Na akkor még jó hogy nem kevertettem ki színt a mocihoz, 1-2 karc bántja a szemem... ezek szerint nekem eredetileg narancs metál volt a moci, az is egy szép szín, de a mostani ezüstöt is szépnek találom.
remélem azért a gyári ezüst kód szerint lett újra fényezve, ha netán kijavitatnám azt a pár karcot...
Ezek a gyári szinei a 2005-os cb600-nak!
BOMBAY ORANGE METALLIC YR254
INTERSTELLAR BLACK METALLIC NHA12
MAT SATIN BLUE METALLIC B186
QUASAR SILVER METALLIC NHA48 .
Tanktáska meg nyeregtáska. De haverom egy motoroshátizsákot rakott fel hátra és tökéletesen elfért benne 1 hétre. De mi nem viszünk utast... erdőre fát vinni felesleges
Praktikus a doboz az tuti csak a szemet bántja nagyon
Válaszom igen. Most szedek össze minden infót. Eddig nem volt motorom igy nem is foglalkoztam a témával. A szín dolgokat en csak megjegyeztem ill válaszoltam a kérdésekre.
Miben hiszem h sokat zavarnek főleg számodra mert mióta itt sokat szerepelek azóta a nickeddel most találkoztam először....
Tehát érdekes a dolog h mivel zavarok ha egyszer itt sem vagy. Vagy csak olvasó vagy sörözés közben!?
Hmmm...sajnálatos;)
Kenlory! Ezt lőttem egyenesen Swindon-ból efkáhárom
Apu + Anyu ebben nincs benne a kezetek
Ha valaki következetes, akkor felírja a színkódot, amire fényeztette, ha az nem a gyári színe
remélem azért a gyári ezüst kód szerint lett újra fényezve, ha netán kijavitatnám azt a pár karcot...
BOMBAY ORANGE METALLIC YR254
INTERSTELLAR BLACK METALLIC NHA12
MAT SATIN BLUE METALLIC B186
QUASAR SILVER METALLIC NHA48 .
mint ez.
Praktikus a doboz az tuti csak a szemet bántja nagyon
Miben hiszem h sokat zavarnek főleg számodra mert mióta itt sokat szerepelek azóta a nickeddel most találkoztam először....
Tehát érdekes a dolog h mivel zavarok ha egyszer itt sem vagy. Vagy csak olvasó vagy sörözés közben!?
Hmmm...sajnálatos;)
Autónál működik nekem, motort még nem próbáltam
Dobj már egy linket légyszíves.
Rögtön ki is próbálnám