Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
Gyári tükröd van ?!?!
Sziasztok! Gondoltam én is írok pár sort a mocimról! Nagyon elégetett vagyok vele pedig csak most vettem január 8.-án úgy ,hogy nagyon jó időbe még nem is mentem vele de azt kapom tőle amit vártam! Egy dolog viszont nem hagy nyugodni! A visszapillantója nekem túl rövidnek bizonyul és valami megoldás vagy valami toldás kéne rá nekem mert így ,hogy nem látok magam mögé ez idegesít! ha valaki tud valamit segítsen légyszíves!
Ezt nem hiszem el. Rakerestem itt a forumon h mi a gondom a lampaval. En mar szetbontottam az egesz elejet kabeleket kimeregettem de semmi. Egy regebbi kerdezonek ugyanez vokt a baja az inditogombhiz wd40 es hatarozott csattogtato mozdulattal engedjuk el es lam mukodik. Eleg sok mibdent szereltem mar de ilyet meg nem pipaltam :o. :D.
Sracok 2003 as horneten van vhol biztositek? Azon kivul ami az aksinal van. Nincs vilagitasom :s es nem.megy aram elol a lampaba a csokiba se eddig semmi hibaja nemvolt.
Akit mondtam átíratta természetesen:-D
És tudod mit, az is tetszett, hogy nem járkált a géppel közben meg ilyesmi...,behozta, átnézte eladta....
Plusz a műhelye amiből vettem volt vagy öt beállás ahol szerelték a gépeket. Látszott nem egy sufni. Profi szerszámok a falon, a fiókban. Én jobban szeretem.
Azóta is megyek vele....a km-re nem tenném le a nagy esküt, de ez minden gépnél igaz, ha csak nem rokontól veszed....:-D
Haha! Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok így vele!
Köszi a tanácsokat. Hát azért 900 nem valami olcsó. De hát ez egy ilyen "hobbi". :) Átiratásra amúgy egy 60-100ast dob ki a kalkulátor. Na majd meglátjuk...
Magyarul ígyse jó meg úgyse jó...

Amúgy tényleg így van, mndig kell rá ez vagy az, és ha végre készen van, akkor meg más kell. Ettől szép ez.
Banyek ez mennyire így van:-D
es ha minden megvan, elkezdesz masik motor iranyaba kacsingatni
Szia!

600-ból max a 2003 előtti jön ki jó állapotban, én tavaly vettem, de mire a nevemen volt és minden jó lett 900 körül volt...
Doboz olaj stb....
Ezzel együtt tuti lesz annyi.

Én annál a hirdetőnél vettem aki több darabot is árul egyszerre, olyan is a kép ami fentvan a hasznaltauto-n.Nem mondok róla se rosszat se jót. Én jó üzletet kötöttem érzésem szerint.....
Persze kértem rá új gumit is...stb.
Azt tudni kell ezekhez azért kell pénz, nem olcsó sport....
Aksi gyakorlatilag bármikor kelhet, pénz nélkül nem megy.
Ha nem vigyázol akkor lánc is kell. Úgy számolj minden évben kell valami plusz....
Ha végre nem kell akkor meg ruhát veszel:-D

Üdv.:
Zoli
Több mint egy óráig szenvedtem vele. Viszonylag szépre meg lehet csinálni ha az embernél van egy levél xanax meg egy hajszárító:)
Tibóriusz!
Ez piszkosul jól néz ki!
nagyon pepecselös volt ìgy megcsinálni?
Én is gondolkodtam hasonlón, bár még a festésen is elgondolkodtam.
szokott abban is lenni E betu, egyebkent ha fek, gumi, vilagitas jo nemhiszem hogy egy sima vizsgan gond lenne.
Műszakin nézik a tükör E jelét?
Ebay-es (kínai) tükrök jók?
Tegnap volt egy kis időm.
Sajnos aktuálisan nem tudok ajánlani senkit. Akivel anno én mentem, ő elköltözött. De hátha valaki itt a fórumon tud neked kontaktot adni.
Eladó tükörpár 5000 pénz
Ha tudtam lógatni a lábamat 400km sem volt baj. Ezért cseréltem testesebb motorra mert nem vagyok egy magas gyerek a 175centimmel de a térdeim fájtak rajta
"kényelmes is 240km után" ezt nem tudom hogy csinalod, de nekem ez az egy ami nem tetszett benne (persze atalakitott ules segitett volna) hogy 150km utan mar fajt a hatsom.
Üdvözletem!
Csatlakozom a hozzászólásokhoz , hogy 1. nagy motornak , vagy kezdőknek teljesen tökéletes választás a Hornet!
Nekem is ez az első saját nagy motorom, bár hozzáteszem én nem vagyok nagy márkafanatikus, hogy csak a Honda vagy csak japán.....
Próbálj ki minél többet és akkor tudni fogod, hogy melyik illik hozzád a legközelebb.
Én anno csak Gixert akartam (mai napig nálam sport motornál az a favorit "K8 600-750 GSX-r"
Kipróbáltam én a Kawasaki ER-6, Honda CBR 600F4i, Hornet, 600rr, Suzuki GSX-r 600-750, GSR600, GS500 ,SV650.... Még sorolhatnám, de amit egyből tudtam, hogy sor4 kell, V2 nem szimpatikus, V4 háát egyesek ódákat zengenek róla, hát nekem az se jött be, boxer az meg nem rossz, nekem az nagyon bejött, de nem az én pénztárcámhoz. a Másik dolog, hogy hiába imádom a sport mocikat , egyszerüen nem birok 50km-nél többet menni velük. Pucsitani, meg a csuklóm nem ért annyit, nem beszélve a térdeimről (munkahelyi ártalom) A széllel meg nincs bajom, szóval csak Naked.
Mikor leraktam a jogsit én PC34-el mentem, és látva meg tapaztalva, hogy mit kibirnak ezek a gépek, akkor tudatosult bennem, hogy Hornet kell, sok nagyon sok jobb motor van a Hornetnél, de a megbízhatósága, meg a kezessége az ami engem segített a választásban!
Nem mellesleg 2 személlyel is megy mint a veszedelem, az hogy nem 6. ban csak 4.ben az engem nem zavar. Na meg persze kényelmes is 240km után úgy száltam le róla, hogy nem fájt semmim! Éves szinten olaj csere, vagy 6000km-t, meg normális karbantartás véget örök élet +2
Remélem én i tudtam segíteni a döntésedben.
Gaborvezer! Szép Darazsat vettél
Jó lesz a Motul, az az etalon itt.
Igazabol mibdig is hornetet szerettem volna az enduros multam miatt de ugy alakult hogy egy ninja tulaja lettem szep volt jo volt elegvolt. Nemvagyok szaguldozos es par szaz km utan nagyon kenyelmetlen a ninja. Most jutottam el odaig h sikeruljon egyet a magamenak tudnom :D.
Olajat milyet hasznaltok? Motul 5100 10w40?
Rendben köszi. Én is hasznaltauton néztem, felkeresek onnan pár eladót akkor. Van olyan szerelő szakember akit esetleg ajánlanál és ilyenre hajlandó (természetesen fizetem)?
Hogy lesz valaki nindzsásból lódarazsas? Nem egy gyakori jelenség.