üdv jövő héten olajcserén és fagyállócserén gondolkozok a gép egy 600as 2003as és azt ajánlotta szerelő ismerős hogy nem kell a leg fullosabb olajat beleönteni mert pénzkidobás és azt mondta hogy félszintetikus legyen továbbá kupplung adalék legyen benne! Mivel kedvezményesen hozzá jutok a szűrőhöz és az olajhoz.Amit javasoltak:eni (agip) i-ride moto 10w-40 illetve fagyállóból a sima aluhűtős fagyállót tenném bele
SZERINTETEK?
De volna még mint alternatívaként a Fuchs olaj is. vajon?
Sziasztok!
Nézegetem a használt motor piacot,(2005-2006-os 600-as hornetet szeretnék) és nem értem miért van az,hogy van,amelyik 94,van,amelyik 98 lóerős...Elírták,vagy tényleg minden motor eltérő?Amúgy megérzem azt a pár lóerő különbséget?Köszönöm!Üdv!
ohh köszi ez is vmi segítség :) nagyon vonzó ez az ár, és persze a kinézet hogy nem hosszú karos, még nézelődök meg talán találok valakit aki már találkozott ilyen típussal. magyar eladót találtam már hozzá de 3x ár van legalább náluk.... vicc
en is igy jartam, csak eppen ott az enyemrol berheltek le a gyarit indexet meg a kormanyt mielott elhoztam... Probalkozott de a vegen lealkudtam belole 15e-t emiatt. Kereskedok nagy resze probal nyereszkedni ahol lehet ha nem vagy resen, tisztelet a kivetelnek. MT-nel ugyanez volt, bar ott mar elore szolt hogy az akrakat eladta rola (ujonnan 500e) 100-ert... ennyivel olcsobban adja a motort. Persze gondolom nem ennyiert adta el rola de nekem azert jol jott az a -100, az akra meg nem letszugseglet szamomra (persze nem volna rossz) meg mar igy is abban a "korban vagyok" ahol inkabb a halk motorozast reszesitem elonyben. Legyartottam magamnak nyitott gyari dobokat de azt sem rakom fel az lett a vege.
Tök egyet értek! Én sem értem ezt az integrált indexet, tényleg nehéz kivenni, hogy éppen melyik oldalra akar villogni.
Az én motoromat is apró index-szel árulták, addig el sem hoztam, amíg fel nem rakták a rendes nagyokat. Nem volt nehéz elintézni, mert kereskedőtől vettem, így egyszerűen leszedték a gyári indexeket egy másik eladó Hornetről.
a biztonsagrol mar nem is beszelve, ha engednek sem raknek fel ilyet amilyen vakeger nehany autos 15 meterrol mar fogalma nem lenne merre jelez. Ugyanez a "kis ledes" index is, nappal eleg fos, raadasul nem minden szogbol latszik jol. Biztos letezik belole szabvanyos is, (mint ahogy gyarilag is szerelnek motorokra) de az nem a 3500ft-os kategoria.
To mount the top case on the motorcycle it is necessary to use the plate, which comes with the SHAD case.
Nekem ebből úgy tűnik hogy saját magával- a SHAD
dobozhoz adják a platnit.
valakinek nincsen ilyen típusú doboztartója vagy doboza? http://www.ebay.com/itm/Portap... mert kíváncsi lennék hogy ez mivel kompatibilis vagy hogy van pontosan... árban is jó lenne és még esztétikailag se rossz :) csak mondjuk nem találtam semmi magyar oldalt , vagy véleményt vagy esetleg magyarországi eladót.
Az irányjelző lámpák átvilágított felületének külső széle a jármű legkülső pontjától 0,40 méternél távolabb nem lehet. A különböző oldali irányjelző lámpák átvilágított felületének a belső szélei egymáshoz
a) oldalkocsi nélküli motorkerékpár első irányjelzői esetében 0,30 méternél,
b) oldalkocsi nélküli motorkerékpár hátsó irányjelzői esetében 0,24 méternél,
c) mezőgazdasági vontató és lassú jármű irányjelzői esetében 0,50 méternél,
d) minden egyéb jármű irányjelzői esetében 0,60 méternél közelebb nem lehetnek; az oldalkocsi nélküli motorkerékpár első irányjelzői a fényszóró átvilágított felületének széléhez nem lehetnek 0,10 méternél közelebb.
Hát... ma is okosabbak lettünk egy kicsit. És legalább ennyit is spóroltam: marad a gyári hátsó lámpa!
Sziasztok Urak!
Lenne egy olyan kérdésem felétek, hogy van valakinek eladó PC36-hoz
egy darab Bal oldali viszapillantó tükre? 2003-2006 közötti kellene
Ma sikeresen rommá törték az enyémet egy szabálytalan előzés miatt
Elado egy ledes hatso lampa, 600-as (2003-2006) es 900-as Hornetre jo,teljesen uj. E jelezes van rajta, a rendszamtabla vilagitas is van benne.Ar: 15eft
SZERINTETEK?
De volna még mint alternatívaként a Fuchs olaj is. vajon?