Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem folyik, es aramlik benne rendesen a cucc en leszrnam
Igazából én már így vettem. Elvileg eldőlt a motor egyszer és így elnyomódott egy kissé. Semmi más nem sérült csak a hűtő van elnyomódva.
vagy a nemzetközi piactér (ebay)
ott még utángyártottat is kapsz itthoni bontott áron!
nem kérsz keveset! :)
fehér holló!
persze rá lehet akadni, de elsőként kelnek el a bontandókról!
nagyon sérült? nekem van egy tuti emberem. az egyik hornetemen rombusz alakban elvolt tekeredve és frankon rendbe vágta nem eresztett sehol és még ki is nézett valahogyan! :)
160-170e ujonnan, bontottan is 40-50 korul van.
Van esetleg valakinek egy jó állapotú hűtője 2004-es Hornetre? Újonnan nagyon drága egy ilyen? Köszi
2004 -es honda hornet eladó 24000 km-el képek este .
akkor valószínű Chubby-nál a pont.
egyik a tankról van kivezetve, másik a hűtőfolyadék tartalék tartály túlfolyója. Valószínű hogy a hűtőfolyadék folyt ki kicsit a túlfolyón, ha megszagolod éreznéd ha olaj lenne. A hőfokjelző a középső osztás feletti osztásig felmegy nálam is városban, kb ott kapcsol a ventilátor is.
Sziasztok!
2004-es Hornetnél bal oldalt elől van két túlfolyó. Minek a túlfolyói azok? Pár napja volt alatta egy kis volt, mintha ilyen vöröses színű olaj lenne. Lehetséges, hogy azokból jött? Utánna mentem vele és nem volt folyás. Lehetséges, hogy a nagy meleg miatt valami? Mennyire normális ilyen időben, hogy városban piros mező előtt 4-5 milire áll a hőfok jelző? Köszönöm előre is.
Bubus, ez "csak" 19ezres
Kösz a tippet
Igen hallom behúzott kuplunggal is, ugyanaz a zaj...
Üdv mindenkinek a fórumon, Kálmán vagyok Székelyfölrdől, ha isten is úgy akarja szombattól én is egy Hornet boldog tulajdonosa leszek, Cb500 Ról váltottam 3 év motorozás után, kérdésem az lenne hogy a Motul 5100 10W40 Es olaj jó-e bele, továbbá milyen szűrőket, gyertyát ajánlotok, és hogy mikre figyeljek oda az első kilométereken, esetleg valami típushiba amire figyelnem kellene? Válaszotok előre is köszönöm, és mindenkinek jó gurulást
Kösz!

A plexirögzítő eszembe sem jutott!
Én is Verhovinával kezdtem. :) Elöl döbfék, hátul kontra, markolat váltó, 2 sebesség. Lejtőn csak motorfékkel lehetett lelassítani, mert a fék szart se ért. :) Csoda hogy felnőttem.
Köszi, az jó lesz!
Fóti Coránál ott a Wilker.
Konkrétan hol lehet ezt megrendelni?
Hondánál rendelhető, vagy veszel valahol utángyártott plexi csavarokat ilyen gumianyával 6-8db van egy csomagban
A hibás láncfeszítő patron nem folyamatosan produkálja a zajt. Simán láncot kell cserélni, mert gondolom ez is "30ezer" kilométeres 2001-es motor.
Ez engem is érdekelne, mert a tanknál lévő csavarnak én is elhagytam a gumiját is, meg a gumiban lévő anyát is
Kellene egy kis segítség, hogy egy bizonyos csavart hol tudnék beszerezni.

PC34-esem van és aksi cserém volt a minap. Az akksi takaró műanyag oldalpanelt tartja egy csavar ami ilyen gumírozott házba van ágyazva. Na ez a gumi szétment. Hol tudnék vajon ilyen csavart venni?
Valoszinu a vezermulancfeszito. Sztetoskoppal vizsgald meg. Egyszeru hiba es sokszor elofordulo hiba.
előbb nézd meg, addig ne kombinálj
azt majd megnézem.
Mi van haigen, és mi van ha nem?