Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van megint 2 db. Ezek sokkal jobb minőségűek, mint a múltkoriak, de drágábbak is 1000/db.
Nekem nem kényelmes, nekem viszonylag rövid ujjaim vannak és nem tudom úgy beállítani hogy kesztyűben jó legyen. Más az íve mint a gyárinak és vastagabb is.
Szia!

egy gyors kérdés miért? Gondod volt vele?
3 hónapot volt fent a gépen. 5000FT-ért bárkinek odaadnám a kettőt :)
Sziasztok eladnám használt mart aluminum fék és kuplungkaromat ( hosszú, fekete-piros szín, sérülésmentes ) Székesfehérváron átvehetőek :) 06309474930
Hát te? Te is ott voltál aznap? Mert akkor elvileg találkoztunk...
Dede igazi volt!
Attila és Tomi voltak a trénerek.
Akkor nem is volt igazi tréning :-)
Ki volt az oktató?
Igazad van. De a teljesítményt egy szóval sem említettem.

(amúgy a tréning alatt egyáltalán nem volt észrevehető a butítás, ha nem mondják, senki nem veszi észre)
Mar kb fel eve is fentvolt. Akkor irtam a megadott e- mail cimre. Utana levettek :-)
Jaja ez már hónapok óta fent van, de legalábbis februártól már biztos, mert én is nézegettem mikor vettem az enyémet. De gondoltam hogy kamu.
Koszi!
Nem kell össze hasonlítani a Safety-s motorokat az utcán ,rendszámmal rohangálókkal.
Más motor-vezérlő egységgel szerelt motorokról van szó (butított), hogy ne törd minden csontod ropira a külső/belső pályán.
Plusz a jelenlegi PC-k már az utolsó szériás Hornet-k, melyek megkapták a 1000R-hez hasonló LCD-s műszer egységet (tényleg egy kalap fos láthatóság szempontjából)
Na de a 2007- 2011 között még eléggé mutatós darab.....
Dejooooo. Mar megint. Elozo tulaj hirdette ezekkel a kepekkel.
A csuklóddal
Nah, erről beszéltem
pest04 motorja és a kamu hirdetés
Igen, konkrétan akkor.
Sziasztok. esetleg nincs valakinek hornetre visszapillanto tukre. Nem kell gyari. korbeneztem itt az aproba de nem talaltam elfogadhatot :-(
De konkrétan az indításnál?
annyi idö nincs, hogy leolvashassm, csak felpörren egy pillnatra.....
Hova ugrik fel?
3000 ford. kôrül alacsonyabb fokozatban tapasztalok néha kis akadozást, szerelő szaki szerint az egysoros injektornál elöfordul, viszont indítàsnál egy pillanata felugrik a fordulat, aztán megnyugszik.Hasonló tapasztalat?
Egyértelműen lehet, kell is. Mert mashogy kopnak a hengerek. Es valojaban a hengerek legnyeleset, teljesitmenyet hangolod ossze.
Fojtószelep szinkront lehet. Feltéve, hogy több van.