Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 2004-estől van neki sajnos.
Köszi a tippet, írtam is neki. Hátha ez bejön. :)
A facebookon keresd meg a Hornet klubb oldalán, Erdei Dávidot. Van a "birtokában" egy ezüst és egy narancssárga GYÁRI üléspúp Nem óccsó, de le van akciózva!
ÉS Hornet találkozó mikortájt szokott lenni? :) És hol.
Szép ez a gép! Mit nem adnék azért az üléspúpért!
3 napot votam ! Nagyon változó volt a népsűrüség! Talán a vasárnap volt csendesebb. Parkolni mindig tudtam , mert időben mentem!
Igazából nekem is ez a gondom... még nem döntöttem el 100%, hogy kimenjünk-e, mert annak valóban nincs sok értelme, hogy ott nyomorogjunk és tapossuk egymást. Pláne gyerekkel.

Tavaly ugye be sem jutottunk (nem tudtunk leparkolni). Aki ott volt tavaly, mit tapasztalt? Mennyire élvezhető a rendezvény, vagy mennyire nyomasztó a tömeg?
Hogyne lenne Hornet klub ! 2007-ben alakult meg, azóta voltak változások de (ismét) még mindig létező, sőtt idéntöl komolyabban mennek az események! A facebookon is megtalálható!
Sziasztok!
Milyen olajat ajánlotok 2005-ös hornetbe? szintetikusba gondolkodom... Repsol Moto Sport 4t 10W40 1L
Vélemények?
Köszi előre is
Rengeteg ember, kajaert oras sorban allas. Mar igazan nagy akciok sincsenek. Nekem nem erte meg elmenni, inkabb a velepo arabol motorozok egyet
Sziasztok!

Bocs hogy bele ugatok :) Én egyszer voltam kint motorral, a főbejárat előtt a "járdán" parkolhattunk. De ott aztán semmi biztosítás nincs. Szóval ott járkálnak körülöttük a nézelődők, és tényleg van pár neandervölgyi :) Parkolás autóval a Fogarasi úti Tesco. Onnan 10-15 perc kényelmes séta az expo. (A Tesco parkolóba van egy kihelyezett rendőr őrs, ha még ott van. Szerintem elég biztonságos.)

Üdv
Hornet klub? Hát ilyen is van? Na akkor meglessük!

Én gyerkőccel megyek, szóval egyértelmű, hogy autó. Tavaly is kilátogattunk... volna, ha le tudtunk volna parkolni. De még a környéken sem volt sehol hely. Idén viszont nem akarom kihagyni, szóval simán lehet, hogy egy kerülettel arrébb állunk meg és onnan BKV.
Hornet Klub? :D Akkor ott a helyem :) A Hondásokat ismerem. Az út másik oldalán van a Honda Motorcenter :D Ma beszéltem velük pont.
Ha nem is motorral, de minden képpen érdemes kilátogatni a kiállításra! Az új modellek (csjok is) mellet a Honda standján megtalálható lesz a Hornet klub is. Idén egy nagyon szép 900-as látható.
Én is ettől félnék... kint hagynám és mire visszaérnék vagy eltűnne vagy valami baja lenne :S Mind1... marad a kocsi :(
Auto Motor Tuning Show?
Én nem mennék motorral, sok neander völgyi lesz.
Mi az az AMTS?
Sziasztok :) Szerintetek érdemes felmenni az AMTS-re motorral? Hülyén hangzik a kérdés de féltem a gépem.... Van e ott normális parkolóhely? Soha nem voltam még arra.
Gyertyát kiszedtem kicsit hagytam párologni, megtisztiottam a gyertyákat, gyertya vissza szivató teljesen rá és indúlt is. Csaptam pár kört,és minden ok. Köszi a válaszokat.
Na ugye?!
Úgy is lett, gyújtásra kötöttem...
Miért nem kötöd a gyújtáskapcsoló bemenetére? Egy izzóval ki tudod keresni!
Elektromos segítség kellene!
Ha a fényszóró park izzójára (vezetékére) kötöm az USB töltőt az gondot okozhat?
Telefon vagy GPS működne róla.
Vagy hol tudok gyújtásnál áramot szerzni? PC 34
Próbáld fél szívatóval először és onnan emelgesd felfele. Ha beindul, akkor jegyezd meg az állást és azt használd később is.

Ha jól emlékszem (ne vállalok felelősséget) nekem azt mondták, hogy a túlszívatástól tele ment benzinnel a karbi és azért nem indult. Indítgattam míg ki nem dolgozta magából és utána jó lett.
Dannyl81 akkor én is probálkozom, szivat a szivató :) de csak jo lessz :) es köszi a válaszod, lassan majd rájövök.