udv, csak kivancsisag keppen mennyiert adjak ezt a motort, ha nem titok?
Castrol olajrol eddig lebeszeltek, bar sosem probaltam. En is a motul mellett voksolnek.
Csatlakozom F.Levi-hez, nekem is a motul 5100 10w40 jött be. Lehet, hogy valamivel drágább, mint a repsol és társai, de szerintem ezen nem érdemes spórolni. :)
vagy castrol? vagy abból nincs ehhez való? csak azért kérdezem mert jövő héten vagy vasárnap hozom a gépet (megvárom a kiput meg a papírokat) és egy olajcserét meg karbiszinkront mindenképp meg akarok rajta csináltatni esetleg még mit kellene ?
üdv nemsokára eme csodás hornet tulaja leszek a gép 2003as és a kérdésem az volna hogy olajból mi volna a gyári előírás illetve a gyertyák típusa is érdekelne ! válaszokat előre is köszönöm
nekem most az van a motoron, eddig nem okozott semmi meglepit meg ilyen hidegben sem, bar nem vagyok az a terdkoptatos. Nagyon jol megfogja a 340kg osszsulyt.
Nekem van egy ugyanilyenem elado. Igaz dragabban de 2eve nalam van igy mindent el tudok rola mondani. Nem hibatlan kulsore de ahogy olvasom ez is csuszott. Ha esetleg eljosz megnezni a linken lathatot, tole kb 20km-re van az enyem. Azert adom el mert megvettem az utodjat. Kepeket, reszleteket emailbrn leirom ha gondolod
Castrol olajrol eddig lebeszeltek, bar sosem probaltam. En is a motul mellett voksolnek.
Mi a mail címed? Beszéljünk róla :D.
Kaptam ajánlatot egy használt Pirelli Angel gumira. Valaki ismeri ezt? Mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-8
405845