Most néztem, Hasznaltauto.hu-n van 33 db Hornet (2003-2006). Válogass kedvedre!
Az, aki külföldi papírosat árul, általában "erre van szakosodva" és járatos a hazai forgalomba helyezésben is. Biztosan el tudja intézni neked.
Szerelőt vigyél magaddal, ha motort nézni mész! Ha nincs ismerős, néhány ezer forintért "bérelj" egyet. Szokták vállalni, mert ez nekik könnyen jött pénz. Téged meg megmenthet egy nagyon rossz vételtől.
Köszönöm a tanácsokat. Akkor marad MO. Kerestem budapesten de nem találtam konkrétan motorkereskedést. Használtauton egy hirdetést találtam ahol írták, hogy van pár hornetjük, külföldi papirosak azt hiszem. Esetleg tippet tudtok adni merre nézelődjek?
Illetve mi az az ár amiért lehet szerintetek venni ? pl 600ból kijön?
Még egy kérdés, évente kb mennyi a szervízköltsége egy ilyen motornak? (ez gondolom km től függ, városban, nem túl gyakran használva, esetleg 1 túra évente 1-2 országgal arrébb, persze biztosan többet lesz használva de legyen mihez viszonyítani.)
Köszi
Ha magyar kereskedőnél veszed, a forgalomba helyezést alkudd bele a vételárba!
De ha nem is alkudod bele, valamennyi díj ellenében mindent elintéznek a kereskedők - tehát nem kell arról gondolkodnod, hogy hányféle költség merül fel (és mindazokat hogyan is kell ügyintézni).
A lényeg, hogy névre íratva, forgalomba helyezve kérd a motort. Kitöltesz egy meghatalmazást, hogy eljárhatnak a nevedben a hatóságnál és ennyi. No idegeskedés, no sorbanállás.
Csak a HONDA.
jó választás szerintem kezdőmotornak nekem is első nagy motor , és semmi gond vele. lehet szépen motorozgatni, de ha akarod iszonyatosan megtudod indítani. kényelmes kezes motor,városban is simán mész a sorok között. egyedül a két személy ami sok neki ott már sokat kell kapcsolgatni szerintem. mindent lehet kapni hozzájuk, elterjedt típus nagyon. ha rá keresel minden cikkbe csak dicséretet kap
Nem éri meg hornetért külföldre menni, házhoz hozzák és nagyon sok van belőle. Kezdőknek teljesen ajánlott, alacsony könnyű kezelni, ha kell alapjárattól lehet használni kényelmesen és menni is tud ha kell
Hali, azt kérdezném, hogy egy ilyen hornet mennyire ajánlott kezdőnek? 2 éve megcsináltam a korlátlan jogsit de azóta nem vettem még motort, idénre tervezem. Néztem sok mindent, cb 400sf -et néztem de elég öregek vannak, meg 500asokból is, viszont azt olvastam pár fórumon, hogy hornet ajánlott és nem annyira szervízköltséges. Nem értek egyáltalán a motorokhoz szóval jól jönne pár tanács :) (Nem szeretnék kis ccm-set venni, de nem is azért veszek nagyot mert állatkodni akarok, simán csak tetszenek a nakedek.) Egy 400 vagy 500ason tanultam (ráadásul az 500ason sportkipufogó volt) szóval ilyet szeretnék. Néztem, hogy angliából lehetne hozatni de ahhoz meg kéne nézni... és ahhoz meg nem értek :)
+ kérdés: átiratásnál vagyonszerzési, törzskönyv, eredetv. és uj forgalmi kell, van más is ? kulfoldi (magyar kereskedésben) motornal kell vagyonszerzesit fizetni? Köszi szépen.
Köszi
Cecei vagyok csak láttam a képet és mondom, akkor már volna két ismerős is a környékről akinek ilyen ezüst a gépe, remélem lesz alkalmunk gurulni és lőni pár képet arra...
Nekem 2003-as van, azon is ugyanúgy lehet ki-be kapcsolni az HISS lámpa villogást ahogy KisCefi írja.
Owner's manual-om van pdf-ben, ha megadod az e-mail címed akkor elküldöm.
Hali!
Nem lősz mellé azzal a gumival
Nagyon jól tapad, mint csótány a majonézre
K7 750-es gixin volt szerencsém kipróbálni az s20at, lehet térdet koptatni becsületesen, bár 8-10e km és annyi
De kivi leszek a véleményedre!
Az, aki külföldi papírosat árul, általában "erre van szakosodva" és járatos a hazai forgalomba helyezésben is. Biztosan el tudja intézni neked.
Szerelőt vigyél magaddal, ha motort nézni mész! Ha nincs ismerős, néhány ezer forintért "bérelj" egyet. Szokták vállalni, mert ez nekik könnyen jött pénz. Téged meg megmenthet egy nagyon rossz vételtől.
Sok sikert!