Vám nincs,afa van.
Csak akkor nem kell fizetni afa-t ha EU-n belüli a termék.
És még megfejelik 1200 forint postai vám ügyintézéssel is.
Kína,USA malájzia stb.
Bár USA-ből sokszor import adót is kell fizetni.
Személyes tapasztalat: tavaly rendeltem kipufogót ebay-en keresztül és pontosan annyiba került végül, mint amennyi az ebay-en eredetileg is ki volt írva: 250 EUR. Senki, semmilyen járulékos költséget nem rakott rá. Úgy tudom, EU-n belül nincs vám (Olaszországból jött a cucc).
vam az csak 150 felett van aszthiszem. De ez igy rohej hogy egy nyomorult utaskapaszkodot 50e-ert kapok meg...
Az megoldas lehet esetleg hogy kikuldetem egy angol cimre (ami ingyenes) es onnan ajandekkent elkuldik nekem?
Vagy nem megy mostanaban valaki angliaba?:) Nincs magyar forgalmazoja:(
mindenkeppen osszekotovel egyutt vegyed a dobot abbol baj nem lehet. Sokan a mivv X-conera eskusznek, nekem szemelyesen nemjon be. Van valasztek boven, akra, arrow, gpr, dpm . Ha ujban gondolkodsz es nem akarsz 100+ kolteni csinaltatsz egyet Martin, Bodis vagy Raptor-nal. Szerintem motor sem kell hozza van mintajuk az osszekotohoz. Arra figyelj ha veszel valahol hogy a 98-02 osszekoto nemjo a 2003+ evjaratokhoz atalakitas nelkul.
Hugom motorjára szeretnék meglepetésként összekötőcsövet meg sportdobot venni...
2005-es modellről lenne szó mekkora átmérőjű összekötőt nézzek?
Ki milyen dobot ajánl?
köszi az infokat előre is
Ez volt nekem is az első kérdésem, de nincsenek meg a gyári cuccai. A két akrapovic kipufogó viszont nagyon brutál! Nagyon megtetszett a gép a próbakör alatt, de nem biztos hogy ezt venném meg.
Kinézetre furcsa, nekem se tetszik, visszaalakítanám. Nézegettem a blokkot, én nem találtam rajta sérülést. Valamelyik oldalon a dekilit tuti leszedték, mert látszott a kivágott tömítés, meg a paszta. Bukógomba van rajta, de nem a gyári az biztos. Azért mentem el megnézni, mert rohadt közel volt hozzám és ki akartam próbálni egy hornetet. A próbakörön nagyon megtetszett, ha lett volna nálam ZS megveszem. Viszont gumi kell rá előre hátulra, a fejidom helyére egy E jelzéses valami, meg olajcsere, szűrőcsere, hűtőfolyadék csere stb... Az tuti, hogy kell rá költeni, de ha mondjuk le tudnám faragni 600ra az árát akkor szép lassan meg is csinálnám.
Szia! Milyen tükröket vettél? Egy linket betudnál bigyeszteni...
Ha majd kiprobáltad ird már meg légyszíves hogy mennyire lehet hátra látni benne
Köszi
http://www.ebay.com/itm/RENNTE...