750gsxr en biztos arra cserelnem az sv-t már. Pont jo, ezres a 180lovaval nagyon eszi a gumit, meg neha mar sok amit tud viszont sokszor baromi adrenalin bomba.
Én is gondolkozok hogy lecserélem az enyémet jövőre igaz nagyon nagyon szeretem és maradnék én is a 600 nál de futómű és főként fék már több kéne nekem :)
Helló valaki nárt már úgy hogy menet köznen csak 3 majd valóazínü csak 2 henger ment !? 2-3 szabájzás után minden ugyanúgy megy . Ezt már második alkalommal csinálta a gép vajon a gyertyák volnának cserések esetldg valamelyik trafó vagy mi a franc baja lehet? A gép egy 2003as 600as előéletét nem tudom mert olaszbol van.
Büszke tulaja lettem egy 2003-as Hornetnek mindaddig míg ki nem derült, hogy a kedves eladó elfelejtette közölni, hogy a hűtő sajnos több sebből vérzik. Esetleg vkinek bontott hűtő vagy ötletek tippek?
Hűtőfolyadékot cserélek rajta, de ezen a hűtőn sincs hűtősapka.... Má majdnem nekiálltam betölteni a vízcsőnél, de aztán inkább felnyitottam a tankot és az alatta lévő betöltőt használom
2003 600-as Hornetre keresek gyári lábtartókat,hűtő védő burkolatot,láncvédőt, valamint hol lehet kivenni a műszerfal világítást, az miért lehet hogy a fordulatszám mérő óra ugrál mint egy Mz-n?
2006-os
Sérült hűtőn volt. Nem tudom milyen állapotú. Ha gondolod megnézhetem.
Koszonom elore is!
06 husz. 663 24 hetvennegy
Van már venti?
Eladó a gépem, ha valakit esetleg érdekel:
KATT!
Büszke tulaja lettem egy 2003-as Hornetnek mindaddig míg ki nem derült, hogy a kedves eladó elfelejtette közölni, hogy a hűtő sajnos több sebből vérzik. Esetleg vkinek bontott hűtő vagy ötletek tippek?
Köszi előre is.
Szerintem kinézetre jobb, én is ezért vettem. Hosszú távon nekem nem kényelmes (ez az én véleményem).
Chubby-t kérdezd, én is tőle vettem!
http://www.sugomotor.hu/alkatr...
Itt kérdezz rá!
Üdv.:
Zoli
2003 600-as Hornetre keresek gyári lábtartókat,hűtő védő burkolatot,láncvédőt, valamint hol lehet kivenni a műszerfal világítást, az miért lehet hogy a fordulatszám mérő óra ugrál mint egy Mz-n?