Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En is telefont hasznalok kocsiban, de motoron mar nem volt olyan szuper. Nem lehet latni a kijelzot es ha meg toltom is, akkor brutalisan felmelegszik. Iphoneban van vedelem es szepen leall, de a samsungokban tudtommal nincs. Inkabb egy autos navit faragnek fel, azt nem kell sajnalni. Pont van is egy elado tomtom-om motoros konzollal:-)

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Igen, megfelelő. Nekem Samsung Galaxy Ace 3 van, azt használom GPS-nek és tökéletes. Autóban.

A motorra épp a héten akartam GPS (telefon) tartót venni, de sajnos nem sikerült, mert amikor belepróbáltam a telefont a kiszemelt példányba, kiderült, hogy a rögzítőpánt éppen a Samsung bekapcsoló gombján fut keresztül és folyamatosan újraindítja a telefont.

Nagy csalódás, pedig a tartó maga elég fasza lenne. Ilyesmi, vagy talán éppen ez volt az:
http://www.shox.hu/givi-iphone...
Sziasztok!
Hornetemre GPS-re lenne szükségem, és azon gondolkodtam, hogy egy okostelefonnal megoldható lenne-e a dolog, mert akkor vennék egyet a GPS miatt (igen, nekem még buta)?
Pl. a Samsung xcover 2-re gondoltam, mert nekem nem kell egy erőmű, és ellenállóbb(nak írják).

Van valakinek ezzel tapasztalata?

Köszi előre is!
Köszi mindenkinek, mostmár csillog meg minden :D
Szempi!
Köszönjük a beígért fotókat!

Jobb tisztítószer van ott, mint amit te kapsz. Arra kell csak vigyázni, hogy ne legyen túl nagy a nyomás. Lánc, hűtő, szimmering ne kapjon!
HF 204 és a HF303 -nak ugyanaz a menete. Annyi a különbség hogy a 204-es rövidebb! Ugyanúgy feltehető egyik a másik helyett! Ahol elfér!
Az a hónalj-spré miatt van, amivel befújjuk fürdetés után.
Meg minden motorosnak tusfürdő illatú a motorja.
a petrot termeszetesen az olajos zsiros stb helyekre ajanlom nem a fenyezett reszekre, bar tapasztalatom szerint ott sem tett eddig semmi kart.
a hutore semmikeppen ne nyomjad mert elgorbiti a lamellakat. Torvabba a lancot is kerulni kell ha meg forro a motor annak sem ajanlott, es a gyujtokabeleknel is beazhat. Enis inkabb a kezi mosast javasolnam, en petroleumot hasznalok nekem jobban bejott mint a brigeciol, bar abbol a narancssarga is lenyegeben valamivel higitott petroleum. A citromsarga meg vizbazisu de joval gyengebb.
Ne mosd nagynyomásúval, beverheted a vizet olyan helyre, elektronikákhoz pl. ahová nagyon nem kellene. Az erős lúg oldja az alumíniumot azzal is vigyázni kell. Max. mosogatószer, és az is gyorsan lemosva.
A hidegzsiroldó alapú block mosókkal vigyázz mert leszedi a blockrol a festéket én is igy jártam véletlen elég ronda lefolyás nyomos lett meg megette az alu részeket polírozhattam őket brigéciol az jó az nem bánt semmit de pl láncot mosni nem jó arra a petróleum a tuti szerintem.
Szia!
Köszi, alapból ugy gondoltam hogy nem közelről, csak nem tudok vödrös megoldást használni, csak elmenni mosóba egy darab szivaccsal. Igazából a mosóban a tisztítószer zavar hogy nem e árt valaminek, meg hogy hova nem mehet egyáltalán víz.
Helyedben lemosnám kézzel nagynyomású oda is benyomja a vizet ahova nem kéne pl a kerék tengelyéhez és ha elrohad nehéz lesz kivenni gumit cserélni.
Visszavittem az olajszűrőt és kaptam egy champion márkájút helyette ami már megfelelő volt a hf204-es teljesen más menettel rendelkezett ami vszínű nem is hf204es volt. Vszínű elcsomagolhatták vagy nemtudom.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: ha elmegyek kútra nagynyomásúhoz mosni mire figyeljek / hogy mossam? 2001-es Hornet.
Köszi!
Én is ezen az úton haladva jutottam el ide..... Amikor nem kell azonnal leveszem, de nincs mit tenni annak aki nem csak a sarokra megy, arról nem is beszélve hogy hazafelé melóból még vásárolnom is kell szinte mindig..... Szóval jobb. Kérdésre befolyásolja-e a gépet, persze hogy befolyásolja, de valamit valamiért, ha egyszer kőgazdag leszek lesz egy gép túrára és egy a városba meg kiruccanásra. Addig pedig marad a doboz.:-(
Nem sértődtem meg, nem is tenném hiszen tudom messze nem az én kis szívem csücske a legszebb a világon (mármint a moci), dejazenyém:-D
Agyalok rajta mint lehet javítani a kinézeten, és köszönöm a tanácsot!
Egy hétvégi kirándulás összes cucca benne volt a dobozban két főre, és kimentünk ausztriába, gond nélkül bírta. Bevallom én is aggódtam hogy gond lehet vele, de nem azóta is mükszik gond nélkül.
valójában akkor is a légrés a mérvadó... Elvileg ha full száraz és beleöntöd a megadott mennyiséget a légrés is passzol, de csak elvileg
Laborban dolgozok. Van pár hitelesített mérőhenger és egyéb cucc a birtokomban Köszönöm a segítségeteket
Ááá... a Hornetnél nincs jobb
Rakjuk fel jobbra
A bal meg olyan, mint a többi