amit vasarlas utan feltoltesz es utana tobbet nem nyitod ki (elvileg nem is szabad). Ami nem az, altalaban atlatszo az anyaga hogy lassad az elektrolit szintet.
sosem volt valodi geles akkum. De gyakran a koznyelv tevesen a sima gondozas mentes akkut hivja zselesnek/gelesnek. Ha nincs tul hosszu terved vegyel szerintem egy minosegi gondozasmentes akkut az 5 evig siman jo lesz.
Amit mondtam MotoBatt 7A és nagyobb az indítóárama mint a többinek. Amúgy egyelőre nincs hosszú távú tervem ezzel a motorral. A gélesről van véleményed?
igen, YTX7L-BS kell bele. "Gondozasmentes" akkut vegyel mindenkeppen, bar azt hiszem a fenti tipus kodban mar ez benne van. Ha hosszu tavra tervezed a motort mindenkeppen keruld az olcso akkukat, pl toplite, JPmoto, es egyebb kinai, magyar, stb (ezekkel is mukodni fog csak a varhato elettartamuk rovidebb). Hornetbe nem tul draga a Yuasa sem (16700). Elozo akkum egy varta volt erezhetoen nehezebben inditotta be csak a motort (igaz, nem hornet) pedig alig volt tobb fel evesnel. A mostani Yuasa erezhetoen jobb, bar volt akiknek meg rossz tapasztalata volt vele. Szamomra megeri a tobbletet hogy megbizhatoan indit es nem er meglepetes reggel (mint ahogy tortent) azert mert eppen 0 fok korul van. Eddig nekem bejott, meglatjuk meddig birja.
Most lett aktuális az aksi téma. Mi a Hornet akkumulátor típusa? Sajnos a gép 150km-re van most de a weboldalakon több variáns találtam, összezavartak. Ez YTX7L-BS? Valakinek van tapasztalata a Banner Bike Bull típusról?
2002-ES ÉS 2004-ES Hornet alkatrészek eladók,nem csak a képeken láthatóak.Forgalomba helyezhető váz is.Hűtők,műszerfalak stb.emailt,smst nem figyelem Tel:70 3179083
Link:http://www.kepesmotor.hu/teles...
Apámat egy PC34 es hornet nyergében ütötték el 2005-ben :) Gyári kipufogó volt rajta és nem vették észre amikor előzött így rákanyarodtak. Inkább ettől fájjon a fejem, mint a betontól, meg a kórházi koszt sem nekem való :) Az hogy mennyire javítja vagy rontja a menetteljesítményt én még nem vettem észre :) Én a Dominator dobommal jobbnak éreztem de lehet hogy csak a hangélmény miatt.
Én szeretem ha hallom ahogy a motor duruzsol, a gyári dobnak is szerintem van egy szép karakteres hangja. Bár amiket vezettem pc34-et gyári dobbal az hangosabb volt mint az enyém, valószínű a katalizátornak köszönhető.
A kocsival is tudok (halkan) közlekedni, de ha kell akkor a szomszéd megyében is hallanak. Közép dob helyett egy avg gázgyorsitó, hátsó dob helyett pedig csak egy rozsdamentes cső és egy carbon 100as vég.
Mindenesetre elöbb egy új buksit kell beszereznem, majd utána jöhet a kipu...
aztan szepen belefaradsz, berakod a szukitot, azt is megunod visszarakod a gyarit es baromi jo erzes tolt el hogy ugy is ugyanugy megy (ha nem jobban) hogy nem ordit mint az allat es megy szet a fejed... Nalam legalabbis igy szokott lenni:)
Én is tegnap rendeltem. Ez úgy-e a long változat?
csupán csak 5000ft volt!
Most lett aktuális az aksi téma. Mi a Hornet akkumulátor típusa? Sajnos a gép 150km-re van most de a weboldalakon több variáns találtam, összezavartak. Ez YTX7L-BS? Valakinek van tapasztalata a Banner Bike Bull típusról?
Köszi!
Link:http://www.kepesmotor.hu/teles...
A kocsival is tudok (halkan) közlekedni, de ha kell akkor a szomszéd megyében is hallanak. Közép dob helyett egy avg gázgyorsitó, hátsó dob helyett pedig csak egy rozsdamentes cső és egy carbon 100as vég.
Mindenesetre elöbb egy új buksit kell beszereznem, majd utána jöhet a kipu...