Sziasztok!
Remélem akinek volt ideje az kihasználta a mai napot egy jó kis motorozással, szerintem kiváló időnk volt és még van is. Nem is izzadtam a ruciba mint máskor. Hogy hány km-t mentem azt nem néztem de XVII.ker-pécel-isaszeg-gödöllő-aszód-hatvan-hort-jászárokszáll
hát elég drága az biztos, de sajnos alternatívának csak a szivacs van ami jóval rosszabb komfortban. Én nem bántam meg, 1-2 évig remélem egyben marad, egyébként adnak hozzá +1 dugót, tehát ha venni kell majd valamikor még egyet, akkor mindjárt lesz még egy szett.
kuplung használat ellen szerintem egy dolog van, a lustaság.
Más.
Vettem egy Alpine füldugót ( http://www.fuldugo.hu/fuldugok... ) mert mindenhol dicsérik, és azt kell mondjam tényleg tud valamit. Az erősebbik szűrővel még 130-nál is jól hallod a motort meg a környezetet gyári kipuval, és kényelmes is, 3 perc után szó szerint elfelejted hogy a füledben van és nincs az " eldugult fül" érzet sem. Irreálisan drága de én szívesen ajánlom annak aki 50-nél többel is közlekedik, mert sajnos a fül is olyan hogy soha nem javul csak romlik.
Sajnálom, én is jártam már így. Családi ház előtt hagyott motoron sisak és kesztyü. Csak felmentünk a havernál a portára, de a motor nem volt szem előtt, és hát a felszerelés eltűnt.
A debilje a faluban árulta, mert hát ugye neki minek, csak pénzt akart belőle..
üdv! ma délelőtt 11-14 óra közt az erőmű parkolójából a motorról ellopták a held motoros kabátom,ha valaki találkozik hírdetésben vagy az utcán a kabáttal az szóljon. .....innentől senki ne hagyjon a motoron semmit a parkólban...
a feljelentés megtörtént a rendőrségen bekéri a parkoló felvételeit..a kabáton van némi sérülés a jobb oldalán hátul,ahol a két anyag találkozik...
Sziasztok!
A napokban lettem Hornet tulajdonos. Szuper jó a motor.
Nekem előtte csak autómata váltós motorjaim voltak. Élvezem is a váltogatást meg minden, csak még elég bénán megy :)
Tudtok segíteni milyen fordulaton érdemes tartani normál használatnál, visszaváltogatásnál mikre kell figyelni, stb.?
Köszönöm előre is.
Remélem akinek volt ideje az kihasználta a mai napot egy jó kis motorozással, szerintem kiváló időnk volt és még van is. Nem is izzadtam a ruciba mint máskor. Hogy hány km-t mentem azt nem néztem de XVII.ker-pécel-isaszeg-gödöllő-aszód-hatvan-hort-jászárokszáll