Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok most készülök egy hornetet venni 2003as körül évjáratban.
Mire figyeljek oda vásárlásnál? Külföldi papírosnál mit nézzek?
Köszi :)
Nekem is 15-ös van benne. Nem véletlenül...
Nekem 15w-s van benne 1éve és nem bántam meg sokkal jobb lett az eleje.
Huh úgy látom néhány embert ez megbotránkoztat de nem ez volt a célom. Ki akarom próbálni a 15w-s olajat. Lehet, hogy tényleg nem lesz jó. Akkor fogom és visszacserélem 10w-re (+ új szimering).
De, hogy mindenki megnyugodjon szétszedem rendesen most a telót és új szimeringet is rakok bele.
Olajat akar benne cserelni. Mi a garancia arra hogy jo lesz neki a 15os olajjal ? Tegye bele, ha most nem ereszt akkor az elkovetkezo 500km en nem valoazinu hogy ereszteni fog. Ha bevalt akkor a szimering cserehez nem kell szetboritani a telokat. De teljesen jogos amit mondasz. Viszont maganak csinalja. Szetszedni sem akarja...
Anyukam erre mindig azt mondta hogy a rest ketszer farad.
azert azt magyarazza el valaki miert jo az hogy szetszeded (amiben valoszinu jo par km van mar) kitakaritod uj olajat raksz bele es osszerakod hasznalt szimeringgel ami kitudja meddig tart utana, es milyen jo lehet amikor eppen egy kisebb-nagyobb turan kezd el folyni. Megsporoltal 3e forintot....
20Perc szetszedni es osszerakni, szimeringet sem kell cserelni ha ugyesen felmelegited
Én nem tenném!
Első körben megpróbálom átmosni aceton+metanol kombóval. Ha látom, hogy nem jön ki semmi trutyi akkor szétszedem és áttisztítom rendesen.
amugy az nem "leurito" csavar hanem a dugattyu rogzito.
rengeteg dzsuva lehet az aljan, szerintem nem eri meg szarakodni, 3e forint a szimmering... arrol nem is beszelve kitudja meddig tart amit visszaraksz.
Ha nem szeded szét akkor felesleges olajat cserélni!
A teleszkópot el kell mosni mert a "kopadék" bent marad a szárban. Arra rátöltöd a friss olajat aztán ...
Majd meglátod mennyi iszap gyűlik össze a szár aljában!
Szín átiratásnál a tank színe számít. Ha nem egyértelmű mint most, akkor EGYEDI lesz beírva.
Szedd ki, holegfuvoval felmelegited a szimering korul a hazat, konnyen szetjon, nem teszel kart a szimeringbe. Es el tudod mosni szepen a telo belsejet igy
Teleszkóp témában én is már végignyálaztam a fórumot de én sem vágom, hogy 2003-as első telójába mennyi olaj kell. 15w-t vettem bele, hogy kicsit keményebb legyen. De sehol nem találtam leírást, hogy lehet-e úgy cserélni olajat, hogy nem veszem ki a villákat. Szimeringek jók, azért nem akarom szétkapni az egészet. A kép alapján ha a leürítő csavart kiveszem és felülről töltöm vissza ugyan azt a mennyiséget akkor "elméletileg" jó vagyok.
Sziasztok. 2000 es az én mocim és első teleszkópba olajat szeretnék cserélni és nem tudom, hogy villánként mennyi, illetve milyen olaj jár. Köszönöm a választ előre is.
ez milyen színnel lesz bejegyezve?:) Majd lőj pár képet ha kész.
Készül a gépezet hétfőn irány a fényező :)
Még mindig aktuális:

Valakinek van szögletes króm (esetleg fekete) visszapillantó tüköre ami még eladó is? Persze gyári és párban (PC34 2001-re kellene) De csak használt érdekel! Az új árával ne is zaklassatok
Sziasztok!
Eladó alig használt 1.-es állapotú akkumulátor!
Sérülés mentes és poroltóval feltöltve
Igény esetén a lakatos befoltozza

Jahh mellékesen részvétem az autó és a motor hiteleseknek akiknek nincs fixálva a svájci frank
Én az autó miatt bukok nem keveett, de legalább dübörög a gazdaságunk!
MT-01 nyitott dobbal? Kiakad a decibel mérő... :D
Én is mennék ha nem lenne apró darabokra van kapva :D Egy adagon a festő a maradékon meg a szerelőm csámcsog :D
akitol vettem az mondta hogy most vette bele, tenyleg ugy nezett ki, de ki tudja mi az igazsag. Nem sok remenyt fuzok hozza hogy megvan a szamla neki.

Kis erdekesseg, lego motorosoknak :)
Garancia nem érvényes rá?