Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát többet ér ha nem költök arra pénzt?!
Semmit sem fogsz észrevenni.
Tapasztalatok K&N légszűrővel karbutátoros blokknál? Mivv X-cone dob van a gépen.
Hi! En garmin zumo 350lm-et hasznalok.

Wayteq-re felmegy az igo,ugy tudom, de nem legalisan. Probald ki napon a kijelzo fenyerejet, tokban meg jobban tukrozodik minden es lehet latni se fogod.
Sziasztok!

Ki milyen GPS-t használ motoron?

Kinéztem magamnak a Wayteq x880-at, mert az Árukereső.hu szerint elég sokan azt választották, de

- Vajon jól használható-e motoron is? Természetesen megfelelő tokba helyezve.

- Vajon milyen navigációs szoftver telepíthető rá, amihez vannak / lesznek megfelelő térképfrissítések is?

Előre is kösz a tippeket, tapasztalatokat!
Sziasztok! 98-as Hornetemre keresek fekete vagy dark smoke plexit ( A Puig ami idáig fent volt egyszerűen darabokra tört úgy hogy nem csináltam vele semmit :D ) Hol nézegessek? Vagy ha van valakinek eladó az is érdekelne.
wwwdetail2mobilesitedetail]ilyen van apueknak[/url]
Részvétem
Engem igazából a számlap érdekelne.
Tudom, hogy magam ellen beszélek, de szerintem nincs értelme megvenni.
Külső borítás ripityára törött, folyadékkristályos részből csak az üzemanyagszint és talán a vízfőfok használható. (Törött az üveg.) Az egyéb visszajelzők: olaj, index, refi, stb. okésak. A tartókonzolra felfogató aszem 3 csavarból az egyik tőben letörött. Próbálok majd a jövő héten képet feltenni.
Mennyire sérült? Lehet megvenném.
Sziasztok!

2008-as Hornet (PC41) esetében, mi tárolja a futott km-ek számát? A műszerfalban lévő valami kis memória? Ha igen, akkor csere után hogy lehet belőni a régi kmóra állást?

Történt ugyanis a hétvégén olajcsere után egy kisebb malőr és a műszerfal tartókonzollal együtt tuti cserés.

Tudtok esetleg olyan motorbontót, ahol vannak ilyen "frissebb" cuccok is?
Megértelek, az ilyen hang megmozgatja belülről az embert, én is odavagyok érte!

Csak hát ugye ez egy bazi nagy V2, egy 1700 köbcentis chopper blokk (talán a Yamaha Wild Star-ból). Nem igazán ugyanaz a kategória...
Hang szempontjából a V2 (és V4) blokkok verhetetlenek - és nem elsősorban a kipufogó miatt.
Nem a stage 3as szett?
nekem ez tetszett eddig a legjobban, szerintem akra van rajta de valami modositas lehet mert amiket hallottam nem ilyen volt.

http://youtu.be/tm8xy-n58Ts
En eddig a legszebb ha got eddig egy cbr600rrtol hallottam egy leovince dobbal. Ha huzta akkor az az igazi erces hangja volt viszont ha osontunk akkor inkabb mely hangja volt

A masik meg egy daytona a gyari arrowval
Pontosan, kicsit probaltak faragni a hangjan.
Hááát... nem tudom. A teljesen ovális Leo Vince SBK pl. egyáltalán nem tűnik "dohogósnak" a Hornet-en. Inkább olyan ...semmilyen. De a k***drága akra sem dohog szerintem. A "dohogáshoz" nem elsősorban kipufogó, hanem V2 vagy V4 kell.

A "dobnak alig nevezhető csövek repedtfazék hangja" ellenben (számomra) leginkább a MotoGP világát idézi.
Ez... kurvajó!
Hogy érted, hogy szétfúrt killer? Kis lukakat kell elképzelni a db killer-en? nemár...
erre mondjak nagyobb a fustje mint a langja
Koliban sokszor hallgattuk hogy jön valami üvölt, még mindig jön. Gondoltuk majd fénysebességgel elhasít valami. Aha. Egy 600as motor (hornet és fazer volt a leggyakoribb) 50el ment el az úton de olyan volt mintha 200zal jött volna
Elmaradt a kép mert most értem haza
Azt meg elfelejtettem leirni az xcone dobbal kapcsolatosan, hogy az enyemben szetfurt killer volt...Elvittem a proex-hez, rakattam ra a gyarinal vekonyabb es hosszabb csovet. A poen az, hogy meg igy is 100db-lel uvoltott 4-5e fordulaton.

Sicc komamnak van fent mivv oval dob, killer nelkul is szep hangja van.
a nagyobb, ovaloknak altalaban melyebb dohogos hangja van mig az xcone fele eppen hogy dobnak nevezheto csoveknek inkabb ilyen repedtfazek uvolto, szerintem fulserto hangja van (csak hogy legyen a masik taborbol is )
"...az Oval és az Xcone között hangban van-e nagy különbség?"

Nos, dobok között két fajta van: az X-Cone ...meg az összes többi.

Viccen kívül:
Az X-Cone hangját néhány hozzászólással ezelőtt tárgyaltuk. Érces, rekedt, erőszakos, mega-über-brutális ...nem az az átlagos 600ccm-sor-4-sikítás. És db killer-t bent hagyva is hangosabb mint sok sportdob killer nélkül.
Van aki imádja és van aki gyűlöli (én az előbbi tábort gyarapítom). Mivv Oval-t élőben még nem hallottam, de tök más a két dob alakja, szóval valószínűleg más az "orgánum" is.