Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok milyen gumit ajánlatok előre?
Sima általános használatra kellene közútra.

Hatra metzeler sportec M3 at vettem.

Előre is vegyem ezt v uebbol a markabol a roadtec Z6 ot ...v mas markát vegyek? Brigestone/Pirelli !?
Gondolom a lényeg h semmi bajod hisz ez a legfontosabb!

Volt bukó gomba v vas bmi rajta v annyira tort h tökmindegy !?

Részvétem:(
Részvétem
Nagy a kár? Te jól vagy?
Én szezonomnak egyenlőre vége ma délután bekanyarodott előttem egy kocsi és esélyem nem volt kikerülni vagy megállni szal eldobtam a vasat és csúszott egy nagyot. Sajna a koma nem ismerte el , hogy ö a hunyó pedig mondta neki a rendőr is így várhatok egy jó darabig mire lesz belőle végzés meg biztosító fizet ha fizet persze.
Tegnap majdnem sikerült neki, még egyenesben is dönteni kellett
Lfújt mindenkit a vihar ?
Az első rész minden jelenete óriási! A másodikból meg már egy poénra sem emlékszem. Amilyen zseniális volt az Argo, akkora nagy sz@r lett az Argo 2.

Tibi bazdmeg, megkúr áram!
Kezdődik
Nekem tegnap 110 fokos volt a "vizem" városban. :D
Hazudol! Most pattintom az első sört. Páleszt ilyen rohadt melegben... Isten ments!

Apropó hőség! Télen már alig vártam, hogy meleg legyen, hogy lehessen végre motorozni ...most meg alig várom, hogy hűljön néhány fokot a hőmérséklet. Hogy lehessen végre motorozni.
tuti a tecso parkoloban fotoztad
2005.11.28 helyesen a dátum
2005.05.28. 11h10m óta részemről ez az első és utolsó autós h.sz.
Mivel egy pár h.sz-t megelőzően kétségbe vonták, hogy van ilyen verdám, gondoltam engedek a hiúságomnak, és csak azért is megmutatom.
Ha sértette a fórumot, vagy tagjait, elnézését kérek érte
nanana.....
nem én kezdtem most civicezni....

úgy látom betartottad és lecsúszott egy két pálesz is:)
De fog... Most is épp autókról megy a csevej a Hornet fórumon, ezt a "civic-es fertőzést" is te terjeszted. Mi lesz a következő topic, a Honda fűnyírók?!
én egy két év múlva tervezem azért, mert érezni akarom azt a 2l-es turbót....
igaz, a szívót még mindig jobban istenítem, egy turbós soha nem adja azt a hangot és főleg az a fíílinget....
máskor mikor ilyet érzel még nyomass be két páleszt a sőr mellé és minden kitisztúl, semmi nem fog zavarni
Fölös....nekem legalább is. Plusz ebben az évjáratban nem is van Type-R

Nekem ez pont jó. Nem hivalkodó, sőtt, egyes emberekben undort kelt a vonal vezetése - így nem vetnek rá szemet.

Nem egy Audi - BMW - Polcvágen, de éppen ezért megfizethető a vásárlásnál - szervizbe - kiegészítőket tekintve, és Lmehetek vele a világ végére, nem fog ott hagyni sem mechanikai, sem elektronikai hiba miatt, úgy mint a mondat elején említett státusz szimbólumok egyike (mindegyike)

Van benne HDD navi, bőr, üvegtető, prémium audio, adaptív tempomat, bi-xenon, meg a kis kutya faxa is....
Megszólalni is szoktam. Ha van miért. Vagy ha épp egyedül sörözök.

...vagy ha k*rvára szenvedek meló közben - mint most.
gratula mindenképp, de ha már ott voltál inkább egyik ilyet kellett volna kigurítanod
forraspecs KUKAC gmail PONT com
Tükrök és indexek is érdekelnének, ha van...
hát a hondánál azért érdekes dizájt faragtak össze