Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dejavu
Ez olyan mintha már láttam volna!
Köszi Chubby! Ez megnyugtató, már 500km mentem az új fagyállóval, és nem találtam jelét újabb szennyeződésnek
Remélem 2-3évig nem lesz vele gond!
Csak a megnyugtatásodra CBF600 2008
Telefonnal nyomtam gyorsan, ezért gyenge a minőség, de a lényeg látszik. Szóval a rendszeres csere hiánya okozza. Még ebben is gyári volt a hűtőfolyadék.
Köszönöm! :-)
Nem. A hátsó vázon, az oldalidom felett van egy csiga alakú kapmpó. Arra kell ráfűzni, úgy hogy átmegy a sisakon, ülés vissza és így elvileg nem tudják lelopni.
Köszi! :)
És hova kell beakasztani?
Az ülés alatti kihajtható kampókba?
Sisakrögzítő!
Sziasztok!
A Hornet-em gyári tartozékai között találtam egy fémkötelet 2 hurokkal a végén, a közepe pedig műanyag burkolatú,kb 30cm. Tudnátok segíteni mi célt szolgálhat?
Előre is köszi.
Új Xcone 60-ért? Ha a megfelelő tartozékok (összekötőcső, bilincs, rugó) is megvannak hozzá, akkor az nagyon kedvező ár!
Hát most kaptam egy ajánlatot 50-60 körül egy mivv x cone, de ez legalább új.......
Sziasztok.
2004 es hornetre keresek huto ventilatort. Ha valaki tud ebben segiteni azt meg koszonnem.
Jaj, ez az örökös bizalmatlanság! Nem is értem.
Mondjuk ezen pont nem látszott, hogy "le lenne húzva egy helyen". Úgy látszik, el is kelt, mert már nem aktív a hirdetés.
Én meg a "pályán sosem járt" szöveget imádom. Gyakorlatilag egyetlen pályát látott gép se eladó, soha. Mondjuk azt nem vágom, hogy mi a gond a pályázással. Hogy vélhetően tud motorozni a tulaj? Vagy mi?
szeretem az ilyet, "szep ujszeru" csak eppen le van huzva egy helyen....
mondom ez hogy lehet, mert tegnap néztem, de látom hogy este 9 körül került fel..
Vele beszéltem is:-D
Köszönöm!
Parancsolj, bar a hirdetesbol nem derul ki, hogy melyik evjaratra jo:
http://m.jofogas.hu/bacs_kiskun/Honda_Hornet_sport_kipufogo_DPM_race_27613686.htm
Bizony;-) Egy van fent a neten egy elado:)

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Látom, te is az agresszív, érces hangért rajongsz!

Nekem X-Cone van fent. Körünkben még az R1-et bitorló kolléga is csak pislogott, mikor először meghallotta.
Pedig az ő Yoshimura dobja is szépen szól.

...de nandiweb mindjárt mondja majd, hogy milyen gusztustalan hangja van és hogy "csak az Akrapovic".
Köszi mégegyszer . A csatlakozóra még nem gondoltam További szép napot!
Tank alatt nézd meg a venti csatlakozót, mert ha oxidos, lehet akkora ellenállása, hogy indulásnál akkora áramot vesz fel, hogy kiveri a biztit. Ellenőrizd le a lapátot is, hogy könnyen forog-e.
Ha nem szennyezett a hűtő (olaj, rozsda) akkor sima átöblítés, ha szennyezett, akkor vannak különböző adalékok amik segítenek.Wynn`s, Würt, stb.
Köszi szépen az infót . Akkor ilyet keverünk - remélem nem lesz terepszínű . Olvastam itt az előző témátok a hűtőrendszerről szólt. Mit használtok a rendszer tisztításához? Valami adalékanyagot? Nekem a venti csapkodja a biztosítékot, aztán rotyog a víz . Vízzel még kapcsolt rendesen, de fagyállóval megint...pff
Ezek szerint annyira sza...r és ronda hogy csak az én elbas...ot izlésemnek tetszik, de ciki te jó ég:-D

Mondjuk van előnye is, bárkitől tudok pótot venni:-D

annyira egyedi hogy az enyemen is ilyen volt mikor vettem, dobtam is le rola mert szart se lattam benne
Gyári az, csak a színe fura.
Köszönöm!
A gépet igy vettem tavaly április végén!
én csak a tükröt meg a karokat cserëltem rajta, azt sem azért mert
bajom let volna velük, hanem mert egy autos nekem jött...
nem értek hozzá, de ezek szerint nem gyári a generátor deknim?
Értem én. Én sem azért írtam :)