkora sebesség/csúszás és csak odaverted a térded?
Ajajj, a tank fájni fog. Deknit találsz.
Velem minden oké térdem kapott egy kicsit mert farmerban voltam de nem vészes. A moci bal oldala eléggé oda van kuplungkar tank hátsó idom lábtartó letört jah meg a blokk oldaldekli eléggé karcos lett. Sajna bukógombám nem volt.
Rendben. Köszönöm igy lesz!
altalanos kozuti hasznalatra nem a legoptimalisabb, sportgumi hatranya csak annyi hogy gyorsabban kopik. Ugyanazt vennem elore is.
Ugyan azt tedd előre is mint hátra.