Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyen kórtörténet alapján jutottál erre a következtetésre?
udv, csak kivancsisag keppen mennyiert adjak ezt a motort, ha nem titok?
Castrol olajrol eddig lebeszeltek, bar sosem probaltam. En is a motul mellett voksolnek.
Csatlakozom F.Levi-hez, nekem is a motul 5100 10w40 jött be. Lehet, hogy valamivel drágább, mint a repsol és társai, de szerintem ezen nem érdemes spórolni. :)
vagy castrol? vagy abból nincs ehhez való? csak azért kérdezem mert jövő héten vagy vasárnap hozom a gépet (megvárom a kiput meg a papírokat) és egy olajcserét meg karbiszinkront mindenképp meg akarok rajta csináltatni esetleg még mit kellene ?
Repsol, motul, q8 ezek voltak a motoromban a motul vezet es a repsol csak kullog. Ez az en szemelyes tapasztalatom
vagy esetleg silkolone? vagy eni? csak azért kérdem mert ezekhez akcijóósan jutok hozzá
Nekem nem jott be a repsol.
még olaszban
esetleg helyette repsol 10w40? ja és a kipuff is meglesz hozzá illetve lehet hogy hátsó kapaszkodó kell majd
Hol a kipufogo ?
köszi közben pótoltam a képet
Gyertya: NGK CR9-EH9 (2000-es évjárathoz)
Motul 5100 10w40
üdv nemsokára eme csodás hornet tulaja leszek a gép 2003as és a kérdésem az volna hogy olajból mi volna a gyári előírás illetve a gyertyák típusa is érdekelne ! válaszokat előre is köszönöm
Persze, hogy nekem. De véleményre attól lehetek kíváncsi :)
ezt neked kell eldontened.
ment mail
fazakaslevente94kukac gimel pont com
4 mm-es profilmélységgel 2013-as 28-at kér a garnitúráért. Megéri?
nekem most az van a motoron, eddig nem okozott semmi meglepit meg ilyen hidegben sem, bar nem vagyok az a terdkoptatos. Nagyon jol megfogja a 340kg osszsulyt.
Szia!
Mi a mail címed? Beszéljünk róla :D.
Sziasztok!

Kaptam ajánlatot egy használt Pirelli Angel gumira. Valaki ismeri ezt? Mi a véleményetek?
Nekem van egy ugyanilyenem elado. Igaz dragabban de 2eve nalam van igy mindent el tudok rola mondani. Nem hibatlan kulsore de ahogy olvasom ez is csuszott. Ha esetleg eljosz megnezni a linken lathatot, tole kb 20km-re van az enyem. Azert adom el mert megvettem az utodjat. Kepeket, reszleteket emailbrn leirom ha gondolod
Srácok erről mi a véleményetek? érdemes foglalkozni vele?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet-8
405845