Dejavu
Ez olyan mintha már láttam volna!
Köszi Chubby! Ez megnyugtató, már 500km mentem az új fagyállóval, és nem találtam jelét újabb szennyeződésnek
Remélem 2-3évig nem lesz vele gond!
Csak a megnyugtatásodra CBF600 2008
Telefonnal nyomtam gyorsan, ezért gyenge a minőség, de a lényeg látszik. Szóval a rendszeres csere hiánya okozza. Még ebben is gyári volt a hűtőfolyadék.
Nem. A hátsó vázon, az oldalidom felett van egy csiga alakú kapmpó. Arra kell ráfűzni, úgy hogy átmegy a sisakon, ülés vissza és így elvileg nem tudják lelopni.
Sziasztok!
A Hornet-em gyári tartozékai között találtam egy fémkötelet 2 hurokkal a végén, a közepe pedig műanyag burkolatú,kb 30cm. Tudnátok segíteni mi célt szolgálhat?
Előre is köszi.
Jaj, ez az örökös bizalmatlanság! Nem is értem.
Mondjuk ezen pont nem látszott, hogy "le lenne húzva egy helyen". Úgy látszik, el is kelt, mert már nem aktív a hirdetés.
Én meg a "pályán sosem járt" szöveget imádom. Gyakorlatilag egyetlen pályát látott gép se eladó, soha. Mondjuk azt nem vágom, hogy mi a gond a pályázással. Hogy vélhetően tud motorozni a tulaj? Vagy mi?
Parancsolj, bar a hirdetesbol nem derul ki, hogy melyik evjaratra jo:
http://m.jofogas.hu/bacs_kiskun/Honda_Hornet_sport_kipufogo_DPM_race_27613686.htm
Tank alatt nézd meg a venti csatlakozót, mert ha oxidos, lehet akkora ellenállása, hogy indulásnál akkora áramot vesz fel, hogy kiveri a biztit. Ellenőrizd le a lapátot is, hogy könnyen forog-e.
Ha nem szennyezett a hűtő (olaj, rozsda) akkor sima átöblítés, ha szennyezett, akkor vannak különböző adalékok amik segítenek.Wynn`s, Würt, stb.
Köszi szépen az infót . Akkor ilyet keverünk - remélem nem lesz terepszínű . Olvastam itt az előző témátok a hűtőrendszerről szólt. Mit használtok a rendszer tisztításához? Valami adalékanyagot? Nekem a venti csapkodja a biztosítékot, aztán rotyog a víz . Vízzel még kapcsolt rendesen, de fagyállóval megint...pff
Köszönöm!
A gépet igy vettem tavaly április végén!
én csak a tükröt meg a karokat cserëltem rajta, azt sem azért mert
bajom let volna velük, hanem mert egy autos nekem jött...
nem értek hozzá, de ezek szerint nem gyári a generátor deknim?
Ez olyan mintha már láttam volna!
Köszi Chubby! Ez megnyugtató, már 500km mentem az új fagyállóval, és nem találtam jelét újabb szennyeződésnek
Remélem 2-3évig nem lesz vele gond!