Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okes, koszi
2 masodpercig tartsd benyomva a felso gombot. Ha villog az ora, akkor alsoval tudsz valtoztatni.
igen nekem gyári kéne ha rám gondoltál kérdéssel
Nem.
2005-ös hornetnek tud valaki manuált linkelni?
Illetve tudja valaki, hogy lehet az órát beállítani?
tévedtem, lesz ott olaj.
így van.
szerintem sehogy nem szabad ott olajnak folynia.
Csak az ismétlés kedvéért: olajszint ellenőrzéskor igaz nem tekerjük be a nívópálcát?
nekem is kellene olyan, újonnan ilyen 10e forint körül van, drágább mint a későbbiekre.
Most nem vagyok motor közelben, majd holnap a fotó alapján hozzá hasonlítom. Valaki esetleg tud segíteni, hogy jó lehet e nekem?
Fogalmam sincs, garázs rámolásnál került elő hondás dobozból
PC34-re jó? (2001)
Sziasztok!
Ha vkit érdekel gyári rendszámtartó 4e
Ha hatso emelovel felemeled, nem szabad az olajnak kifolynia.
Gyári?
A generator fedel leveheto anelkul hogy az olajat leengednem?
sziasztok ' nekem egy olyan gondom van bújom a netet egy jó ideje keresek láncvezetöt mert elkopot már nagyon, a gumi és sehol nem találok, 2000 honda CB 600F MOTORHOZ KELLENE ELÖRE IS KÖSZI HA TUDTOK SEGITENI VALAMI INFORMÁCIOVAL
Ezeket a tank protectorokat ismeritek esetleg? A kérdésem az lenne, ha valaki látott már ilyet, hogy vajon ez a gumirozott cucc, fehérben mennyire koszolódhat?

ERRŐL van szó.
Köszi!
Előre van tartalékon,lefelé zárva.
Sziasztok!
Fura kérdés: 2002-es Hornet benzincsapján hátrafelé van az on, de a másik kettőről hiányzik a felirat. Melyik a tartalék és melyik az átfolyó?
Nem akarok ilyen melegben motort tolni kútra :)
Köszi
Leömlő nélkül sajnos nem sok értelme van. A hangja változik valamelyest, a hangerő nem, csak az Akra Megafone-féle üres csövektől.
Sziasztok, kellene nekem egy sportkipufogó 2008-as hornet 600-as hoz. Ha esetleg valakinek van elfekvőben, szívesen átvenném. Üdv.: Hajas
Eleg jo gumi