Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

behúzott kuplunggal is hallod?
SZiasztok!

Ma menet közben érdekes hangot hallottam a gépből. A jobb oldali hengertől. Olyan volt mintha nem járna olyan sejmesen. Aztán álló helyzetben is hallgattam. A bal oldali szépen szól, de jobbról olyan fura hang jön. A henger megy, de mintha "zörögne". Esetleg lehet a vezérmű? VAgy valakinek vmi ötlet?
Brutál meleg volt,meg a sor is bedugult....Akkor gondolom csak a hőfok volt magas...
Na ezért nem megyek én felvonulásokra meg ilyen dolgokra megfőnek a tojásaim a ruhában
Csak a PC41-et tudom mondani, annál 122 fok.
Hali...

Kérdezni szeretnék,tegnap voltunk Alsóörsön felvonulni,rohadt meleg volt,és sikerült lefullasztani,utána meg nem akart tekerni az önindító,meg az üres visszajelző se világított,pihentünk kicsit és elindult,van valami hőfok tiltás a hornetben?

Amikor elindult a ventilátor néha üresben nem világított a visszajelző,mikor visszahűlt a motor minden működött ahogy kell.Alsóörs 2014 felvonulás
manual szerint 2.2 L természetesen ez már a bekevert mennyiség.
Mennyi víz jár bele?
ne vacakolj vele, folyasd ki (úgyis ki fog ha kicseréled) és vegyél egyet bontóban, de ha újat rendelsz az sem eget verően drága kb 6000.
bár egyébként szerintem nem biztos hogy enged az annyit neked ha levágod!
ami a hűtőben van az biztos ki akar majd jönni!
majd vissza töltöd!
Nem tudok húzni, mert utána van hosszan a hasadás. Akkor elfolyik a folyadék ha leveszem?
Először próbálj húzni a bilincsen ,olaj nincs ott a csőben csak hűtőfolyadék.
Sziasztok. Történt egy olyan problémám, hogy eldőlt a motorom és a hűtő csöve kihasadt abilincs mögött. Enged annyit még a cső, hogy le tudjam vágni. De akkor elfolyik az olajam? Mit javasoltok?
Köszönöm!
Ára?Milyen a felfüggesztése?
És hol található?
Kösz
Sziasztok!

Ha valakinek van PC34-re (2002) eladó fekete tankja, ne fogja vissza magát. Az enyém megrepedt és szivárog...
Nagyon helyes!

Ha majd valamikor másik motorod lesz, márkától függetlenül arra át kell raknod ezt a rendszámtartót!
:D
Esküszöm soha nem cserélem le!
Ezt egy boltba vettem nem gyári helyére való van undertail!
Valakinek goldfren, apracing betétekkel tapasztalata? Ledobta a ferodolt a hátsó betétem és 1hét múlva indulunk túrára
A GT elvileg nagy túragépekre készült, a trail-ból meg úgy sincs méretben 180/55....szóval.....a standard
Nekem is most PR3 van és szerintem is rendben van.
PR3 volt fent, 22.5e km-t bírt.
Profik alatt ezt tudja:
visordown
Képen látszik a különbség a 3 verzió összetételében. Hornetre a sima verzió tökéletes.
sziasztok! lenne újból egy kérdésem! Gumi vásárlás előtt állok :( Nagyon tapasztalatom nincs hogy milyen abroncsot vásároljak! Vezetési stílusom vegyes kivéve pálya! én most a michelin pilot road 4 -et nézegettem! csak nem tudom mi a különbség a standard a gt és a trial verzió között! ha valaki tudná megköszönném de véleményeteket is meghallgatnám illetve tapasztalataitokat ha van valakinek ilyen már fent esetleg! válaszokat előre is köszönöm
De a lényeg, hogy tudjuk! A többi csak vakítás!