Ha nincs hiteles mérőedényed, akkor töltsd be az olajat, párszor húzd szét és told össze, majd mérd meg a szintet. Rugó nélkül, összetolt állapotban 140mm
Végignyálaztam a fórumot de teljes a káosz. 2003-as első telójába mennyi olaj kell? Megvan a 98-as manual, abba 486 +-2,5ccm-t ír. Valaki írta, hogy a fordított telósba kell 486 és a sima telóba csak 447. Ha valaki tudja pontosan írja már le. Vagy ha van 2003-as service manualja az dobjon már valamit infót.
Valamit rosszul csinálsz. Csak HF204-et használok Hondákra, még sosem volt gond vele. A régebbiekre a HF303-at írja, de azokra is simán a 204 mehet fel.
Az ulestaska nekem olyan vandorcigany megoldas. A normalis vizalo abbol is kurva draga. A doboz zarhato, konnyen leszedheto/felrakhato, es tobb cucc fer bele. Nyeregtaskat olvasztottam mar meg es ezutan dontottem el,hogy tobbet ilyen textil kotozos marhasag nem kerul a motorra.
Szerencsere nem vagyunk egyformak, nekem tetszik a topcase;-)
most adtam ki kozel 30e forintot egy kurva kapaszkodora ti meg fizetnetek erte hogy ne legyen nem vagytok normalisak :)
Ez ilyen motoros betegseg tok mind1 milyen a motor mindenki valtoztatni akar rajta. Ha nakedbike akkor felpakolja mindenfele gagyi muanyaggal, ha burkolt akkor meg "sztritfajteresiti" es leszedi.
köszönöm a gyors válaszokat. Jó lenne egy magyarnyelvű gépkönyv hozzá. 3 éves a sas de még semmi - semmi baja nem volt. Most télen kihoztam egy körre és lehet csak a hidegtől de keni a bal telószárat. vettem 2 szimeringet kemény 2800ft-ért. milyen olajat tegyek bele?
"Honda CB 600 F Hornet - Tömegkedvenc - Pont jókor és a megfelelő külsőségekkel lépett a ... a hozzá színben is passzoló fordított, de nem állítható első teleszkópok, a kis légterelővel megspékelt ... Olajmennyiség villaszáranként 483 cm3."
Szavamon fogtál! Még nekem sincs.
Egy motoros kollégával dumáltunk tavaly nyáron pár percet egy parkolóban, az ő Hornet-jén láttam ezt a megoldást. Meg nem mondom, milyen márka volt.
Én csak most tavasszal kezdtem el ezeket jobban nézegetni. Eddig elvoltam a hátizsákkal, most gondolkodtam el a "csomagtér" bővítésén.
Szerencsere nem vagyunk egyformak, nekem tetszik a topcase;-)
Köszönöm hogy segítőkészek voltatok. Széles utat.
Ez ilyen motoros betegseg tok mind1 milyen a motor mindenki valtoztatni akar rajta. Ha nakedbike akkor felpakolja mindenfele gagyi muanyaggal, ha burkolt akkor meg "sztritfajteresiti" es leszedi.
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
Végsebesség 229 km/h
Gyorsulás 0-100 km/h 3,3 s
Tesztfogyasztás 6,1 l/100km
Benzinfajta 95-ös
Karbantartási adatok
Szervizintervallumok 6000 km-enként
Olajcsere 12000 km-enként
Motorolaj SAE 10W30
Olajmennyiség szűrővel 3,8 l
Teleszkópvilla-olaj 10W
Olajmennyiség villaszáranként 483 cm3
Gyújtógyertyák NGK CR9EH-9
Szelephézag (hidegen) szívó 0,16 mm, kipufogó 0,22 mm
Egy motoros kollégával dumáltunk tavaly nyáron pár percet egy parkolóban, az ő Hornet-jén láttam ezt a megoldást. Meg nem mondom, milyen márka volt.
Én csak most tavasszal kezdtem el ezeket jobban nézegetni. Eddig elvoltam a hátizsákkal, most gondolkodtam el a "csomagtér" bővítésén.