Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez ma a rondaságok napja: előbb a top case konzolok, most meg ez...

Mééér nem jó a kapaszkodó?
Sziasztok, mi a vélemény erről? Esetleg itthoni forrás?

http://www.ebay.com/itm/BLACK-...
Érthető. Én egyedül motorozom, így nekem elfér az üléstáska.
igen igen, ezekkel a dolgokkal én is így vagyok nagyjából... csúnya meg minden meg nem erre a motorra való tény,DE két személlyel már kevés a tanktáska, és az üléstáska meg ugye akkor már ki is esett. ha utassal akarok menni vagy nélküle akkor már a zárt dobozba akarom a cuccom beletenni nem málházni végig nyáron a 30C-ba amerre csak megyek nézelődni ha megálltam picit.nyaralni , többnapos túrára nagyon is hasznos dolog, a szépségért pedig hát igen azért keresem a "legszebb" megoldást én is :)
A menetemelkedése NEM egyforma
Hát nekem teljesen más a hf204-es meg amit levettem róla. A menetemelkedése egyforma ahogy néztem. Holnap vissza visszem aztán meglátjuk.
Őszintén szólva... nekem ez az egész "top case" dolog nem jön be. Egytúramotorhoz persze illik, de a Hornet sportos seggét egyszerűen elrondítja. Doboz nélkül a csupasz konzol meg a no comment kategória. Márkától, kialakítástól függetlenül. No meg persze a konzol + a doboz együtt már egy vagyonba kerül.

Ha már csomagszállítás a Hornet-en: tök ingyen ott van a négy csomagrögzítő horog az ülés alatt, üléstáskát kiválóan lehet rögzíteni hozzá.
Szia! Én elszorakoztam vagy 10percig mig a menetbe kapott normálisan..
szintén hilfo 204 volt amit vettem, de ugyan olyan is volt benne
lehet kifogtál egy szar menetüt nem tudom
Ezek a járókeretek borzalmasak.
Szia!
Ha közel vagy Fehárvárhoz, egyeztetünk aztán jó időben lehozod a vasat..
(hozzápróbálod..) Írj Üzit a hirdetésre..
vajon ez felmenne a 2003 utánira is mert ugye ott pont a farok rész amiben másabb?!? meg picit húzós is az ár szerintem , de amúgy közel is lenne nekem...
köszi szépen:) megnéztem őket, hát igen ez is egy megoldás, eddig ahány egyedi annyi fajta :D lassan szerintem én is felkeresem az ezermester ismerősöm hogy mit tudna ajánlani.
Egy másik eladó konzol:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Eddig csak a design-t néztem, de mondasz valamit...
Vajon mennyire befolyásolja negatívan a motor "fizikáját" pl. kanyarban, hogy ennek a home made konzolnak a felfogatási (teherviselési) pontjai a motor tömegközéppontjától távolabb (feljebb és hátrébb) esnek, mint a Givi (tényleg kib... ronda) konzoljának?
OK, bocs, nem sértegetni akartalak. Peace.

A Givi konzol amúgy valóban a gusztustalanság netovábbja! A tied kisebb, szolidabb, ergo sokkal jobb...

...lehetne. Egy kicsit kellene még igényesebbre "faragni". Nem tudom, pontosan miből készült, de első blikkre felfedezhetőek rajta pl. egy csővázas irodai szék lábának a vonásai és emiatt kissé igénytelen benyomást kelt. Szerintem ezt a "székláb feeling-et" próbáld meg még eltüntetni valahogy (pl. a műanyag csővégek levételével és a csővégek egyesítésével, vagy nemtom). Meg tényleg a szimmetria...

Nem okoskodom, mert amúgy tökjó ötlet és praktikus is! Kis plusz munka és überdizájnos is lesz!
Sracok olajat akarok cserelni megisvettem.mindent de az olajszuro menete nen passzol. Olyat vettem amit irnak hozza Hiflofiltro 204 mindenhol ezt irja hornethez es nem passzol megse. Milyet vegyek szerintetek?
A givi nem veletlen fut vegig az oldalan, a tiedet nem mernem 10kg-mal terhelni. Nagyon latszik rajta,hogy "home made", sorry.
Hát azt hogy ronda azért nem mondanám, főleg a givi konzolját látva......
Annál messze jobb, nem fut végig oldalt...
Csak még a csavarozás helyét nem takartam le semmivel. Persze legszebb e-nélkül, de mit tehetünk nekem szükségem van a dobozra nap mint nap.

Köszönöm a véleményedet azért, de nem büszkélkedni tettem fel, hanem valaki kérésére!
A grillrács okés, de az a tartó... bocs, de ritka ronda. Nem is szimmetrikus.
I de nem sikerül, úgyhogy a profilomnál megnézhető.
Közkívánatra, pár fotó a tartóról ma reggeli még friss, mert beröffentettem a szekeret.

Üdv.:
Zoli
Egyszer azert el kell menni hogy sajatvelemenyed legyen rola
Ez nem egy egyszerű buli, arra már rájöttem. :)
Akkor ez a lehetőség is elúszott !