Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs gondom a kinézettel, szeretem ha van fent doboz.
Teteszenek az alu kofferek, de jól néz ki egy műanyag fasza dizájnos koffer is.
A Givi doboztartó rendszerem megvan, csak majd vmi normális doboz kéne, de jövőre lesz igazán aktuális, az idei túrákat kihúzom a hátsó doboz + tanktáska kombóval.
Sziasztok!

PC34-esen (1999) használ valaki 190-es gumit hátul?

A gyári méretem 180/55 ZR17 és azon gondolkodom, hogy lecseréljem -e esetleg 190/55 ZR17-re.

Mit tanácsoltok? Váltsak vagy maradjak a 180-asnál?

Köszi!
Praktikus a nagy doboz akar muanyak akar fem de az a kinezet Ferien motorjan is nevetek mikor eszembejut.
Nekem vászon oldaltáskáim vannak, de én meg mindig attól félek, hogy amikor otthagyom valahol a motort akkor elviszik belőle a dolgokat. Bár ezért nincs benne semmi fontos csak ruha, de azért elég szar lenne ha mész nyaralni és már az első nap kajálás közbe megfújják a ruháid még a cél előtt.
Már régóta nem megy... Ezért is találok ki hülyeségeket! Műanyag volt rajta, csak eladtam, most gondolkodom egy jó megoldáson...
Ne gondolkodj, nem megy ez volt a vicc resz :D en biztos nem tennem ra, sot a muanyagbdobozokat sem.
Eladó új karbon hasidom minden felszereléshez szükséges tartozékával (angol gyártmány).
Jellemzők:
-hatékonyan védi a motort kőfelverődéstől, jobb aerodinamika
-sportos kinézet
-a burkolat készült erős ABS anyagból
-fúrás-vágás nélkül felszerelhető
Ár:40.000Ft
Sziasztok!

Rakott már esetleg valaki alumínium oldaldobozt (endúrósat), Hornetre? Mennyire viszi el a moci formáját? Bizarr módon most ilyenben gondolkodom....
R17 gumiteszten volt valaki?
Azt kérdezném, h (Budapest környékiek) hol szoktatok gumit cseréltetni?
ja most látom írtad is, akkor valószínű a kipuban kicsapódott víz lesz csak, hidegebb időben jellemző inkább.
egyébként kis idővel abbamarad a fehér füst (ami valójában gőz) alapjáraton ha már valamennyire bemelegedett?
http://youtu.be/0o2qpilY7 na pont ilyen a vasam , csak van rajta bukógomba és plexi, és fehér a központi rúgó, ez is fustöl...
Azt nem írtam hogy csak hidegen csinálja amíg bemelegedik, hűtővizet megkukkantom, amúgy kaptam videót a neten egy másik hornetttel .1,47 tol kell figyelni, pont így füstöl, lehet hogy csak feleslegesen parázok, de a Cb500-am nem emlékszem hogy így csinált http://youtu.be/poWwFHrk7a8
Ha valakit esetleg érdekel, eladó egy 120/70 ZR17 Metzeler Roadtec Z8 Interact gumi, 0 kilométeres futásteljesítménnyel, kis hibával a peremén... (Lásd kép) Gyártás: DOT1313. E-mail: lucifer0820@freemail.hu
hűtővíz nem fogy, illetve nem olajos?
Enyem elado. De kicsit dragabban
Hááát amennyire én tudom a fehér füst általában: gőz.
Néha alapjáraton füstöl a kipufogó, nem mindig, fehér füst, amikor megyek akkor nem, a gép állt egy darabig, most lett olaj cserélve és várjuk a levegő szürőt, a régi lehasznált, ez lehet a baj? vagy gyertya gondok? nem jó a keverék? karbikon kell állitani? Köszi előre is
ja, és nesze semmi fogd meg jól
én tudnék, de csak jövőre lesz eladó mert kb akkorra jön össze a forint a cserére:( sok szerencsét a rokonnak.
Sziasztok!

Nem tudtok jó állapotú eladó darazsat? Sógoromnak kellene. Árban 550-580 körül. Ezért tudom h kb 2000-es évjérat jöhet szóba. S típus preferált, de lehet F is! Akinek van jó ajánlata, ne tartsa magában!
többé kevésbé, egyik felén szépen megvan illeszkedik másik oldalon viszont pont a csavarnál hiányzik két kisebb darab
Teljesen más. Megvan a kitört darab?