Sziasztok!
Végre sikerült vennem egy 2002-es Hornetet :)
Amíg a falat kaparom, hogy az okmányosok kiadják a jogsimat gondoltam egy két dolgot helyrerakok rajta. A 2002-es az pc hányas?
Valaki esetleg nem tud hozzá manualt? És keresek még olcsón bukógombát, mégiscsak kezdő leszek :)
Minden segítségért hatalmas köszönet!
Mi a családban arra jutottunk jó pár év alatt hogy a Bosch, Yuasa sem fog bírni annyival többet mint amenyivel drágább. Én jpmotot vagy mit vettem 5000ft-ért, ha csak 2 évet bír akkor is jobb vagyok árban mint egy yuasa 4 éve alatt
Üdv!
Én most vettem a motort és az eladó adott hozzá egy vadi zsír aksit még fel sem volt savazva.12V 7amh.Kicsit féltem tőle,hogy kicsi lesz,de megálja a helyét simán.A márkára most nem emlékszem,de ha gondolod leveszem a burkolatot és megnézem.
Üdv
Remélem tudtok segíteni.Keresek egy 98-02 Hornethez A régi kerek farkúhoz.Hátsó alsó műanyagot amibe a lámpa is belemegy, ki is van alakítva a kerék ív is benne.Jobban nem tudom körbe írni.Olyan kellene ami nincs darabolva meg gányolva.
jászárokszállás-Jászberény-Nagykáta-Sülysáp-Gyömrö-Maglód- ismét XVII. ker. Jó kis túra volt, eső egy gramm se. Remélem legközelebb lesz társaság is.
Sok balesetmentes km-t mindenkinek sziasztok
Amúgy fasza!
Köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
PC34-es a te mocid.
Sok balesetmentes km-t ! !
Bukógombát itt a kepesmotoron hirdeti a srác,én tőle vettem,teljesen jól passzol,eddig hála istennek nem próbáltam ki milyen...
Végre sikerült vennem egy 2002-es Hornetet :)
Amíg a falat kaparom, hogy az okmányosok kiadják a jogsimat gondoltam egy két dolgot helyrerakok rajta. A 2002-es az pc hányas?
Valaki esetleg nem tud hozzá manualt? És keresek még olcsón bukógombát, mégiscsak kezdő leszek :)
Minden segítségért hatalmas köszönet!
Ezt kérdezd meg,én tőle vettem hátsó lámpát,a kép szerint vhttp://www.kepesmotor.hu/honda... neki.
Én most vettem a motort és az eladó adott hozzá egy vadi zsír aksit még fel sem volt savazva.12V 7amh.Kicsit féltem tőle,hogy kicsi lesz,de megálja a helyét simán.A márkára most nem emlékszem,de ha gondolod leveszem a burkolatot és megnézem.
Üdv
(Gyártmány, indítóáram nagysága, stb.)
Néztem YUASA félét... Hát mit is mondjak... Horror áron van , de ha nincs más jó megoldás, akkor muszáj lesz bukszát nyitni.
Remélem tudtok segíteni.Keresek egy 98-02 Hornethez A régi kerek farkúhoz.Hátsó alsó műanyagot amibe a lámpa is belemegy, ki is van alakítva a kerék ív is benne.Jobban nem tudom körbe írni.Olyan kellene ami nincs darabolva meg gányolva.
Sok balesetmentes km-t mindenkinek sziasztok