Használt motorokat is nézhetsz, amiken jó dobok vannak és ha szerencséd van eladja külön a kipufogót neked az illető, nem kell az egész motort megvenned.
Van akinek bejött...
50eft-ert vettem az olx-en, azota volt fent egy masik is 55-ert. Turelmesen kell varni es kemenyen keresni:-)
A danmoto felejtos, nekem az xcone is. Siccnek van fent egy mivv dob, de a pontos tipusat nem tudom. Szerintem az is gyonyoruen szol, siman vennek azt is.
Amugy akra dobot kapsz kulon is, max egy osszekotot kell keresni/csinaltatni.
Az x-cone kerek 2 napig volt fent a motoron, aztan ment az olx-re... a hangja gusztustalan, nekem hosszu tavon meg killerrel is elviselhetetlen.
Aztan rabeszelt Chubby az akrara. Killer nelkul hasznalom itthon es libaboros leszek amikor beinditom. Alacsony fordulaton dormog szepen, veretosen meg uvolt. Mast mar biztos nem vennek, "vagy impala, vagy semmi":-)
Ötletem sincs :D Így vettem :) Lehet hogy taknyoltak vele és azért cserélték le, látszik egypár helyen hogy találkozott már az aszfaltal :S... egyébként kényelmes. DE holnap megnézem hátha találok rajta valamilyen jelzést.
Nem szabványos :S Ausztriában kiszednek megesznek :D van hozzá hangtompító de a kinézetéről csak annyit hogy ha alufóliát tekernék bele még akkor is jobban nézne ki :D Közelről csúnyábban néz ki a cunder... E szabvány bele van gravírozva de ugye itt sem mindegy a betűtípus meg ilyenek + valami Leo Vince dobról származik. De a hangját én is csipázom :D szép lángokat szól meg 7-8000 ről ha elengeded szépen puffog :D
keress csak rá az Apróban :) 35.000 ért van R6 összekötővel 1 meg egy R1 re való 45.000 ért :) Az X-cone még azért nem jön be mert a farokidomom most Narancs/fehér/tűzpiros és a kipufogó felfogatás kivágása így még feltűnőbb és nem takarná el :) De azééééért megmutathatnátok a hangját :P
Van akinek bejött...