Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit/miért szeretnél állítani?
Köszi!
Valamilyen állítási lehetőség van azért? És ha igen, mire terjed ki?
Injektoros motornál nem kell szinkront állítani, és nem is tudsz.
Üdv!
pc41-en lehet szinkront állítani?
Akkor rövid a gázbovden, vagy rossz oldalon van elfűzve! Lehet csak annyit kell tenni, hogy a kormánycsapágyház másik oldalán kell elvezetni .
Állítható. Csak nem érdemes, mert ugyanennél a motornál jobb oldali kormányállásban már semmi holtjátéka nincs a gázkarnak.
Valószínűleg gyárilag ilyen hülyén fut a gázbowden, mert nem csak én tapasztaltam. Mondjuk egy HONDA-nál szerintem ez ciki.
A holtjatek allithato.
Nagyrészt szubjektív okok miatt, mint pl. az üléspozíció, vagy a műszerfal kialakítása. Ez persze ízlés kérdése.

Objektív észrevétel annyi, hogy a PC41műszerfala a PC36-tal összehasonlítva nagyon (de nagyon) nem leolvasható napsütésben. Egyenes kormányállásban pedig zavaróan nagy a gázkar holtjátéka. 2 nap alatt nem tudtam rendesen megszokni.
sziasztok,szuksegem lenne kis segitsegre,szombaton egy nagyon jo baratomnak gumi cserenele elveszett az elso kerekbol az alatet,tudtok-e segiteni merettel vagy hogy hol tudok vasarolni ilyesmit,elore is koszonom
Köszi a válaszodat!
csak kivancsisag keppen, miert nem?
Tegnap és ma részt vettem a Honda Safety Hungary 2 napos alapképzésén és fantasztikusan jó volt! Nem volt olcsó, de megérte. Vérprofi.

És a sok okosság mellett, amit tanultunk, arra is rájöttem, hogy hiába újabb kiadás, mégsem cserélném el a PC36-omat egy PC41-re.
Úgy érted, mint a CBF600.
Szerintem lényegesen játékosabb motor mint a 600F.
Üdv mindenki! Egy kedves barátnőm tegnap elesett és a 2002-es 900-as Hornetje összetört. Szükségünk lenne hűtőre, első sárvédőre, szelepdeklire. Tudtok vkit ajánlani Bp környékén? Kb milyen összegbe kerülnek ezek a cuccok? Ha van valakinél elfekvőben, akkor keressen meg a zolmart@citromail.hu címen. Nagyon köszönöm, és mindenki vigyázzon magára, jó hosszú szezont kívánok!
Sziasztok!

Nézelődök, érdeklődöm több motortípus iránt is, tegnapelőtt haverom mondta hogy miért nem próbálok ki egy 600 Hornetet.
Ma utánanézegettem, olvasgattam a típusnak, 2007 CBF600N-el többször is mentem már, nem rossz a karaktere.Mindenhol kellő erő van benne, kinézetre Hornetből a 2005ös fordított teleszkópos ami bejön.
A kérdésem az lenne hogy mennyivel másabb a karaktere mint a sima CBF-nek, középtartományban ahol az átlag motoros 90%-ban használja a gépet dinamikusabb vagy lomhább?
187cm magasságomhoz ideális, kényelmes?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Gábor
nagyon szépek
köszi
Délutáni darazsas
Jól mutat a dob!
Eladnék egy teljesen új ixs női goratex textil dzsekit
Meret M
Ár: 23.500.-ft
Címem z.kawa@freemail.hu
A leállítógombbal egyszer én is megszívtam....
Tönkrement az akksim, és ahogy próbálgattam indítgatni a szar akksival és nem ment, akkor próbáltam kapcsolni a leállító gombot hátha azért nem indít.
Később vettem egy új akksit, beleraktam, persze nem teker az önindító...kb 5 percig emlegettem az akksi bolt tulajdonosának kedves édesanyját mire rájöttem, hogy a leállító gomb rossz állásban maradt... :D