Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni SOS ben!
A képen a 900 as Hornet kipufogó dob rögzítése látszik,csak az a baj hogy ez nem gyári! Engem gyári érdekelne hogy mekkora a távolság a váz és a csavarfej között!
Segítséget szeretnék kérni teleszkópolaj ügyben! Ha jól tudom PC41 első villáiban 10W-s olaj van. Nekem puhának tűnik és már 7 éves, cserélném.
Azon tipródok, hogy elég lenne ugyanilyen olajat tölteni bele és már attól feszesebb lenne, vagy vállaljak be egy 15W-t esetleg lehet-e keverni? Köszi!
Eropajzs vedi a motoromat eleg csunya emberek melle telepedtunk le a parton es jobbnak lattam ha a motorkaban pihen a telefon meg papirok mint elvigyek amig terdig allok a 22fokos vizben
Szia
Tudok róla képet küldeni! Adj egy email címet!
A lábtartót lehet korcogtatni úgy hogy a bukócső még nem ér le!
Ha ez másképp lenne az elég baleset veszélyes!
köszönöm és hol tudom megrendelni :) mert rengeteg tipusu motorra találtam csak pont erre nem italmondon motoros oldalon volt egy de nem vagyok bent biztos az kiirják rá többféle hondához jo hát mondom köszi felhivom öket telefonon de meg sem tudták mondani jo lenne -e ehez a motorhoz lerendelem akkor meg elmegy levesbe kb 8ezeft ezert vagyok bajba az ilyen nem biztos neces rendelgetesekkel:)
Segítséget szeretnék kérni SOS ben!
A képen a 900 as Hornet kipufogó dob rögzítése látszik,csak az a baj hogy ez nem gyári! Engem gyári érdekelne hogy mekkora a távolság a váz és a csavarfej között!