nem kérsz keveset! :)
fehér holló!
persze rá lehet akadni, de elsőként kelnek el a bontandókról!
nagyon sérült? nekem van egy tuti emberem. az egyik hornetemen rombusz alakban elvolt tekeredve és frankon rendbe vágta nem eresztett sehol és még ki is nézett valahogyan! :)
egyik a tankról van kivezetve, másik a hűtőfolyadék tartalék tartály túlfolyója. Valószínű hogy a hűtőfolyadék folyt ki kicsit a túlfolyón, ha megszagolod éreznéd ha olaj lenne. A hőfokjelző a középső osztás feletti osztásig felmegy nálam is városban, kb ott kapcsol a ventilátor is.
Sziasztok!
2004-es Hornetnél bal oldalt elől van két túlfolyó. Minek a túlfolyói azok? Pár napja volt alatta egy kis volt, mintha ilyen vöröses színű olaj lenne. Lehetséges, hogy azokból jött? Utánna mentem vele és nem volt folyás. Lehetséges, hogy a nagy meleg miatt valami? Mennyire normális ilyen időben, hogy városban piros mező előtt 4-5 milire áll a hőfok jelző? Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinek a fórumon, Kálmán vagyok Székelyfölrdől, ha isten is úgy akarja szombattól én is egy Hornet boldog tulajdonosa leszek, Cb500 Ról váltottam 3 év motorozás után, kérdésem az lenne hogy a Motul 5100 10W40 Es olaj jó-e bele, továbbá milyen szűrőket, gyertyát ajánlotok, és hogy mikre figyeljek oda az első kilométereken, esetleg valami típushiba amire figyelnem kellene? Válaszotok előre is köszönöm, és mindenkinek jó gurulást
Én is Verhovinával kezdtem. :) Elöl döbfék, hátul kontra, markolat váltó, 2 sebesség. Lejtőn csak motorfékkel lehetett lelassítani, mert a fék szart se ért. :) Csoda hogy felnőttem.
Kellene egy kis segítség, hogy egy bizonyos csavart hol tudnék beszerezni.
PC34-esem van és aksi cserém volt a minap. Az akksi takaró műanyag oldalpanelt tartja egy csavar ami ilyen gumírozott házba van ágyazva. Na ez a gumi szétment. Hol tudnék vajon ilyen csavart venni?
ott még utángyártottat is kapsz itthoni bontott áron!
fehér holló!
persze rá lehet akadni, de elsőként kelnek el a bontandókról!
nagyon sérült? nekem van egy tuti emberem. az egyik hornetemen rombusz alakban elvolt tekeredve és frankon rendbe vágta nem eresztett sehol és még ki is nézett valahogyan! :)
2004-es Hornetnél bal oldalt elől van két túlfolyó. Minek a túlfolyói azok? Pár napja volt alatta egy kis volt, mintha ilyen vöröses színű olaj lenne. Lehetséges, hogy azokból jött? Utánna mentem vele és nem volt folyás. Lehetséges, hogy a nagy meleg miatt valami? Mennyire normális ilyen időben, hogy városban piros mező előtt 4-5 milire áll a hőfok jelző? Köszönöm előre is.
Kösz a tippet
A plexirögzítő eszembe sem jutott!
PC34-esem van és aksi cserém volt a minap. Az akksi takaró műanyag oldalpanelt tartja egy csavar ami ilyen gumírozott házba van ágyazva. Na ez a gumi szétment. Hol tudnék vajon ilyen csavart venni?
Mi van haigen, és mi van ha nem?