Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ahogy alabb irtak, vettem led-es hatso lampat. Abban volt rendszamtabla vilagitas is. De lattam olyan megoldast mit az simsonokon. Betettek a gyari lampaba egy kis ablakot amin keresztul megvilagitottak a rendszamot.
Ledes lampa ;-) Abban beepitett rendszamtabla vilagitas van.

Nalam meg a gyari vilagitas van fent(de nem sokaig).
Ugy bizony, hala neked
A rendszámtábla világítást hogy oldottad meg?
A képeken nincs és nem is nagyon marad neki hely, mert a cucc közvetlenül a fék / helyzetjelző lámpa alá van applikálva.
jaja köszönjük nézelődök folyamat
Hülye kérdező ON: PC41-re is van?
De sok bajotok van . En csak a linket adtam meg, hogy mirol is van szo! Nandiweb tenyleg Tesco-s aron vette. Csak keresni kell hirdetesi oldalakon es hatha. Igaz kolega ?
Ahhh... Lehet olcson is talalni:-)
A leira alapjan acel. Minosegi cucc.
Egy rajz alapján ezt bent mennyi tyúk ellenében csinálnák meg ?

Azigen. Szénszálas?
Köszönöm szépen de akk inkább barkácsolok egyet .
Nem mondtam egy szóval sem hogy TESCO-s
Jó olcsó
Ez az amit te keresel. nandiweb-nek és nekem is ilyen van fenn.

http://www.deprettomoto.com/en...
én is most rendeltem e-bayről. 22 mm-es kormányhoz rendeltem, bízom benne h jó lesz hozzá.
De a legfrissebb galériám óta beszereztem az új kormányvégsúlyokat is
Igen én is úgy gondolom h a 83 mm magas lesz a számomra megfelelő.
látom kormányvégsúly még neked sincs új.
Én 176 cm vagyok, lehet ezért is kényelmes nekem. Amikor kicsomagoltam és felszereltem megijedtem mert nagyon alacsonynak tűnt. Aztán mentem vele egy hosszabb próbakört és jobban tetszett mint a gyári. A linken amit küldtem van magasabb is, talán neked az jobb választás.
Majd lehet megmérem a gyárit, mert nekem az kényelmes úgyhogy én lehet magasabbat vennék.te milyen magas vagy?
Azt nem tudom pontosan, de jóval magasabb az enyémnél. Elég alacsony kormány ami fent van nekem, de érdekes mód kényelmes.
köszi szépen!
Azt nem tudod, hogy a gyári hány mm magas?
Szia! Jó hozzá a gyári lefogató, mert mindkét kormány 22 mm átmérőjű. Ha vastagabb kormányt szeretnél akkor kell másik kormánybefogó.
Szia !
A gyári lefogatórész is jó hozzá,vagy azt cserélni kell ?%?
Igen elég ocmány megoldás :(. Így szeretném megcsinálni mint a képen.
Akkor vszínű házilag megbarkácsolom:).