Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lánctakarítás témakörben tartanék egy kis közvélemény kutatást!
Én is petróleummal takarítom, egyszer vettem lánctisztító sparyt, de rohadt drága és gyorsan fogy. Viszont: nekem nagyon úgy tűnt, hogy tök ugyanaz, mint a féktisztító spray, ami kb. ötödébe kerül.
Féktisztító kinyírná a tömítéseket?
Petróleummal az a bajom, hogy sokat kell várni, mire rendesen elpárolog és utána is egy darabig könnyebben ledobálja a Motult/Molt. Zajosabbnak is tűnik a lánc.
Remélem szombaton szabad hétvégém van
Szombatra időzíts! Pénteken délutánra tervezik Jerry-ék az indulást Orfűre meló után. Szombatra egy egész napos Mecsek van betervezve. Vasárnap meg passz, de ott is inkább a hazamenetel tölti be a fél napot. Mondjuk egy péntek esti sörözés light nem lenne rossz !
Megyek megyek csak nem tudom meg melyik nap
Facebookon.
Gyere, gyere! Hornet klubban hirdetik.
A lotto nyeremeny az en bankszamlamra is atvandorolhatna tervezek en is meg egy tengert idenre aztan ennyi. Orfui turara mindenkepp menni kell ha mar itt van a kozelben
Jaaah, ha én is iskolás lennék könnyebb lenne a nyarat beosztanom . Nekem egyenlőre stornó a motorozás. Dáviddal éppen egy erdélyi túrát tervezgetünk. Illetve még ott az orfűi tali is. Több egyenlőre nem fér bele az időbe. Hacsak a lottón nem nyernék -- szabadidő növekményt generál .
" paksi kulonitmenyunk" hogy all ? Vege az iskolanak, idom mostantol rengeteg.
Maga elhagyta a mobilját
ezért van csak akkor fenn, ha túrázom
ABS anyag, karbon mintázat. Márka: Powerbronze (angol)
ABS vagy karbon ?
Köszi szépen lehet akkor erről van szó, nálunkfele mostanában elég hidegek vannak 15 vagy18 fok körül, párás, esős időjárás, lassan azt hiszem Londonban élek, ha hiszitek ha nem, Székelyföldön még nem volt nyár, lehet az idén nem is lesz
Ezzel en is igy vagyok, bar hetkoznapi hasznalatra van egy kisebb dobozom.

A koffereknel meg nincs praktirkusabb:-)
Hát így arra jutottam valószínű, hogy melegen ugrik egy kicsit mikor berakom egyesbe, akkor egy kicsit kimozdul az oldaltámasz, és leállítja a motort. Nálad a pont, este ránézek ha hazaértem.
Kanyarban le fog érni ha túl ambíciózus méretet veszel.
Jó kérdés, nemrég ültem vissza motorra előtte még kölökként krosszoztam, a tesztek alapján választottam, elvileg az egyik legcsöndesebb.......de jelzem nincs viszonyítási alapom.

Ami alapján választottam:
1. Kényelem
2. Befér a szemüvegem
3. Van napszemüveg
4. Legyen vmi márkája (Ne Lidlis legyen már)
5. Ne legyen drága
6. Tetszen.

Ezek alapján.... a hang "szinte" mindegy egy nyitott motoron, mert fúj a szél így is úgy is.....hosszú úton füldugót javaslok, hogy ne legyél nálunk vendég....(Kórházban melózom).
Banyek erre rájöhettem volna egyedül is:-D
NAGYON KÖSZÖNÖM! Meglesem.
Ismerős a probléma bnő tekintetében, ő pakol a hátsóba mi meg csöves üzemmódba sosem öltözünk, mosdunk stb....
esetleg ha az oldaltamasz kapcsoloval van valami kontakthiba akkor lehet ilyen, hogy mitol csak melegen azt nem tudom.
Jól látom, hogy N85? Neked mennyire zajos?
Ha szép, ha nem, nekem a hátsó doboz mindig fenn van (bár nekem kisebb, nem ekkora bőrönd), mert ebben van a defektkészlet esőruha, tárcsazár, laptoptáska, kaja stb. Hátizsák annyira nem jött be, tanktáska kicsi ehhez, így marad a doboz.

Ha meg hosszabb túra lesz, netalán oldalbordámmal együtt, akkor meg mindenképpe nkelleni fog a két oldalkoffer is.
Igaz nem oldaldoboz hanem hátsó, de nekem ez van fent pár napja, de csak akkor amikor nagyon kell, mert azért nélküle jóval szebb, eme elmés szerkezet:-D

Ha már itt vagyok, egy gyors kérdést feltennék itt is.
Néha előfordul, hogy mikor egyesbe teszem álló helyzetben akkor
leáll a motor, kicsit olyan érzés mintha nem emelne ki rendesen a kuplung. Ötlet mi lehet? Csak az egyesnék és csak állóhelyzetben csinálja és meleg motornál.

A válaszokat előre is Köszönöm!

Üdv.:
Szempi