Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivv Oval Titan 40ezerért? 2.5x annyiba kerül.
Az X-Cone szerintem kicsit bután néz ki de ugye izlés kérdésben nem vitatkozunk :) Ami még bejönne az a Suono de az sem olcsó szerintem.
Az Akra meg a Leo nagyon jó dobokat gyártanak, de szerintem Hornet-en valahogy nem adnak annyit, mint amennyibe kerülnek.

Az X-Cone-nak nagyon király hangja van, még killer-rel is elég hangos és érces. Killer nélkül meg... na az leírhatatlan!

Ha pedig a Martin és a Danmoto között kellene választanom, akkor biztosan inkább a Martin-t választanám. Sokkal inkább.

Hajrá!
Nekem is van 1 Dominator dobom de haver meg szeretné venni tőlem :) Egész jó hangja van de van benne 1-2 cunder mert valaki úgy akart doboztartó konzolt hegeszteni hogy rajt hagyta a dobot. (előző tulaj elmondása alapján). Hát ha nem muszáj nem vennék összekötő csövet mert azt kaptam a Dominatorhoz. 50mm asszem a cső végátmérő. A Martin dobok gusztusosak de nekem 1 MIVV Titán tetszene legjobban. találtam is csak 57-es a belépő oldal és 7mm nem tudom hogy raknék bele anélkül hogy gusztustalanul nézne ki. A dobra kb 40.000 szánnék beleértve hogy eladom a régit. (Ma ajánlottak 1 Akrapovic Titán hexagonál dobot potom 100.000 ért :D asszem 2011-esre való)
Üdvözletem!
igen az összekötőcsövet egy kis hajlítgatással meg egyenesítéssel fel lehet rakni erről-arra! Ha jól tudom exec is így csinálta anno a PC34-en
Nem tudom, hogy mekkora kereted van a dobhoz, vagy milyen elképzeléseid vannak
Milyen alakú legyen
Hangos legyen
Kivehető db killeres legyen
esetleg műbizonylat
Hirtelen nekem is csak a Martin dob jutott eszembe, vele már én is beszéltem és 55ezer lenne egy kör alakú, kivehető db killeres műbizonylatos dob.
Bodis-Akrapovic-Leovince, hogy csak a leggyakoribbakat említsem drágák! Én mivv X-cone-t szeretnék, de az sem áll meg 80 ezernél :(
Bár én régen elvetettem, de most filozok újra a Danmoto-n
42ezerből megvan a dob és az összekötőcső + egy ismerösöm megcsinálná a gravírozást a dobba, hogy azért valamilyen jelzése is legyen, és pluszba kapna egy db killert kb 4ezer ft, és így talán nem lőnek le az első utcánál. Bár tudom sokan nem méltatják ezt a danmotot a minősége meg a hangja alapján, de én lehet teszek egy próbát.
Mindenesetre sok sikert a dob kereséshez.
Ezt miért csinálhatja szerintetek?
Nézz szét az ebay-en. Minden, ami E betűs, az road legal.
PC36-oshoz való kipufogót fel lehet rakni 34 re? Emlékszem volt már erről már egyszer kérdés de ha nem haragszotok nem keresem vissza :)
Felhívtam ma és érdekel a dolog de az első megoldásnál nem állok meg :)
Martin dob?
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? :) 98-as Hornetemhez keresek Teljesen hivatalos Sportdobot. Ha tudtok esetleg elfogadható áron megnézném :)
Zsiványosak ezek a szellem szerkók!
Sziasztok!
Valaki említette, hogy közeleg a tavasz hát szerintem meg a java még hátra van. Így csak annyit tudok tenni, hogy a szoknyája alá nézek néha valamelyik vasnak
De sebaj, legalább a 7végére megjönnek az alkatrészek és lehet foglalkozni a gépekkel.
Én nem tudom, hogy milyen márkájú akksim van, mert semmilyen márkajelzés nincs rajta, de pöc röff beindult a gép, bár most már nem fogom kivenni töltögetni, mert jan. 13.-án végre gurulhattam egy jót.
Te is erzed a zavart az eroben?
Kukac ezt nem hiszem el ! Ha nem gyári akkor milyen az amit beletettél?
Az lett vele, hogy egyik nap még indult, a másik nap már nem. Jah és nem maradt rajta sem belső világítás, sem helyzetjelző ;)

mindkét X Yuasa gyári akksi volt (aki ismer az tudja, hogy csak a gyárit preferálom), de ez két negatív esemény megdöntötte a hitemet :)
Lehet bennem van a hiba de nekem tetszik!

Szertem ha valaki ilyen kreatív és veszi az energiát megvalósítani az elképzeléseit.
Tessék Büszke lenni rá!
nah mégegyszer..

http://olx.hu/hirdetes/led-mini-index-e-jelzessel-univerzalis-parban-ID34nhd.html
Üdv!
Ha valakit érdekelne!

http://olx.hu/hirdetes/led-mini-index-e-jelzessel-univerzalis-parban-ID34nhd.html]Led-es index![/url]
Ugy latom, hogy ma nem lehet kepet felmasolni... toltsd fel egy masik kepmegosztora es linkeld be.
Napot mindenkinek!
Most már én is ide tartozhatok talán, mivel sikerült vásárolnom egy Hornetet! Képet csatoltam!
A rendszám tartó megoldásra nekem sem jön be a monyákolt kinézet!
Az enyimén lévő megoldás kimondottan, mindent visz!
Üdv: HORNET 2 !
Nagyon lassan de jön a tavasz, kéne valami találkozó :)
Lesz piros felnicsík :) Jövőhéten hozzák, a tankpaddal együtt!