Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Valakinek van vmi tapasztalata a michelin pilot power motor gumirol?
á nincs az 5 mp
Így igaz! Felháborító a dobozárhoz képest. Gondolom 5 másodpercenként lök ki egyet a gép, az ingyen odaadott műanyagpalackjainkból. Ennyiért még egy eldobható tecsós biciklit is adnak, nem mintha viszonyítási alap lenne, de az milyen sok kacatból áll össze.
röhej hogy milyen árat kérnek egy darab műanyagért és pár csavarért....
Givi E251 univerzális platnit vennék.
A húzóbóvden volt. Voltam ma Euroring-en és a srácok után állították, úgyhogy a szervizt megúsztam.
nem egyszerű beakasztani a karbinál
legalábbis én szívtam vele. lehet le kellet volna venni.............
tanácsokat
OK! Szerintem még ma megnézetem este fele. Köszönöm a tancsáokat!
azért van benne, hogy ha valamiért felakadna a gáz akkor kézzel vissza lehetne húzni így lehet hogy nem tudnád, ebben az esetben simán lekapcsolod a motort a pirossal és kész. Majd ha tudod javítsd/javíttasd meg. Fékhez nincs köze.
Fékezésnél okozhat ez gondot?
Köszi a segítséget! Majd óvatos leszek akkor. Utána meg megyek szervizbe vele.
Működik az rendesen ha csak a húzó van benne akkor is. Viszont nem biztonságos. Ha jó a toló bowden akkor nem tudod előre tolni a markolatot amikor vissza ugrik(alapjáraton)
De amúgy nem hiszem hogy az, mert 0-ból ha gázt adok akkor OK, és ha elengedem visszahúzza alapjáratra. Viszont 0-ról előre is tudom tolni a kart az ellenkező irányába és onnan nem jön vissza magától.
Az fasza. használhatom így egy túra erejéig vagy felejtsem el? Pont holnap mentem volna egy karikát.
Egy vagy két gázbowdened van.
Ha megvan mind a kettő akkor a toló bowden valószínúleg szakadt!
Azért fura mert a gázadásra normálisan reagál. Eltörhetett valami?
az elég sok holtjátéknak
Brigeciol, vagy petróleum, nagynyomású mosóval víz, majd a végén levegővel a láncról lefújatom a vizet.
Az szerintetek normális, hogy a gázkart alapjáratról (normál alap állás) ELŐRE tudom tolni vagy 6-8mm-t.

A gázadásra normálisan reagál a másik irányba, de ezt furcsállom. Lehet hogy eddig is így volt, de csak most tűnt fel. Nektek?
Gyujtsed csak
en is brigeciollal (citromsarga) tisztitom az is petro alapu ugy tudom, en utana lemosom vizzel mert ha hagyod szaradni ragacsos sz.r marad. Ha megszaradt befujom.
Már gyüjtöm a kavicsot.
En a SAJAT lancomat petroleummal szoktam aztan brigeciol majd viz. Hangsulyozom hogy a sajat lancomat mert meg fognak kovezni hogy brigeciolt adok a lancnak kene valami kis zarhato cucc es ki kenebprobalni mit csinal az acetonmentes fektisztito a gyurukkel