Van egy, a képen látható balos tükröm. A jobbost "elhagytam". Ha valakinek kell innen a fórumról, akkor egy sörért viheti. Az adatlapos képeken ez van.
Viszont nem postázok és nem rohangálok, úgyhogy este fele vagy hétvégén tudom odaadni Veresegyházán.
Pár napja írtam karbi gond miatt,alapjárati fuvóka stb...
Elvittem szervizbe,múlt héten csütörtökön elkészült,kapott új gyertyákat,karbi szinkront/takarítást,mikor elkészült megtört egy vákuum cső az amelyik a csapot nyitja,nem akart indulni azt orvosoltam,de nem javult meg a gépezet...
Ha bemelegszik nincs/alig van alapjárat egyenletlenül jár a motor,mi lehet a gondja! Elvileg holnap kap még alapjárati levegő beállítást,megoldhatja a bajt? Hideg motornál jó!VIDEÓ A HANGJÁRÓL
Króm tükröt keresek 2002-es Hornetre . Tud valaki jó minőségűt? Vagy esetleg gyárit ?
Köszi
Viszont nem postázok és nem rohangálok, úgyhogy este fele vagy hétvégén tudom odaadni Veresegyházán.
-eh164-d-jobb-oldali_3864#.U80_h_l_sYM
Keresek gyári tükröt 2004-es Hornetre.
Pár napja írtam karbi gond miatt,alapjárati fuvóka stb...
Elvittem szervizbe,múlt héten csütörtökön elkészült,kapott új gyertyákat,karbi szinkront/takarítást,mikor elkészült megtört egy vákuum cső az amelyik a csapot nyitja,nem akart indulni azt orvosoltam,de nem javult meg a gépezet...
Ha bemelegszik nincs/alig van alapjárat egyenletlenül jár a motor,mi lehet a gondja! Elvileg holnap kap még alapjárati levegő beállítást,megoldhatja a bajt? Hideg motornál jó!VIDEÓ A HANGJÁRÓL
Keresek gyári tükröt 2004-es Hornetre.
Megadnád a számod és akkor hétfőn du ha végzek esetleg Rád csörögnék ha nem gond.
E-mailom az adatlapon megtalálod :)
Össze tudnánk futni vmikor, hogy meg tudjam nézni ?
Vakon azért nem szeretnék berendelni :)