Nem mindegy,hogy mit rakunk fel, mert megfeszulnek a bowdenek es vezetekek. Nekem 1-1,5 cm kimemelovel es a 81cm szeles kormannyal mar gitarozni lehetett volna...
Sajna nem igazán tudok segíteni, csak egy megjegyzés: ha rövid a karod, akkor a szélesebb kormány valószínűleg csak rontani fog a helyzeten. Vagy még közelebb kell hozni, mint a gyárit.
Sziasztok! Segítséget kérnék!
2009-es évjáratú 600-as Hornetem van! A 12ezres, és a 18ezres szervíz érdekelne! Mikor mit cserélnek, mit ellenőriznek? Mennyivel számoljak kb.?
Köszönettel!
x-biketól rendeltem meg a kit-et....26kban áll meg a dolog...
néztem másokat is de ez tényleg kinéz valahogy és talán nem akad fel/fent semmiben....
hétvégén volt egy körforgalom ahol éreztem,h csúszik a dolog, úgyhogy inkább most megrendelem:)
Nem mindegy ki hol megy pályán tuti nem megy többet 30km-nél szerintem. Nekem 90-110között nem eszik 4.5l /100km úgy simán beleférne a 100km is a tartalékba.
Konkrétan tartalék állástól a teljes leállásig hajtottam 100-140-es tempóval és csak kerek 30Km-t tudtam menni! Ezt keveselve, gondoltam rákérdezek más tapasztalataira !
Én egy párszor beleszaladtam abba, hogy ON állásban 180-200 km után megállt alattam, így alapból tartalék álláson használom. Így csak a km órát kell néznem, h kb mikor tankoljak. Amúgy 2000-es. De ha a fentit veszem alapul, akkor még tarcsiban simán el kéne mennie 70-100 km-t.
A túra jövő héten indul csütörtöktől vasárnapig, úgyhogy mindenképpen így megyek ahogy van. Ha a régi szimeringgel elmenem kb. 2,5 évet, hogy könnyezett, aztán picit jobban könnyezett és végül szinte már sírt, akkor...
Egyébként én is abban bízom, hogy valami beépítéskori cucc jött ki, mert különben a száron is éreznem kéne, az ujjamon is nyoma kéne, hogy legyen ha könnyezne.
Én idő, szerszám, de leginkább szakértelem hiánya miatt nem magam csináltam, hanem szerelővel. Többek között crossmotorokat is szerel, azok telóját is ő csinálja.
Én is csak abban bízom, hogy az összeszerelésél több olajat kent és csak az jött ki, le, mert a szár önmagában száraz volt, amikor néztem.
Az pedig szintén reményeim szerint csak a véletlen műve, hogy ugyanaz a szárnál van ez, mint amelyik miatt cserélni kellett egyébként is.
igazából nem is az ingyenességen van a hangsúly, meg nyilván nem kenyérre kell a maradék pénz...de ez a kütyű valljuk be kb 1000 forintból kijön -amiben van két tál rizs is a csingóknak mint haszon, tehát ne kérjünk már el 25k-t érte....
nyilván, hangsúlyozom, nem 100%-ban tudok objektív lenni mert sem ez az ebayes, sem a gipro nem volt a kezembe,h összességében lássam a pro-contra-kat, de bennem is van pár km-t ezirányban az autó-pimp-up -om kapcsán...és van egy jópár bullshit a piacon e téren...és ha a billshitért lehet adni 6od annyit akkor inkább 6od annyit adok
.....aztán simán lehet h a leves többe fog kerülni mint a hús és meg kell vegyem a giprot ha akarok fokazatkijelzőt....dehát ez van, ez nem tétel-ezt e tekintetben kockára lehet tenni
nem folyik olyan durván, sőt inkább akkor ereszt amikor hűl vissza. ahogy a hideg hatására a hűtő is összehúzódik akkor enged. menet közben nem nagyon, de most majd kiderül. viszek vizet, nincs időm motormentőre várni, más fontos dolog is van amit el kell intéznem
hátrafele)!
2009-es évjáratú 600-as Hornetem van! A 12ezres, és a 18ezres szervíz érdekelne! Mikor mit cserélnek, mit ellenőriznek? Mennyivel számoljak kb.?
Köszönettel!
néztem másokat is de ez tényleg kinéz valahogy és talán nem akad fel/fent semmiben....
hétvégén volt egy körforgalom ahol éreztem,h csúszik a dolog, úgyhogy inkább most megrendelem:)
Egyébként én is abban bízom, hogy valami beépítéskori cucc jött ki, mert különben a száron is éreznem kéne, az ujjamon is nyoma kéne, hogy legyen ha könnyezne.
http://www.ebay.co.uk/itm/HOND...
http://www.ebay.co.uk/itm/LSL-...
Én is csak abban bízom, hogy az összeszerelésél több olajat kent és csak az jött ki, le, mert a szár önmagában száraz volt, amikor néztem.
Az pedig szintén reményeim szerint csak a véletlen műve, hogy ugyanaz a szárnál van ez, mint amelyik miatt cserélni kellett egyébként is.
amúgy nagyon nem akarom ott a dolgokat megbontani, hanem amit linkeltél még a gipro kapcsán...oda ez is be fog férni ahogy nézem méreteit...
nyilván, hangsúlyozom, nem 100%-ban tudok objektív lenni mert sem ez az ebayes, sem a gipro nem volt a kezembe,h összességében lássam a pro-contra-kat, de bennem is van pár km-t ezirányban az autó-pimp-up -om kapcsán...és van egy jópár bullshit a piacon e téren...és ha a billshitért lehet adni 6od annyit akkor inkább 6od annyit adok
.....aztán simán lehet h a leves többe fog kerülni mint a hús és meg kell vegyem a giprot ha akarok fokazatkijelzőt....dehát ez van, ez nem tétel-ezt e tekintetben kockára lehet tenni