Noh megcsináltam a munkahengerek takarítását. Semmi baja a tömítéseknek, mintha újak lennének, viszont még mindig befog a fék, bár mostmár nem annyira. Lehet gond a kar tömítéseiben is?
Még egy uccsó kérdés. Nem értek hozzá ezért vittem "szakemberhez", de lehet az, hogy van belül jelölés, hogy meddig kell tölteni. (A Simsont még megcsináltam anno én is.)
Az mennyire gáz, ha előírás szerint 494+-2,5cm3 olaj kell száranként a telóba és az 1 literes kiszerelésből cirka 1,5dl megmaradt.
(Nem én csináltam, szerelőnél volt. Sztem nem nézett utána.)
Üdv fórumozók !
Motorvásárlás előtt állok ,Horneten gondolkodom ,minden napi használatban lenne,néha kisebb túrára 2 személlyel ,volt már egy pár motorom de naked még nem .Mi a tapasztalat a hornettel kapcsolatban ,gondolom megbízhatósággal nincsen gond mivel Honda :),szervíz igény ,kényelem ,fogyasztás alkatrészellátás érdekelne , legfőképpen ,valamint ha valakinek lenne eladó példány max 700-800-ezer ft ig akkor érdekelne is 2003 évjárattól Sopron + 100 km körzetében érdekelne legfőképpen .! köszönöm előre is mindenkinek .
Szorul a dugattyú. Tipikus hiba. Szét kell szedned és valószínű gumi karmantyukat kell cserelned. Ezt viszont szakemberre biznam mivel ilyenkor könnyű nagy kárt okozni. Bizonyos esetekben elég csak egy alapos takarítás és a dugattyúk újra könnyen jarnak.
Elég nehezen tudtam leszedni a tárcsáról. Olyan mintha a dugattyúk nem mozdulnának eleget visszafele. A féknyergek jó helyen vannak mindkét oldalon, a kerék is a helyén... szal lövésem sincs mi a gáz.
Így szorosnak tűnik. A csúszóágy is könnyen jár? Nem ferde a féknyereg? Ha szemből belenézel, a féknyeregben középen fut a tárcsa? Az első tengelyen van egy nút a bal oldalon. Az fut a teleszkóp szélén, eltűnik a furatban, vagy kijjebb van?
Az nagyon szorul. Vedd ki a feknyereg felfogato csavarokat es amikor probalod levenni, fogod erezni hogy szorul a tarcsan vagy nem. Aztan ha lejott a feknyereg ugy hogy forog a kerek?
hát ha erősen meglököm az első kereket akkor egy negyed kört fordul a kerék. Új a fékolaj és a dugattyúk se szorulnak úgyhogy nem tudom mi lehet vele. Esetleg valami tipp agy tapasztalat?
05-06 483cm3
00-04 447cm3
98-99 486cm3
és ugye a tűrés +/- 2,5cm3 mindegyiknél
Ha mégsem, akkor mennyi az annyi?
(Nem én csináltam, szerelőnél volt. Sztem nem nézett utána.)
Motorvásárlás előtt állok ,Horneten gondolkodom ,minden napi használatban lenne,néha kisebb túrára 2 személlyel ,volt már egy pár motorom de naked még nem .Mi a tapasztalat a hornettel kapcsolatban ,gondolom megbízhatósággal nincsen gond mivel Honda :),szervíz igény ,kényelem ,fogyasztás alkatrészellátás érdekelne , legfőképpen ,valamint ha valakinek lenne eladó példány max 700-800-ezer ft ig akkor érdekelne is 2003 évjárattól Sopron + 100 km körzetében érdekelne legfőképpen .! köszönöm előre is mindenkinek .
http://youtu.be/5v2LtHlvcqI
30/9ötvenegy00öt7