Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki esetleg kihagyta :)

http://www.sportmotor.hu/motor...
En pedig azert csinalnam ha csinalnam...
Kit érdekel +hány ló... Te is tudod, hogy nem ezért csináljuk.
Egy padra azert ratennem mit dob rajta... rendszer, fuvokazas, legszuro es ezeknek az ára a plusz 3loeroert
Ha beállítasz hozzá minden, akkor fickósabb lesz.
Ugy gondoljatok hogy erosebb lesz a motor tole ?
Chubby mondta. A hornet klubban párat már megnyitottak.
Pc34-re nem jo, vagy lehet fel lehet szerelni de vallalom a garanciat hogy jo lesz ra
Nem mondod!
A gyári kipufogóval repült a katalizátor, de a leömlőben is van fojtás.

De te hova akarod nyitni?
Úgy bizony. Még nem tudod, de bogarat ültettél a fülembe, nyitni kéne a rencccert :D Csak találjak egy másik leömlőt occóért.
Az sem mellékes, hogy tol a motor vele
F.Levi elkérhetném az elérhetőséged? A kipufogó miatt.
Na ez jó hír Amúgy Exec-től van pont
Nekem is ilyen dobom van, nagyon szeretem.
Ugye meg lett fújva a cucc. Viszont előtte meg volt repedve, a festővel megbeszéltük hogy megcsinálja ( kb 10mm es repedés a teleszkóp csavarpontjánál.) Mikor fel lett rakva sajnos nem bírta a javítás és elrepedt ugyan ott az új fénnyel. Dumáltunk róla aztán úgy állapodtunk meg hogy szerzek 1 új sárvédőt ő meg ingyen megcsinálja. Sajnos a régi sárvédőn is meglátszik hogy estek keltek a géppel mivel egyszer már félbetört...
Nocsak. Mi lett a narancs színűre fújt sárvédővel?
Jah és jut eszembe! Ez mondjuk fontosabb mint a kipufogó! Kéne S.O.S ben egy első sárvédő 1998 as évjáratra! Székesfehérvár környékén aki tudna segíteni az jó lenne.
Kivehetó a killer?
Szia! nekem PC34 re kéne :) Milyen a felfogatása? rugós? csavaros? vagy bilincses.
ez az X-cone nagyon megosztó, vagy qrvara bejön vagy qrvara nem
Gusz...tus...ta...laaan?! Köztudott, hogy a Hornet a legszebben egy X-cone-on keresztül szólal meg!
Nekem meg az Akra hangja tűnik olyannak a Hornet-en, mint amiből 12 egy tucat.
Persze ízlések és pofonok...

Csakajappán, csakaHONDA, csakaz ikszkón!
Mikori hornetre kellene ? Kepeim kozott ott a motoron a leovince. Pc34-re valo gyarilag de en atalakitottam pc36-ra. Mivel megvan az sv igy elado minden