Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb es egyedi
Egyértelműen.. Ott már nincs útban a kipufogónak
Megveszem! Ismerős mondta, hogy a megolvasztás után sokkal jobb lett !
Ha nincs hiteles mérőedényed, akkor töltsd be az olajat, párszor húzd szét és told össze, majd mérd meg a szintet. Rugó nélkül, összetolt állapotban 140mm
A 447ml a jó.
Végignyálaztam a fórumot de teljes a káosz. 2003-as első telójába mennyi olaj kell? Megvan a 98-as manual, abba 486 +-2,5ccm-t ír. Valaki írta, hogy a fordított telósba kell 486 és a sima telóba csak 447. Ha valaki tudja pontosan írja már le. Vagy ha van 2003-as service manualja az dobjon már valamit infót.
Valamit rosszul csinálsz. Csak HF204-et használok Hondákra, még sosem volt gond vele. A régebbiekre a HF303-at írja, de azokra is simán a 204 mehet fel.
Nekem van egy eladó, összeégetett oldaltáskám
az is a doboz mellett szol hogy ha elkolbaszolsz a motortol bezarhatod a sisakodat.
Az ulestaska nekem olyan vandorcigany megoldas. A normalis vizalo abbol is kurva draga. A doboz zarhato, konnyen leszedheto/felrakhato, es tobb cucc fer bele. Nyeregtaskat olvasztottam mar meg es ezutan dontottem el,hogy tobbet ilyen textil kotozos marhasag nem kerul a motorra.

Szerencsere nem vagyunk egyformak, nekem tetszik a topcase;-)
Ennyire benézni szóvan 463 + - 2,5cm3 .
Köszönöm hogy segítőkészek voltatok. Széles utat.
éppen azt bogarászom. remélem mert akkor már tuti lenne az olajmennyiség. :D magyar fordításban nincs gépkönyvetek véletlenül.
900-nak is ugyanaz a telo?
most adtam ki kozel 30e forintot egy kurva kapaszkodora ti meg fizetnetek erte hogy ne legyen nem vagytok normalisak :)
Ez ilyen motoros betegseg tok mind1 milyen a motor mindenki valtoztatni akar rajta. Ha nakedbike akkor felpakolja mindenfele gagyi muanyaggal, ha burkolt akkor meg "sztritfajteresiti" es leszedi.

http://www.ebay.com/itm/Yamaha...
köszönöm a gyors válaszokat. Jó lenne egy magyarnyelvű gépkönyv hozzá. 3 éves a sas de még semmi - semmi baja nem volt. Most télen kihoztam egy körre és lehet csak a hidegtől de keni a bal telószárat. vettem 2 szimeringet kemény 2800ft-ért. milyen olajat tegyek bele?
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/hasznaltmotorteszt_honda_cb_600_f_hornet
Mérési eredmények

Végsebesség 229 km/h

Gyorsulás 0-100 km/h 3,3 s

Tesztfogyasztás 6,1 l/100km

Benzinfajta 95-ös

Karbantartási adatok

Szervizintervallumok 6000 km-enként

Olajcsere 12000 km-enként

Motorolaj SAE 10W30

Olajmennyiség szűrővel 3,8 l

Teleszkópvilla-olaj 10W

Olajmennyiség villaszáranként 483 cm3

Gyújtógyertyák NGK CR9EH-9

Szelephézag (hidegen) szívó 0,16 mm, kipufogó 0,22 mm
"Honda CB 600 F Hornet - Tömegkedvenc - Pont jókor és a megfelelő külsőségekkel lépett a ... a hozzá színben is passzoló fordított, de nem állítható első teleszkópok, a kis légterelővel megspékelt ... Olajmennyiség villaszáranként 483 cm3."
Tuti, hogy rosszat nézel. 600-ba is majd 1l kell.
Elírták!
nem tudja valaki megmondani hogy 900-as első elóba mennyi olaj kell? olvastam a gépkönyvét ott 2,5 cm3 -et ír . nem 25? érdekes.
Szavamon fogtál! Még nekem sincs.
Egy motoros kollégával dumáltunk tavaly nyáron pár percet egy parkolóban, az ő Hornet-jén láttam ezt a megoldást. Meg nem mondom, milyen márka volt.

Én csak most tavasszal kezdtem el ezeket jobban nézegetni. Eddig elvoltam a hátizsákkal, most gondolkodtam el a "csomagtér" bővítésén.
jó hát ez egy ilyen nap.. nem szóltam bocsi
Milyen üléstatyód van? Én épp most keresek egyet.