Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
ezeket olvasnám át így elsőre

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_turasportgumi_teszt

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadjon_ra
ht
tp://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_gumiteszt_3_abroncsvizsgalat
Azt szeretném kérdezni, h 2007-es Hornetnél a lábtámaszt felhajtott állapotban kicsit be lehet nyomni. Az másnál is így működik?
Oreg vagyok mar hozza valami magasabb motor kene, hianyzik az erdo meg a konnyu terep
Hogy Honda! Kell más?
Hali!
600-asokban gondolkodom 2000-2004 közötti túrában.
Milyen érv szól a Hornet mellett a Bandittal szemben ?
Természetesen hasonló állapotot és árat feltételezve.
Köszi szépen. :)
Az üres mellett a tartalék jelző van, felette olajnyomás.. Na. Ha az világít, akkor baj van
Tudnátok mondani olyan oldalt, ahol motor gumi teszteket lehet olvasni és értékeléseket megnézni.

Olyan kéne, ahol nem a felhasználók értékelik, hanem egy erre szakosodott testület.
Sziasztok. Tesómnak van egy Hornet 600-a 2003-as és az üres jelző lámpa mellett piros lámpa ég ha gázt húz akkor elalszik. Mi lenne az a lámpa? Előre is köszönöm a választ
ha valóban a csapágy akkor csere, nem lehet zsírozni mert zárt
Sziasztok! PC36- hoz keresnek bal elso labtartot. Esetleg elfekvoben valakinek? Levi itthon vagy mar? Lenne valamikor egy kis idod?
Köszi a választ!
Már csak azt kérdezném, h lehet e azt zsírozni vagy ilyenkor cserés a történet?
Sziasztok!

Lett egy pc36 hornetem (2003)! :) Szervizkönyvet szereztem hozzá, ismerkedek vele jobbról-balról, viszont sima kézikönyvem nincs hozzá és ötletem sincs, hogy a műszerfalon a két gomb mire való pontosan. (A bal oldalival tudom, hogy odo, trip1, trip2 között lehet váltani, de a jobb oldaliról fogalmam sincs, olyan, mintha nem csinálna semmit. Resetelni hogy lehet vel, mire jók még? El tudná árulni valak? ;)
nagyon kicsit húzd a féket hogy úgy is csinálja e, ha igen, akkor lehet hogy csapágy.
A fék szokot ciceregni, de az nem nyikorgás.
Sziasztok!

Nos, engem is "megcsípett" egy lódarázs! Boldog tulaja lettem egynek!
A kérdésem viszont az, h amikor lassan megyek vele vagy tolom akkor vmi nyikorog az elején... Tippek? A fék lehet vagy inkább a kerékcsapágy? Amikor megnéztem ill. mentem vele próbakört akkor még nem érzékeltem...
Dehogy akarod! Inkább mesélj milyen volt a Transzfogaras, merre menjünk Siccel
Direkt rohadt drágán méri hogy el ne menjen.
Szal nem nem akarja eladni.
de el akarom a motorral együtt
Látod, tudtam én hogy nem akarod eladni a pürét
Oda adom és bárhogy mozgathatod a csuklód természetesen aszfaltozott úton és nem ezen a vacak fehéren mint ami nálunk van reggel okosba 700km eddig úgy néz ki hogy esni fog
jaja ez a hűvös késő délutáni idő csak a gumit eszi!
a helyet hogy emelné az elejét mint máskor csak érzem hogy elforog
pedig supercorsa van fent