Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint nincs...de en meg nem néztem utána. Megnézem a szinkod az milyen valóban...(ha van az is lehet h ujra fújtak csak...)
van ilyen gyari szin is nem? Egyebkent az egyik legjobb szerintem.
Igen. Ez észrevehető is volt az eredeti színe ezüst volt. Latszodott a tank alján ahol eredetileg a szivacs volt!

Viszont ez egy nagyon jól eltalált szín összeállítás...legalábbis nekem nagyon bejön...
2004-es hornethez össze kötő cső rozsdamentes eladó .
Megnéztem 20051 + áfa az ára de olvastam ,hogy sikerült megbőrözni
de olyan színű mint a tied nem is volt gyárilag .
Üdv B
akit esetleg érdekel ide tettem fel a képeket (látszódik h milyen dzsuvás a szűrő is) és leírást...
továbbá lemértem,h milyen benzin mennyiségeknél mit mutat az óra...

http://civinfo.hu/viewtopic.ph...

ui:
érdekességképp kb 300km-el ezelőtt asszem pont két hete engedtem le a karburátorokból a benzint.....látva h milyen volt a tank gondoltam ismét leengedem....és érdemes volt.....sok kosz jött ki ismét az összesből:(
kész a cucc...tökéletes minden....

köszi szépen az infókat!
Igy lesz....
Most kimostam, Szűrös kitisztitottam...várom h parologjon a víz majd megy vissza este minden....

Nem semmi kosz volt a szűrőn es az egész tankban:(((
A kép alapján pont fordítani kell rajta egy negyedet,a,zöld test kábel a benzin csap felé nézzen
Kipróbáltam üresen magában a mérőt es tökéletesen jelzi az összes szintet. Ezt a motort ezek szeritnt szereltek e tekintetben...fenyezve volt a tank az tuti mert látszik alulról is h friss a fényezés...
Tyűha...
Nekem sajna ebben a formában van szerelve. Ill mellette levő két "csöcsön" a lélegzojen nem volt cső.... Azt kene levezetni gondolom az aljára ahol a víz tanglási tart csőve is van ....?!
A szokatlan nem azt jelenti hogy nem!
:)))

Igen, valóban igy van ahogy mondod, es amúgy Te is köztük vagy-amit természetesen köszönök!
hat nem tudom, de mintha mar lattam volna par szerelo onzetlen segitseget itt a forumon chubby, RC51, brembo stb...
Koszi szepen a segítséget!
Ez szokatlan, meg kell, hogy mondjam, hog ennyire részletesen kapok itt választ
A benzin csapot ha leveszed vigyázz mert van alatta egy nagyon vékony gumi tömités az nehogy elszakadjon.A hátsó felén kiveszed a csavart kicsit megemeled a tankot akkor szét tudod húzni a csatit meg le tudod húzni a aksi felöli oldalon a két gumi csövet,utána a benzin csapról a csövet.Azt már csak fel kell emelni,elöl csak akasztva van kettő gumi bakra.
Már a mások örömét is irigylitek?!
OK
Nagyon Koszi!
Holnap megnézem es jelentkezem!
Így kell állnia
10000ft hibátlanul müködik,de mielőtt vásárolsz érdemes megnézni a tiedet mert nekem is ez volt a jelnség és csak fordítva volt belerakva.Az a lényeg hogy a úszó a benzin csap fölött legyen,kihúzásnál ovatosan mert könnyen elhajolhat.
Szia. Igen érdekel.
Nem tudom eloeletet :(
Igy vettem. Azt terveztem h holnap szetszedem. Viszont nem tudom 100%ra h érdemes mert ha valóban rossz akkor cseszhetem, rakhatom vissza hétfőre. Majd ha megvan a csere akkor ismét le.

Mennyiért adnad amúgy?
Helló.Nekem van egy eladó ha érdekel.A tank volt szétszedve a tieden?Mert ha volt akkor lehet hogy csak rosszul van vissza téve.
"megerőszakolták" a rendőrök.
Miért, ő hogy járt? :)
Egy újabb zenész :D Szép motor, balesetmentest!

A rendszámtáblát gondolom nem hagyod így, nehogy úgy járj , mint Zsanett.