Így igaz! Felháborító a dobozárhoz képest. Gondolom 5 másodpercenként lök ki egyet a gép, az ingyen odaadott műanyagpalackjainkból. Ennyiért még egy eldobható tecsós biciklit is adnak, nem mintha viszonyítási alap lenne, de az milyen sok kacatból áll össze.
azért van benne, hogy ha valamiért felakadna a gáz akkor kézzel vissza lehetne húzni így lehet hogy nem tudnád, ebben az esetben simán lekapcsolod a motort a pirossal és kész. Majd ha tudod javítsd/javíttasd meg. Fékhez nincs köze.
Működik az rendesen ha csak a húzó van benne akkor is. Viszont nem biztonságos. Ha jó a toló bowden akkor nem tudod előre tolni a markolatot amikor vissza ugrik(alapjáraton)
De amúgy nem hiszem hogy az, mert 0-ból ha gázt adok akkor OK, és ha elengedem visszahúzza alapjáratra. Viszont 0-ról előre is tudom tolni a kart az ellenkező irányába és onnan nem jön vissza magától.
en is brigeciollal (citromsarga) tisztitom az is petro alapu ugy tudom, en utana lemosom vizzel mert ha hagyod szaradni ragacsos sz.r marad. Ha megszaradt befujom.
En a SAJAT lancomat petroleummal szoktam aztan brigeciol majd viz. Hangsulyozom hogy a sajat lancomat mert meg fognak kovezni hogy brigeciolt adok a lancnak kene valami kis zarhato cucc es ki kenebprobalni mit csinal az acetonmentes fektisztito a gyurukkel
Valakinek van vmi tapasztalata a michelin pilot power motor gumirol?