Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki nem tudja a 2003 előtti és utáni első lámpájának a hátulja a műanyag teljesen más? nekem 2003 utáni van és az alja elvan törve de ezen kívül jó csak kitört belőle egy darab. 5 centi szélesen a két felfogó csavar között. valakinek elfekvőbe?
Sziasztok! A2-vel vezethető Hornetet keresek! Ha valakinek van ilyen vagy tud ilyet az legyen szíves jelezze itt vagy a kovacspeter95@mailbox.hu címen.
Köszönöm!
Hát az úgy történt, hogy egy kisebb-nagyobb behatás érte az eredeti hűtőt. Ami pedig most van rajta, nem úgy illeszkedett rá a görbe ventilátor.
A mol kúttal átellenben van egy használtmotor kereskedés és motoros bolt. :) Kicsi bolt, de rendesek nagyon.
a váz is más kicsit hátul, biztos mókolni kell rendesen hozzá.
Gyomron van motorosbolt? Merre?:-)
Na ma szerencsére megoldódott. :)
Valahogy a ventilátor lapátja felfeküdt a hűtőre és nem tudott forogni. :S Ötletem sincs,h mitől sikerült, bár nagyon kis hely volt eredetileg neki.
Be lett téve alátét és kicsit meg lett hajlítgatva a venti konzolja és így már elforog. A rendszert feltöltötték hűtőfolyadékkal ismét, szóval most már jónak kell lennie.
Amúgy nagyon rendesek voltak a gyömrői motorosboltban. Csak az új folyadékot kellett kifizetnem.
Üdv!
Nem próbálta még valaki rátenni a 2003 előtti hornettre a 2003-as farokidomot és lámpát?
Előre is Köszi
Köszönöm a leírást, tanácsokat.
Egyenlőre nézegelődök
Írtam mailt.
Hát ezek jó tanácsok, nem tudtam róluk, de mázlim van mert ahol vettem motoros bolt, ilyet adtak alapból most néztem meg a leírását :)
Megnéztem a biztosítékot. Úgy tűnik,h annak nincs baja. :(
Viszont a bal idom zárócsavarjának sérült a menete,mint most kiderült. :S
mennie kell gyújtáson is, de sokra nem mész vele mert nincs keringés, valamennyire lehűti ami a hűtőben van és kész, az aksinak meg nem túl hasznos ha sokat megy álló motornál.
Én előbb megnézném a biztosítékot. Bal oldalon az oldaltakaró alatt találod.
2007-es darázshoz van esetleg vkinek szerelési kézikönyve?
sziasztok.
Tegnap vettem meg életem első motorját egy 2005-ös hornetet.
Nem is volt vele semmi gondom, de ma a belvárosban eltévedtem és olyan dugóba kerültem be,ahol kezdő motorosként nem mertem kockáztatni,h elférek-e az autók közt.
Ennek következménye az lett,h mikor rápillantottam a műszerfalra az 130 fokosnak jelezte a vizet és láttam,h már gőzöl a gép.
Félrehúzódtam és alul kiengedte a gőzt a gép. Ideiglenesen vízzel pótoltam a dolgot,de így forr nagyon hamar és nem akar bekapcsolni a venti. :( Pedig mielőtt átvettük, kipróbáltuk és akkor még bekapcsolt. Jól tudom, hogy ha a gyújtást ráadom ilyenkor is kéne mennie a ventinek, vagy csak járó motornál?
Felhívtam a kereskedőt, akitől vettem azt mondta,h szerinte a hőgomba mehetett ki. Hogy tudom ellenőrizni vagy mit tudok tenni?
Előre is köszi az infot.
Igen
ha nincs rá írva hogy szilikátmentes, akkor van benne?
Az nem elég, hogy aluvédős, de még szilikát mentesnek is kell lennie.
Bocsi, hogy bele wauwau, de fagyállót mindenképp alubarátot rakj bele.
Nekem nemrégiben annyira megette a nem alubarát az olajhűtő folyadékom alu radiátorát, hogy le kellett maratnom belőle, plusz új gumitömítések, plusz az 500 km futott olajam tönkrement, mert belefolyt a víz...
nagyon szépen köszönöm meg is lett :) plusz kapott úgy olajat motul5100 + szűrőt, új fagyállós vizet, és amint lesz egy segítségem új fékolajat is fog. már csak jogsi kell és mehet amúgy egy jó tanács aki netán import motort vesz nézzen bele hogy áll a vízből mert nálam kb 2 liter ha volt benne az is olyan hogy szép szó nincs rá...
Dicsak! A 6-ost az 5-ösre
sziasztok, az a problémám adódott hogy cseréltem a hátsófékbetétet és szét hullott ahogy sikerült a "berohadt" csavarokat kivennem és maradt egy kis lemez amit nem találok hova megy vissza... ami a betétek alá megy "v" vagy "u" alakú azt vissza tettem de maradt egy aminek nincs meg a helye. rajzokat néztem már gépkönyvbe de ott még csak olyan lemezt nem is láttam . valakinek ötlet? vagy esetleg egy fotó hova megy?
Sziasztok!

Előre is elnézést mindenkitől az offolásért,de a cb 900 fórum,nem nagyon "mozgolódik"...
Szóval segítséget szeretnék tőletek kérni!

A képeken látható plexi keresek.Ha esetleg akadna valakinél,vagy néhány ötlet,hogy honnan tudnám beszerezni....

Nem cb lesz,ezért nem vagyok képben a forrásokat illetően...

Köszi a segítséget mindenkinek!