Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Apró rovatban hírdetett MIVV dobokat. ( de van nála 1 csomó ) de most nem találom a hirdetések között. Holnap ha nem felejtem el megkeresem a számát.
Nála érdeklődj: Honda Lakamoto.hu
Nahát,jó sokan válaszoltatok,köszönöm szépen! :)
A motoron a kormány,ill. a fék/kuplung-kar lett cserélve kisebb csúszás miatt,a bukócsövön látszik még a nyoma a motor bal oldalán (nincs róla kép).(Kiderült,mert rákérdeztem adja-e a gyári karokat...).A láncszett cserés,a gumikban állítólag 4-5 ezer km van..Ezért írtam,h korrekt volt a srác a telefonban,mert ezeket mind el is mondta!(Igaz mindenre én kérdeztem rá...) Valószínűleg elmegyek megnézni a gépet,rászánok 1 napot!Csak ne essen az eső!
Igaz a felvétel nem adja vissza a valóságot de a gyárihoz képest bármi jobb lehet :D Te hol szerezted be a dobot, ha szabad kérdeznem?
Szia :) Nekem MIVV karbon ovál van fent :) Van 1 videóm fent róla az adatlapomon de sajnos nem bírja annyira a telefon mikrofonja :D A hangja eléggé erős és érces az enyémen :D Szépen ropog ahogy elengeded a gázt :) Én most igazítottam meg a hétvégén az enyémet, így már nem lóg ki az idom mellett és nem melegíti az utas lábát :)
Ránézésből szimpatikus. Ami látszik, hogy költöttek rá, ezért talán feltételezhető, hogy a szervizeket is megkapta rendszeresen. Nem tűnik töröttnek, gumikban van még legalább 10.000.
Sziasztok!

Egy 1998-as évjáratú darázs tulajdonosa vagyok és lenne pár kérdésem a mivv sportdobos témával kapcsolatban :)
Nagyon sok helyen szétnéztem a neten de még nem igazán találtam róla véleményt hogy mennyire melegszik-e mert ugye a hátsó utas számára nem mind1 hogy szétégeti-e a lábát :D Lehet amatőr a kérdés de valakinek van-e tapasztalata erről, hogy mennyire melegszik?
Valamint azt szeretném még megtudni, hogy az Oval és az Xcone között hangban van-e nagy különbség? Köszi előre is :)
ok erdekel, koszi elore is
Nekunk volt 2fele, egyik egy lidlben vasarolt 9V os elemrol mukodott az fel evig ment egy elemrol de vezetekes. Van most egy ha hazaerek megmondom a markajat, ebayrol 21000volt. Az akksija kb 6orat bir. 2motoron kb 50meterig volt jo 120as temponal. Telefonnal jol kommunikal tobbet nem tudok rola mondani, haza erek a markajat leirom es csinalok egy kepet rola
1 motoron ketten
Egy motoron ketten szeretnetek beszelni vagy ket motoron lenne hasznalva?
ebayrol szeretnek rendelni valami olcso intercomot, valakinek valami tapasztalata, ajanlata? M.O-n forgalmzott 100 ezres cuccok nem nagyon jonnek szoba jelenleg.
Én meg pont nem. :) Kinek mire kell a gép.... Nagyon szép nélküle, de a funkcionalitás nagy úr...

Most tört el a dobozom nyitófüle, meg vagyok őrülve, hogy nem tudok melózni járni vele, mert nem tudom hova tenni a cuccom... (tankátska nem elég hozzá)
"Pozitív, hogy van rajta doboztartó konzol és bukócső. Ha vételre kerül a sor, ezek legyenek benne az árban! "

Ez szubjektív, én ezeket szerelném le először.
Képek, leírás alapján korrektnek tűnik.

A lengővillában lévő csavar helyzetét nézve a lánc talán csereérett, ennyi abszolút benne van a pakliban.
A képen nekem úgy tűnik, mintha a gumi eredetileg íves profilja kissé már kockára kopott volna, de lehet az is, hogy csak a kép torzít (mert a mintázat meg elég jónak tűnik). Élőben kell látni. A Michelin Pilot Road 3 mint gumi típus, amúgy elég jó fajta.

Pozitív, hogy van rajta doboztartó konzol és bukócső. Ha vételre kerül a sor, ezek legyenek benne az árban!

Kicsit felturbózta a tulaj:
a fehér indexek kifejezetten szépek, de a kormány, az index- és fékkarok, kormányvég-súly sem eredetiek - ízlés kérdése, hogy tetszik-e, amúgy igényesnek tűnik mind.
A sok extra alapján azt feltételezem, hogy egy sportdob is lapul valahol a garázsban... Rákérdeznék, hátha az is igényes és az árában is meg tudtok egyezni.

Hát... részemről képek alapján ennyi. Látni és hallani kell élőben, ki kell próbálni ...és még úgy is mindig van benne kockázat.

Szerintem megéri elutazni miatta és megnézni. Szerelőt mindenképpen vigyél magaddal és csak okosan!
igy elso ranezesre szimpatikus. eleg jo gumi, taska konzol, bukokeret, eloxalt karok.
Sziasztok ismét!

Bocs,hogy ilyennel zavarok,de még mindig motorvásárlás előtt állok... :( Tudtok esetleg valamit erről a motorról?
link
Pécs környékén lakom,a közelben már megnéztem 1-t,de annyira le van rúgva szegény,h ott kellett hagynom.A fenti példány kb.200 km-re van tőlem,ezért nem szeretnék lukra futni.Ha van itt olyan,aki ismeri és tudna némi infóval szolgálni,azt megköszönném!A telefonban korrektnek tűnt a fickó,dehát ugye mondani bármit lehet...Nem 2 forintról van szó,nem akarom elsietni!Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönöm!Üdv!
vettem alpine fuldugot 8000-ert fel ev utan mar szakad szet a szilikon, amugy jo. Siman megteszi a narancssarga gyógyszertáras is. Kicsit szokni kell hogy halkabb minden, de kis idő után észre sem veszed hogy bent van. Bocs az ekezetek osszevisszasagert.
Igen, erősen gondolkodom rajta...
És vajon muszáj beruházni motoros füldugóra, vagy megteszi az uszodában használt decathlon-os is? Valamilyen viaszból van, azt hiszem.
fuldugot mindenkeppen erdemes hasznalni, ugyanis mar 100 korul a szelzaj is joval egeszsegkarosito hatar felett van... En el sem indulok dugo nelkul. Persze nagyban fugg sisaktol plexitol magassagtol stb.
Hát igen, hangzásról olyan lenne vitatkozni, mint nőkről. Kinek a szőke, kinek a barna...

Én pl. odavagyok az X-Cone hangjáért! Az ércessége, a brutalitása, ...
Az Akrapovic szerintem pl. veszettül jól szól egy RSV4-en (mondjuk az a motor bármivel jól szól), egy Hornet-en viszont szerintem olyan hangja van, amiből 12 egy tucat.

Egy dolgot viszont én is igazolok: egy egész napos túra után nekem is kóvályog a fejem az X-Cone -tól! Lehet, hogy érdemes lenne mellette füldugót használni. Majd kipróbálom.
Parszor irtam, hogy a mivv xcone hangja undorito, de van akainek pont az tetszik. Az akraval erezhetoen jobban tol a gep ,a hangja meg egyszeruen szuper. Hosszu tavon nem szakad szet a fejem, de porgetve ez is tud orditani.
én elsőre is megértettem
Bár tudom , hogy neked volt mivv is meg most az akra van, de egy kicsit kifejthetnéd
Hogy mitől jobb? Az hogy halkabb az tudom, de azon kívül?
Engem érdekel, ha olyantól hallom akinek volt mind2 nem pedig olyantól aki csak
elfogultan mondja hogy ezért meg csak...
Javitas: Pedig az akra jobb :-)
Pedig akra job, tapasztalat. :-)

A bodis kb. 100eft a legolcsobb dobbal.