Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eventr 1x politoztam at. Egyegy kis eso szinte nem is latszott rajta. Az nembtetszett neki hogy Erdelyben reggeltol estig esoben motoroztunk, de akkor is kb olyan volt mint a kepeden.

Aki arra fogja hogy de ugyis koszos lesz az csak lusta
rosszul irtam. A polir utan 2 evvel keszultek.
ha megnezed a kepeim kozott az 1.2.4. hornet kepeket, a polir utan keszultek. Nem mondanam hogy hamar csunya lesz.
néhány eső és ugyanolyanok lennének ezért nem políroztam fel őket :)
szep a motor csak a leomlokkel kezdj valamit kerlek:)
Sziasztok :) felkerült a dob nemrég :D a videót a galériában találjátok :)
Pontosan, itt is azt írja ,hogy 2002-ben volt PC36, de annak csak az alvázszáma volt az :D

2002-ben került át a gyártás Japánból Olaszországba és itt az EU-ban már PC36-os alvázszámmal kezdték gyártani.
Gyerkőc mellett átalakul az ember szókincse
Akkor milyen a hosszú? Én azt rendeltem. Ez lenne lehet az ideális változat.
üdv ma végre tudtam egy jót motorozni az új gépemmel!Szerdán megvolt a honosítás és hál isten aznap sikerült elintéznem a rendszámot is és kis fabrikálás után felkerült as tábla ja és a motor szűk 510.000Ft-ba állt meg
Szia nem ez a rövid változat :D
Jól kihegyeztük ezt az ügyet, de igen!
A lentiek fényében, akkor pontosítanék. Szóval neki a 2003-tól guruló PC36 szériához van üléstakarója készleten. A "hegyes popsi"-hoz.
termeszetesen nem szentiras de szerintem helyes:

http://de.wikipedia.org/wiki/H...
"popsi" te jo eg, ez mar betegseg
Ooooo heee.... csak most esett le, hogy ki is rejtozik a nev mogott:-)) Nos, a motor csak az alvazszam alapjan pc36, mindene alkatresze pc34. 2002-ben volt egy kis atmenet, de hegyes popsi csak 2003-tol volt.
Láttad te már élőben!
Még semmi sincs lehúzva. Még mindennek keresem a pontos helyét.
Mutass par kepet a geprol please!
Szépen áll az a dob?
Nándi ! Nem! Pl. van nekem egy 2002-es gyártású (alvázszám szerint) és PC 36 !
Alakul :) Holnap lesz videó is. Csak azt sajnálom hogy a AS20-assal még nem tudok videót csinálni mert még kell a közdarab a gopro side mounthoz :D
2001-2002 kozott pc34 volt
Valami különbség csak van köztük, ha külön kezelik őket.
A 2001-2002-es is már PC 36 és ugyan az az ülése mint a tied!