Nekem is van 1 Dominator dobom de haver meg szeretné venni tőlem :) Egész jó hangja van de van benne 1-2 cunder mert valaki úgy akart doboztartó konzolt hegeszteni hogy rajt hagyta a dobot. (előző tulaj elmondása alapján). Hát ha nem muszáj nem vennék összekötő csövet mert azt kaptam a Dominatorhoz. 50mm asszem a cső végátmérő. A Martin dobok gusztusosak de nekem 1 MIVV Titán tetszene legjobban. találtam is csak 57-es a belépő oldal és 7mm nem tudom hogy raknék bele anélkül hogy gusztustalanul nézne ki. A dobra kb 40.000 szánnék beleértve hogy eladom a régit. (Ma ajánlottak 1 Akrapovic Titán hexagonál dobot potom 100.000 ért :D asszem 2011-esre való)
Üdvözletem!
igen az összekötőcsövet egy kis hajlítgatással meg egyenesítéssel fel lehet rakni erről-arra! Ha jól tudom exec is így csinálta anno a PC34-en
Nem tudom, hogy mekkora kereted van a dobhoz, vagy milyen elképzeléseid vannak
Milyen alakú legyen
Hangos legyen
Kivehető db killeres legyen
esetleg műbizonylat
Hirtelen nekem is csak a Martin dob jutott eszembe, vele már én is beszéltem és 55ezer lenne egy kör alakú, kivehető db killeres műbizonylatos dob.
Bodis-Akrapovic-Leovince, hogy csak a leggyakoribbakat említsem drágák! Én mivv X-cone-t szeretnék, de az sem áll meg 80 ezernél :(
Bár én régen elvetettem, de most filozok újra a Danmoto-n
42ezerből megvan a dob és az összekötőcső + egy ismerösöm megcsinálná a gravírozást a dobba, hogy azért valamilyen jelzése is legyen, és pluszba kapna egy db killert kb 4ezer ft, és így talán nem lőnek le az első utcánál. Bár tudom sokan nem méltatják ezt a danmotot a minősége meg a hangja alapján, de én lehet teszek egy próbát.
Mindenesetre sok sikert a dob kereséshez.
Sziasztok!
Valaki említette, hogy közeleg a tavasz hát szerintem meg a java még hátra van. Így csak annyit tudok tenni, hogy a szoknyája alá nézek néha valamelyik vasnak
De sebaj, legalább a 7végére megjönnek az alkatrészek és lehet foglalkozni a gépekkel.
Én nem tudom, hogy milyen márkájú akksim van, mert semmilyen márkajelzés nincs rajta, de pöc röff beindult a gép, bár most már nem fogom kivenni töltögetni, mert jan. 13.-án végre gurulhattam egy jót.
Napot mindenkinek!
Most már én is ide tartozhatok talán, mivel sikerült vásárolnom egy Hornetet! Képet csatoltam!
A rendszám tartó megoldásra nekem sem jön be a monyákolt kinézet!
Az enyimén lévő megoldás kimondottan, mindent visz!
Üdv: HORNET 2 !
Az X-Cone-nak nagyon király hangja van, még killer-rel is elég hangos és érces. Killer nélkül meg... na az leírhatatlan!
Ha pedig a Martin és a Danmoto között kellene választanom, akkor biztosan inkább a Martin-t választanám. Sokkal inkább.
Hajrá!
igen az összekötőcsövet egy kis hajlítgatással meg egyenesítéssel fel lehet rakni erről-arra! Ha jól tudom exec is így csinálta anno a PC34-en
Nem tudom, hogy mekkora kereted van a dobhoz, vagy milyen elképzeléseid vannak
Milyen alakú legyen
Hangos legyen
Kivehető db killeres legyen
esetleg műbizonylat
Hirtelen nekem is csak a Martin dob jutott eszembe, vele már én is beszéltem és 55ezer lenne egy kör alakú, kivehető db killeres műbizonylatos dob.
Bodis-Akrapovic-Leovince, hogy csak a leggyakoribbakat említsem drágák! Én mivv X-cone-t szeretnék, de az sem áll meg 80 ezernél :(
Bár én régen elvetettem, de most filozok újra a Danmoto-n
42ezerből megvan a dob és az összekötőcső + egy ismerösöm megcsinálná a gravírozást a dobba, hogy azért valamilyen jelzése is legyen, és pluszba kapna egy db killert kb 4ezer ft, és így talán nem lőnek le az első utcánál. Bár tudom sokan nem méltatják ezt a danmotot a minősége meg a hangja alapján, de én lehet teszek egy próbát.
Mindenesetre sok sikert a dob kereséshez.
Valaki említette, hogy közeleg a tavasz hát szerintem meg a java még hátra van. Így csak annyit tudok tenni, hogy a szoknyája alá nézek néha valamelyik vasnak
De sebaj, legalább a 7végére megjönnek az alkatrészek és lehet foglalkozni a gépekkel.
Én nem tudom, hogy milyen márkájú akksim van, mert semmilyen márkajelzés nincs rajta, de pöc röff beindult a gép, bár most már nem fogom kivenni töltögetni, mert jan. 13.-án végre gurulhattam egy jót.
mindkét X Yuasa gyári akksi volt (aki ismer az tudja, hogy csak a gyárit preferálom), de ez két negatív esemény megdöntötte a hitemet :)
Szertem ha valaki ilyen kreatív és veszi az energiát megvalósítani az elképzeléseit.
Tessék Büszke lenni rá!
http://olx.hu/hirdetes/led-mini-index-e-jelzessel-univerzalis-parban-ID34nhd.html
Ha valakit érdekelne!
http://olx.hu/hirdetes/led-mini-index-e-jelzessel-univerzalis-parban-ID34nhd.html]Led-es index![/url]
Most már én is ide tartozhatok talán, mivel sikerült vásárolnom egy Hornetet! Képet csatoltam!
A rendszám tartó megoldásra nekem sem jön be a monyákolt kinézet!
Az enyimén lévő megoldás kimondottan, mindent visz!
Üdv: HORNET 2 !